hotel Fuggerov dvor ***
hotel Fuggerov dvor ***
Adresa: Hotel Fuggerov Dvor, Selčiansky diel 596, 976 11 Selce
Špecifikácia:

Horský hotel Fuggerov dvor je rodinný hotel, so štýlovo zariadenou reštauráciou s tradičnou slovenskou kuchyňou, minifarmou so zvieratkami, salašom a predajom vlastných ovčích BIO produktov.

 

 

 

Na Fuggerovom dvore nájdete štýlové ubytovanie s výhľadom na krásnu prírodu a okolie. Izby sú dvojlôžkové, dvojlôžkové s prístelkou, trojlôžkové, apartmány a kapacitou lôžok 41 a 9 prísteliek.
 
Štandardné izby – možnosť prístelky, TV, wifi free, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, fén
Apartmány – dve samostatné miestnosti, možnosť prístelky, TV, wifi free, kúpeľňa s vaňou, WC, fén
Apartmán LUX – dve samostatné spálne, obývacia miestnosť s krbom a TV, wifi free, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, fén, parkovacie miesto hneď vedľa apartmánu.
 
V interiéri sa nachádza bowling s dvomi dráhami, biliard, stolný tenis a kalčeto.Pre detičky je pripravený detský kútik s hračkami hneď pri reštaurácii a v exteriéri detský kútik so šúchačkami, pieskoviskom, hojdačkami a trampolína.

 


 

 

 
Spojenie tradície s fantáziou v jedlách našich šéfkuchárov, to je to čo nájdete na Fuggerovom dvore, štýlovo zariadená reštaurácia, kde v zimnom období pri praskaní dreva v krbe si môžete vychutnať  skvelé a jedinečné jedlá, ako sú napríklad tradičné slovenské špeciality. Cez víkend máme pripravené pre vás rôzne špeciality od našich kuchárov, ktoré v menu á la carte nenájdete.
 
Otváracie hodiny:
 
Pondelok - Štvrtok:   11:00 - 20:45 hod.
Piatok - Nedeľa:       9:00 - 20:45.
 
 

 

 

 
Okrem iného u nás nájdete aj miestnosť, ktorá je vhodná pre školenia, workshopy, je predelená posuvnými dverami, ich uzatvorením vzniknú dve samostatné miestnosti. V takto vzniknutom priestore je väčšie súkromie, nerušené prostredie. Slúži aj ako miestnosť na raňajky pre ubytovaných hostí. Kapacita celej miestnosti je 45 miest. Možnosť menších školení i v apartmáne, alebo nočnom bare.

 

 

 

Nájsť oddych, relax, regeneráciu a načerpať nové sily? Toto všetko môžete zažiť v našom jedinečnom wellness centre s plaveckým bazénom, vírivou vaňou, dobrodružnou sprchou, 5 druhmi sáun a širokou možnosťou výberu masáží na objednávku aspoň deň vopred. Nádherný výhľad na Nízke Tatry sa vám naskytne z oddychovej zóny alebo priamo z vírivej vane.
Wellness centrum je k dispozícii ubytovaným hosťom, prepojené s hotelovou časťou.
 
Pondelok - Piatok: 15,00-21,00 hod,
Sobota - Nedeľa: 14,00-21,00 hod.
 
 

 

Hotel prevádzkuje vonkajšie multifunkčné ihrisko (nekryté), ktoré sa skladá z malého ihriska, kde sa dá zahrať volejbal, nohejbal a veľkého ihriska , kde si prídu na svoje tenisti a futbalisti. Možnosť turistiky  a cykloturistiky. V zime možnosť lyžovania v stredisku Selce Čahovo, v lete možnosť splavu Hrona Lodenica na Mlynčoku v neďalekej Slovenskej Ľupči.
Súčasťou hotela je salaš s ovcami, ktorý sa nachádza 200m od hotela, kde nájdete kolibu, kde bača robí tradičné výrobky z ovčieho mlieka (ako je čerstvý a údený syr, pološtiepky, žinčica a bryndza), hneď vedľa sa nachádza ohrada s ovečkami. Prevádzka koliby a predaj ovčích výrobkov je od apríla do októbra.

Organizujeme kurzy prežitia v divokej prírode !
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Fuggerov dvor ***
   adresa: Selčiansky diel 596, 976 11 Selce
   telefón: +421 48 321 99 88
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.fuggerov-dvor.sk
   gps: 48°47´18.3549698" x 19°10´49.7932434"
   fb: www.facebook.com/pg/Hotel-Fuggerov-Dvor-248019795302822/about/?ref=page_internal

 

Krajina: Slovensko
Cena: 45 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Fuggerov dvor ***
Okres: Banská Bystrica
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930