penzión Družba **
penzión Družba **
Adresa: Penzión Družba **, Rekreačná 1478, 972 01 Bojnice
Špecifikácia:

Penzión DRUŽBA** je situovaný vo vyhľadávanom atraktívnom prostredí Bojníc, vzdialenom len 10 minút pešej chôdze od historického centra mesta.

 

 

Penzión disponuje ubytovacou kapacitou 48 lôžok, 20 prísteliek a 2 detské postieľky (pre deti do 2 rokov). Izby sú štrukturované nasledovne: 16 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky, 4 apartmány pozostávajúce s dvoch samostatných dvojlôžkových izieb a obývacou izbou. V ponuke sú lôžka spoločné, aj samostatné. Dokonalé pohodlie izieb a pohodu v nich zabezpečujú kúpeľne so sprchovým kútom a WC.
Každá izba je vybavená televíznym prijímačom s káblových príjmom, chladničkou a kúpeľnou. Vo vestibule penziónu, spoločenskej miestnosti a izbách na prvom poschodí poskytujeme pre našich hostí bezdrôtové pripojenie na internet.
Všetky izby Penziónu DRUŽBA** sú orientované smerom na južnú slnečnú stranu, z ktorej máte výhľad na Bojnický zámok a okolitú prírodu.
Exteriér penziónu pozostáva z letnej terasy, kde si môžete vychutnať pohár vína, kávy, či chladeného nápoja počas letných dní. Pod terasou sa nachádza parkovisko, ktoré Vám ponúkame bezplatne.
Hosťom je k dispozícií otvorené ohnisko a dláždený areál využiteľný na športové hry a grilovanie. 


 

 

Penzión Družba** ponúka domácu kuchyňu a možnosť príjemného posedenia v jedálni penziónu alebo na terase, ktorá je jej súčasťou.
 
Pre ubytovaných hostí ponúkame možnosť stravovania vo forme:
- raňajok, ktoré sú podávané vo forme švédskeho stolovania alebo na základe výberu z raňajkového jedálneho lístka,
- polpenzie alebo plnej penzie servírovanej na základe jednotného menu.
 
Na požiadanie pripravíme aj diétne pokrmy a vegetariánske jedlá, a to všetko z kvalitných surovín, pripravené zručným a šikovným personálom kuchyne.
Kaviareň, okrem bežných alkoholických a nealkoholických nápojov i kvalitnej kávy, ponúka vína od slovenských výrobcov.
Na základe dohody je možné vyjsť Vám ešte viac v ústrety a vytvoriť konkrétny stravovací program poprípade zabezpečiť na objednávku 24 hodín vopred pečené prasiatko (táto ponuka platí pre skupinové zájazdy, školenia, športové sústredenia a rodinné oslavy). Na požiadanie Vám vieme zabezpečiť prevádzku nočného baru spojenú s tanečnou hudbou.
 

 

 

Spoločenská miestnosť v spojení s jedálňou sú ideálnymi priestormi na rôzne spoločenské akcie a školenia, ktoré máte možnosť u nás organizovať. Maximálna kapacita pri konaní spoločenskej akcie je 50 osôb, pokiaľ pri stravovaní využívate priestory jedálne a na zábavu či školenie priestory spoločenskej miestnosti.
Školenia sa uskutočňujú v spoločenskej miestnosti s kapacitou 30 osôb. Súčasťou spoločenskej miestnosti je TV+SAT, DVD prehrávač, premietacia plocha a flipchart, vo všetkých priestoroch máte možnosť bezplatného wi-fi pripojenia na internet.
Na recepcii je možné kopírovanie písomností. Počas školení sa podáva občerstvenie v spoločenskej miestnosti, raňajky, obedy a večere sú podávané v jedálni.
Ostatné Vaše požiadavky zabezpečíme podľa dohody.
 
 

 

 

Odborne prevedená čiastková, celková klasická, reflexná či banková masáž bude určite vítaným spoločníkom pri trávení Vašich voľných chvíľ u nás.
 
Ďalšie wellness služby je možné využiť v neďalekých :
- Kúpalisko ČAJKA – 15 min chôdze od penziónu
- Kúpele Bojnice- najkrajšie kúpele na Slovensku
 

 

Na okolí Penziónu DRUŽBA** sa Vám ponúkajú široké možnosti pre využitie voľného času.
Na svoje si prídu milovníci pohybu, pretože sú tu veľmi dobré podmienky pre pestovanie rôznych športov, dajú sa tu podniknúť krásne vychádzky do prírody. Tí, čo sa zaujímate o kultúrne dedičstvo máte možnosť navštíviť pozoruhodné pamiatky v meste Bojnice, ako je Bojnický zámok, Múzeum praveku, Prepoštská jaskyňa, najstaršiu ZOO na Slovensku, Liečebné kúpele Bojnice, prípadne absolvovať výlety do vzdialenejšieho okolia.
Pre záujemcov o lyžovanie sú k dispozícii - Skiaréna Fačkovské sedlo Kľak, alebo Snowlad Valčianska dolina (30 – 40 min. jazdy autom).
V okolí je viacero možností i pre adrenalínové aktivity, z ktorých odporúčame návštevu arény Paitball Prievidza.
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Družba **
   adresa: Rekreačná 1478, 972 01 Bojnice
   telefón: +421 46 540 21 13
   mobil: +421 903 571 091
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.druzba.sk
   gps: 48.78784° x 18.57889°
   fb: www.facebook.com/Penzión-Družba-Bojnice-127593300615579/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 24 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Penzión Družba **
Okres: Prievidza
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930