Hotel Royal Palace *****
Hotel Royal Palace *****
Adresa: Hotel Royal Palace *****, SNP 519, 039 12 Turčianske Teplice
Špecifikácia:
Hotel ROYAL PALACE***** je zariadený v štýle art deco a predstavuje jedno z najluxusnejších ubytovacích zariadení na Slovensku a nachádza sa priamo v historickom centre Turčianskych Teplíc.

 

 

 

Ponúkame Vám kráľovské ubytovanie v priestranných izbách, štúdiách a v apartmánoch. Cit pre architektonické detaily v štýle art-deco a luxusné vybavenie Vašej izby dodajú Vášmu pobytu punc výnimočnosti.
Každá izba v hoteli Royal Palace je vybavená satelitnou TV s plochou obrazovkou, minibarom, telefónom, rádiom. Súčasťou všetkých izieb je kúpeľňa. V celom ubytovacom zariadení je k dispozícii bezplatné Wi-Fi. Niektoré izby majú aj balkón.
Systém menších tanečných parketov uprostred zelených plôch vytvára netradičnú tančiareň pod holým nebom, ktorá Vás pozýva na strávenie príjemných letných večerov pri podmanivej hudbe. 
Parkovanie je možné na vymedzených hotelových parkoviskách alebo v garáži. Pri parkovaní Vášho auta Vám ponúkame asistenciu hotelového zriadenca.
Domáce zvieratá sú zakázané.
 
Ďalšie hotelové služby :
 
- Porterage
- Hotelová limuzína
- Babysitting
- Sekretárske služby
- Lekárska služba
- Pranie bielizne
- Kultúrny a spoločenský program
- Concierge
 
 
 


 

 

Exkluzívny Restaurant SISSI Vám ponúka tradičné recepty z kráľovských kuchýň, ale aj špeciality, ktoré Vás prekvapia svojou príťažlivou exotickosťou.
Ku kráľovskému jedlu Vám náš hotelový someliér odporučí vhodný vínny skvost z domácej alebo svetovej produkcie.
Počas letnej sezóny si kráľovské menu môžete vychutnať na letnej terase s výhľadom do Kráľovskej dvorany.
 
V hotelovom lobby bare si môžete vychutnať svoj obľúbený drink až do neskorých nočných hodín.
Na príjemne sladké posedenia pozývame Vás i Vašich kúpeľných priateľov do Baru Kolonáda so zimnou záhradou.
Čašu svojho obľúbeného vína, alebo pohár whisky, koňaku či kvalitného rumu si môžete vychutnať v Klube Sissi, situovanom bezprostredne vedľa reštaurácie.Súčasťou Klubu Sissi je oddelená fajčiarska zóna s exkluzívnou ponukou cigár, koňakov, rumov a rozsiahla vinotéka.
 

 

 

Naše spoločenské a konferenčné priestory spájajú noblesu a eleganciu minulosti s vybavením a službami súčasnosti. Nech sa páči, vstúpte do dobrej spoločnosti. Kráľovské podujatia v kráľovských priestoroch vám prinesú kráľovské zážitky.
Ponúkame Vám komplexné služby, jedinečné gastronomické zážitky, bohaté skúsenosti s prípravou kultúrneho programu a aktivít pre dospelých aj deti, relax na najvyššej úrovni a mnoho ďalšieho. Radi pre Vás pripravíme ponuku na mieru.
Kursalon - spoločenská miestnosť Kursalón s kapacitou 150 miest je srdcom kultúrneho a spoločenského života Hotela ROYAL PALACE*****. Luxusné priestory, kráľovská kuchyňa a špičkový servis sú predpokladom pre Vašu jedinečnú súkromnú slávnosť či stretnutie.
Salón Elizabeth - pre menšie business meetingy Vám ponúkame salón Elisabeth s kapacitou 8 miest. Salón je prepojený so susedným superior apartmánom Elisabeth pre Váš dokonalý luxus i diskrétnosť. Počas rokovaní je Vám k dispozícii priestranná letná terasa so záhradným nábytkom.
 

 

 

Royal Bath je kúpeľná časť Hotela ROYAL PALACE*****, ktorá ponúka jedinečný typ preventívnej zdravotnej starostlivosti spájajúcej komplexné medicínske služby.
 
Procedúry :
- Zlatý kúpeľ – absolútna rarita v európskom kúpeľníctve, bazén postavený priamo na prameni termálnej liečivej minerálnej vody
- termoterapia
- hydroterapia
- elektroterapia
- oxygenoterapia
- masáže
- fittness
- kúry s použitím 24 karátového zlata
 
Hotel je prepojený spojovacou chodbou so Spa & Aquaparkom, kde sa nachádzajú bazény a vodné atrakcie. Spa&Aquapark je jediný aquapark na Slovensku, ktorý využíva termálnu liečivú minerálnu vodu.
 
 
 

 

V rámci voľného času majú hosti možnosť využiť bohaté a pestré kultúrne a športové vyžitie, oddych a zábavu v Spa & Aquaparku a výlety do prekrásnej prírody okolia mesta Turčianske Teplice. 
V okolí hotela sa nachádzajú aj lyžiarske strediská: Jasenská dolina, Fačkové sedlo a Valčianska dolina (cca 20 min autom). 
Hotel ROYAL PALACE **** žije noblesným kultúrnym a spoločenským životom. Tešiť sa môžete na vystúpenia hudobných skupín, folklórnych súborov a tanečné večierky v Kráľovskej dvorane. Klavírne melódie vám spríjemnia večerné posedenie v Klube Sissi.
 
Počas celého pobytu máte k dispozícii náš kreatívny Concierge tím. "Prvé dámy hotela" vám radi zorganizujú výlet, odporučia prehliadku tých najkrajších kultúrnych pamiatok, rezervujú stôl v reštaurácii či inak vyplnia individuálne požiadavky.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Hotel Royal Palace *****
   adresa: SNP 519, 039 12 Turčianske Teplice
   telefón: +421 43 4913 000
   mobil: +421 905 226 061
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.royalpalace.therme.sk
   gps: 48.86155° x 18.8598°
   fb: www.facebook.com/RoyalPalaceTurcianskeTeplice/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 129 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Royal Palace *****
Okres: Turčianske Teplice
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930