hotel Karpatia ****
hotel Karpatia ****
Adresa: Hotel Karpatia ****, Čsl.Armády 26, 066 01 Humenné
Špecifikácia:

Biznis, relax a wellness Hotel Karpatia **** oslovuje svojich klientov už vyše 50 rokov. Moderný štýlový dizajn, nadštandardné profesionálne služby v oblasti ubytovania, gastronómie, kongresov, wellness a to všetko spojené s ľudským záujmom a ústretovosťou vytvárajú jedinečnú atmosféru tohto výnimočného hotela.

 

 

 

Hotel Karpatia**** ponúka ubytovanie takmer 90 hosťom v 45 klimatizovaných, vkusne a trendovo zariadených jednoposteľových, dvojposteľových a rodinných izbách.
Úplne nové a komfortné matrace sú zárukou príjemného oddychu. Luxusne zariadené izby s maximálnym vybavením (FULL HD smart LED TV so satelitnými programami, telefón, Wi-FI, chladničkou s minibarom, trezorom, nastaviteľnou klimatizáciou, kávovým servisom, županom s papučkami a iné) zaručujú priam domáce pohodlie. 
 
Pre hotelových hostí je k dispozícii bezplatné parkovisko monitorované kamerami.
Hotel sa nachádza blízko železničnej a autobusovej stanice v bezprostrednej blízkosti parku s vonkajším detským ihriskom. Medzinárodné letisko Košice-Barca je vzdialené 90 km.

 


 

 

Klimatizovaná reštaurácia MOZAIKA Hotela Karpatia **** ponúka pre svojich stálych hostí a návštevníkov široký výber tých najchutnejších jedál v rámci denného menu a A la Carte. Tím reštaurácie sa postará o biznis klientelu počas seminárov a konferencií, svadobčanov, oslávencov ale aj pozostalých, ktorí spoločne vzdávajú pietu svojim zosnulým. Pre každého sa nájde výnimočné menu šité na mieru. Jedinečná chuť regionálnej kuchyne a výrazný cit pre medzinárodnú gastronómiu zaraďujú reštauráciu Mozaika medzi tie najvyhľadávanejšie v regióne Zemplína.
Počas letnej sezóny Vás personál rád obslúži aj na letnej terase, odkiaľ je zaujímavý výhľad na park s fontánou a detským ihriskom.
Kapacita letnej terasy je 12 miest.
Nonstop Lobby bar je určený na posedenie v príjemnej atmosfére dotvorenej hudbou. Zaujme širokou ponukou aperitívov, kvalitných koňakov, whisky, likérov či nealkoholických nápojov.
V Lobby bare majú hostia k dispozícií TV s plochou obrazovkou, fajčiarsky salónik, dennú tlač a wifi pripojenie.
Vínny bar je určený pre milovníkov dobrého vína. V ponuke vínnej karty je 99 druhov prémiových vín od tých najlepších slovenských aj svetových producentov. Náš skúsený personál vám odporučí vínko a pochutiny k vínu, ktoré sadnú vašej chuti, nálade, sezóne, spoločnosti či jedlu.
 
V klimatizovaných priestoroch ponúkame realizáciu všetkých typov osláv svadby, jubileá, krstiny, promočné oslavy, pomaturitné stretnutia, 1.sväté prijímania, s ktorými máme bohatú skúsenosť. V prípade Vášho záujmu Vám radi poradíme pri výbere slávnostného menu a zabezpečíme kompletný servis.
 
 

 

 

Biznis, relax a wellness Hotel Karpatia**** disponuje výnimočnými priestormi na vzdelávacie a spoločenské aktivity. Semináre, konferencie, svadby, oslavy, divadelné alebo koncertné predstavenia si nájdu svoje miesto v štyroch nádherných salónikoch a jednej sále.
 
Privátny LOBBY salónik s kuchynkou a širokým sortimentom alko / nealko nápojov ukrytý medzi luxusnými izbami vznikol pre účely komorných stretnutí pre max. 10 ľudí. Je to ideálne miesto na riešenie výziev a podpisovania zmlúv.  
 
Anglický salónik je špecifický svojím štýlom kde jedinečnú atmosféru dotvára krb. Má kapacitu do 40 ľudí.
 
Primátorský salónik pre 30 ľudí je ladený moderne pre akcie rôzneho charakteru.
 
Tokajský salónik je zväčša využívaný na semináre pre 20 ľudí, ktoré sú spojené s ochutnávkou vínka.
 
Konferenčná sála je technicky vybavená (audio vizuálnou technikou, data projektorom, premietacím plátnom veľkosti 3,5×3,5 m, flipchartom, pripojením na internet, stropným ozvučením, prenosným mikrofónom) na väčšie semináre, konferencie ale aj svadby, koncerty,  večerné koktejly a iné spoločensko – kultúrne vyžitie. V závislosti od typu sedenia sa do miestnosti vojde 160 ľudí. Je v nej možné podávať občerstvenie, obedy a večere formou švédskych stolov. Výhodou je funkčná variabilita priestoru, vychádzajúca v ústrety akýmkoľvek požiadavkám klientov v závislosti od druhu a rozsahu akcie. Miestnosť je klimatizovaná.
 
 

 

 

Karpatia Relax je moderné športovo-relaxačné centrum Hotela Karpatia****. Ponúka možnosť kvalitne si zacvičiť vo fitness centre, relaxovať vo wellness či vychutnať si masáž po náročnom dni.

Hotelový wellness ponúka svojim hosťom vírivku, fínsku saunu, infrasaunu, bio sanunu, ochladzovací bazén, ochladzovacie vedro, Kneippov chodník, Tepidárium.

Rôzne masáže a skúsení maséri s rôznymi technikami sú neodmysliteľnou súčasťou, pestrej ponuky služieb.  Doprajte teda oddych svojmu telu a duši.

 

 

Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Karpatia ****
   adresa: Čsl.Armády 26, 066 01 Humenné
   telefón: +421 57 7861 888
   mobil: +421 911 657 015
   fax: +421 57 7861 886
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelkarpatia.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/hotelkarpatia.sk/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 57 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Karpatia ***
Okres: Humenné
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930