penzión U Martina ***
penzión U Martina ***
Adresa: Penzión U Martina, Dražkovce 6, 038 02
Špecifikácia:

Penzión U MARTINA s celoročnou prevádzkou sa nachádza len 3 km od centra mesta Martin, v objatí krásnych hôr Malej a Veľkej Fatry. 

 

 

Ponúkame vám moderné ubytovanie s kapacitou 31 osôb v 11 dvojlôžkových a 3 trojlôžkových izbách s prístelkou. 
Ku každej z izieb náleží kúpeľňa s toaletou, Wifi pripojenie na internet a televízor so satelitným príjmom. 
Hostia majú k dispozícii nielen kuchynku, ale aj terasu a veľkú spoločenskú miestnosť.
Pripojenie na internet prostredníctvom wi-fi je bezplatné.
Pri ubytovaní nájdete parkovisko s kapacitou 25 miest.
Objekt je využiteľný celoročne a pobyt možno realizovať po dohode so zvieratkom.
Všetky ubytovacie priestory sú nefajčiarske !

 


 

 

Návštevníkom poslúži plne zariadená kuchyňa, pričom stravovať sa dá aj priamo v reštaurácii penziónu a to buď formou raňajok, polpenzie, alebo i plnej penzie.
Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením.Každý pracovný deň pre vás pripravujeme veľmi chutné Obedové menu, v ktorom kladieme dôraz predovšetkým na čerstvosť a kvalitu používaných surovín. V našej reštaurácii sa snažíme pre vás aj Obedové menu robiť originálne a vo vysokej kvalite. Pre väčšinu našich hostí je to hlavné jedlo dňa, ktoré musí spĺňať najvyššie požiadavky.
Naši hostia majú k dispozícii bohatý výber kvalitných destilátov, aperitívov a digestív z osvedčených slovenských a zahraničných zdrojov. Pozývame vás a vašich priateľov, či blízkych posedieť si pri dobrom nápoji v príjemnom a nerušenom prostredí reštaurácie, alebo na letnej terase.
 
 

 

 

Priestory nášho penziónu sú ideálne pre menšie a stredné spoločenské akcie. Ponúkame vám komplexné služby, ktoré vás odbremenia od akýchkoľvek starostí s náročnou prípravou vašej akcie. Pripravíme skvelé jedlo a príjemnú atmosféru pre vaše slávnostné večierky, recepcie, rodinné oslavy, svadby... Postaráme sa, aby spoločenská akcia, ktorú organizujete, vyšla presne podľa vašich predstáv.
K dispozícii je veľká spoločenská miestnosť s krbom pre 45 osôb, kde je možné usporiadať menšie a stredné svadby, recepcie, rauty a bankety.
Pre firmy je tento priestor využiteľný na firemné rokovania, odborné školenia, ale i prezentácie výrobkov a služieb.
 

 

 

Pre hostí je v našom penzióne k dispozícii sauna s vírivkou a po dohode je tiež možnosť objednania masáží.
 

 

Penzión u Martina leží v pokojnej, okrajovej časti obce Dražkovce neďaleko okresného mesta Martin. Tu možno navštíviť letné kúpalisko Sunny, skanzen Múzeum slovenskej dediny alebo Etnografické múzeum. 
Zimným športom sa možno venovať v lyžiarskych strediskách v Jasenskej a Valčianskej doline, kým cyklisti si vychutnajú Turčiansku cyklomagistrálu a cyklotúru na Martinské hole. 
Pre nadšencov turistiky odporúčame návštevu Gaderskej a Blatnickej doliny vo Veľkej Fatre a vystúpiť si možno aj na vrchy Borišov, Lysec alebo Minčol. V okolí natrafíte aj na viaceré hradné zrúcaniny, ako napríklad Sklabiňa, Blatnica, alebo Starý hrad.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión U Martina ***
   adresa: Dražkovce 6, 038 02
   telefón:  
   mobil: +421 918 380 670 , +421 908 234 694
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.u-martina.sk
   gps: 49°3´7.0668" x 18°56´55.5288" 
   fb:  

 

Krajina: Slovensko
Cena: 15 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Penzión U Martina ***
Okres: Martin
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930