penzión Vila Kamila
penzión Vila Kamila
Adresa: Vila Kamila, Sv.Martina 80, 013 06 Terchová
Špecifikácia:

Rodinný rekreačný objekt Vila Kamila sa nachádza na okraji obce Terchová zo smeru od Žiliny. Lyžiarsky areál Vrátna Free Time Zone je vzdialený 4 km od penziónu.
 

 

 

Rekreačný objekt s rodinnou atmosférou ponúka ubytovanie počas celého roka v 8 izbách s celkovou kapacitou 20 postelí. Izby sú dvojposteľové,  trojposteľové, štvorposteľové. Každá izba ja vybavená sprchou, WC, farebným TV, wi-fi, chladničkou, rýchlo - varnou kanvicou . Súčasťou sú spoločenské miestnosti s TV, krbom, pianom, detský kútik s rôznymi spoločenskými hrami, samostatná jedáleň s malým múzeom ľudovej  kultúry a šachový kútik. Objekt má vlastné uzatvorené parkovisko  a oddychovú záhradnú aj športovú zónu vhodnú pre deti a dospelých. 
Na odkladanie športových potrieb slúži lyžiareň a miestnosť pre bicykle.
 
 


 

 

Počas pobytu máte k dispozícii spoločenskú miestnosť s krbom. Stravovanie sa podáva v jedálni, ktorá má kapacitu pre 30 osôb.
 
 
 

 

 

Pre malé školenia a firemné akcie je možné využiť spoločenskú miestosť s krbom, alebo jedáleň.
 
 
 

 

 

 

 
Pre relaxačné aktivity je k dispozícií privátne wellness s jacuzzami a fínskou saunou , malé fitnes, ako aj exteriérová vírivka s posedením. 
 
 
 
 

 

Okolie Terchovej ponúka široké možnosti rekreácie v zimnom aj v letnom období.
 
V lete lákajú návštevníkov túry do okolia vďaka rozsiahlej sieti značkovaných turistických chodníkov.
Zaujímavé sú aj skalnaté masívy – Tiesňavy so Zbojníckym chodníkom a Jánošíkové diery.
Okrem toho v Terchovej je organizovaných množstvo kultúrnych a športových podujatí a to: Medzinárodný folklórny festival Jánošíkové slávností, Country festival, budzogáň, Hubertové dni, atď.
 
V zimnom období je Vrátna dolina vyhľadávaným strediskom zimných športov. Sú tu výborné podmienky na zjazdové lyžovanie, bežecké lyžovanie, snowboarding a zimnú turistiku s garanciou 120 dní snehu. Ponúka lyžiarom 12 lyžiarskych vlekov s 1 sedačkovou lanovkou a s 1 kabínkovou lanovkou. Lyžiarske trate sú upravované a časť z nich je umelo zasnežovaná.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Vila Kamila
   adresa: Sv. Martina 80, 013 06 Terchová
   telefón:  
   mobil: +421 903 543 089
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.vilakamila.sk
   gps: 49.25882° x 19.02568°
   fb:  

 

Krajina: Slovensko
Cena: 25 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Vila Kamila
Okres: Žilina
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930