Hotel EMPIRE ****
Hotel EMPIRE ****
Adresa: Hotel EMPIRE ****, J.Hajdóczyho 11, 917 01 Trnava
Špecifikácia:
Neďaleko historického centra Trnavy sa nachádza jeden z najmodernejších a najštýlovejších hotelov Trnavy i širokého okolia – hotel EMPIRE****.
Štýl, modernosť, no zároveň pohodlie a komfort sa u nás snúbia so širokou ponukou možností ako aktívne stráviť čas, zregenerovať sa, alebo usporiadať akciu pre svojich partnerov a prezentovať sa tak v tom najlepšom svetle.

 

 

 

Precízne navrhnuté ubytovanie nášho hotela predstavuje elegantné využitie priestoru a zabezpečuje tak vysoký štandard vytvárajúci z vášho pobytu u nás príjemne a zároveň užitočne strávený čas, ktorý si budete chcieť zopakovať.
Hotel EMPIRE**** ponúka možnosť priestranného a komfortného ubytovania v jednolôžkových a dvoj-lôžkových izbách s možnosťou prístelky, ako aj apartmánoch pre jednu či dve osoby.
Vybavenie izieb :
- moderný nábytok
- individuálne nastaviteľná klimatizácia
- LCD TV, telefón a wi-fi
- loggia s letným sedením
- minibar, trezor, rádio s budíkom
- kúpeľňa (vaňa alebo sprcha) s toaletou
- sušič na vlasy
 
Všetky izby sú nefajčiarske.
Dostupné je aj bezplatné Wi-Fi a neplatené parkovisko.Pre deti je k dispozícii detské ihrisko.
 
 
 


 

 

Neodmysliteľnou súčasťou hotela EMPIRE**** je i naša hotelová reštaurácia Strawberries. Všetci ubytovaní hostia, firmy i ďalšie skupinové klientely, športovci pred alebo po športovom výkone, ako aj všetci ostatní návštevníci hotela EMPIRE, každý si zaručene vyberie zo širokých možností stravovania k svojej maximálnej spokojnosti.
Naša kuchyňa pripraví vďaka vždy čerstvým surovinám, originálnym receptom a pestrej palete ingrediencií zdravý, no zároveň chutný pôžitok pre vaše chuťové bunky – predjedlá, polievky, hlavné jedlá, šaláty, dezerty, osviežujúce nápoje, niečo na zahriatie, vína, destiláty, jedlá pre vegetariánov, celiatikov, denné menu, ponuka týždňa.
reštaurácie s priamym výhľadom do tenisovej haly, no máte príležitosť pohodlne sa usadiť i priamo na tenisovej loggii či na terase, ktorá zasa v letných mesiacoch ponúka výhľad na vonkajšie kurty, okolité športoviská i vzdialenejšiu panorámu mesta Trnava. Celková kapacita uvedených priestorov je 45 miest priamo v reštaurácii, 12 miest v salóniku a 24 miest na letnej terase.
 

 

 

Všetko, čo potrebujete pre váš kongres, seminár, školenie, workshop, obchodné stretnutie, teambuilding, firemný večierok, motivačný program či rodinnú akciu zabezpečí náš kompletný konferenčný servis, ktorý pre vaše podujatia flexibilne vytvorí vždy tie najideálnejšie podmienky.
 
Podľa typu vašej akcie si môžete vybrať z viacerých možností multifunkčných konferenčných priestorov, podľa vašich predstáv:
 
- salónik v reštaurácii do 12 osôb
- lobby bar do 20 osôb
- malá zasadačka do 10 osôb
- veľká zasadačka do 40 osôb
 
 
Všetky miestnosti sú plne klimatizované a technicky i audiovizuálne vybavené:
 
- wi-fi
- dataprojektor, flipchart
 
Samozrejmosťou pre vašu akciu je viacero možností stravovania – konferenčného občerstvenia – coffeebreakov, ale i obedy formou bufetu či menu.   
 

 

 

Ak sa potrebujete na chvíľu zbaviť každodenného zhonu a odbúrať stres, neváhajte využiť Wellness centrum hotela EMPIRE****. U nás totiž nájdete dokonalé podmienky na zregenerovanie ducha i tela a na načerpanie novej energie.
 
Vybrať si môžete z viacerých možnosti relaxu:
 
- klasická fínska sauna 60 – 100° C
- parný bylinkový kúpeľ 46° C, 100 % vlhkosť
- šetrné sanárium len do 60° C
- jacuzzi
- lúčne solárium
- 8 druhov masáží
- štýlová ochladzovňa, odpočívareň, sprchy
 
Hotel EMPIRE**** je vybavený aj moderným fitness centrom – pre všetkých tých, ktorí majú radi aktívnejší druh odpočinku. Zariadenie fitness centra poskytuje široké možnosti od ľahších aerobných tréningov, až po ťažké silové tréningy všetkých partií ľudského tela.
 
Možnosť rezervácie celého wellness centra – uzavretá spoločnosť.
 
 
 

 

To, čo robí náš hotel celkom jedinečným svojho druhu, je tenisový areál TC EMPIRE, ktorého je hotel EMPIRE nie len súčasťou, ale so svojimi tromi tenisovými dvorcami s hardovým povrchom Australian Open v krásnej tenisovej hale i dominantou. Športový areál TC EMPIRE, jedno z najlepších tenisových centier na Slovensku.
K dispozícii je 13 vonkajších antukových tenisových kurtov a 3 vnútorné kurty s povrchom Australian Open.
 
Pre milovníkov umenia hotel EMPIRE**** ponúka pravidelné výstavy obrazov, sôch a iných umeleckých diel známych umelcov.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Hotel Empire ****
   adresa: J.Hajdóczyho 11, 917 01 Trnava
   telefón: +421 33 5920 888
   mobil: +421 911 182 835 , +421 903 531 301
   fax: +421 33 5920 865
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelempire.sk
   gps: 48.3867° x 17.58772°
   fb: www.facebook.com/HotelEMPIRETrnava/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 80 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Empire ****
Okres: Trnava
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930