Kúpele Brusno
Kúpele Brusno
Adresa: kúpele Brusno, Kúpeľná1/2, 976 62 Brusno
Špecifikácia:
V srdci stredného Slovenska, v údolí Slovenského Rudohoria na úpätí severných svahov Vepra a v ústí doliny Peklo, ležia obklopené zamatovou vôňou ihličnatých lesov Kúpele Brusno. 
 

 

 

Liečebný dom Poľana prekvapí kompletným vybavením izieb a bohatou ponukou poskytovaných služieb. Po celkovej rekonštrukcii a modernizácii sú všetky izby vybavené komfortným moderným nábytkom.
K dispozícii je 42 jednolôžkových izieb s prístelkou, 79 dvojlôžkových izieb, 3 bezbariérové izby a 4 apartmány. V každej z nich je samostatné sociálne zariadenie s vaňou alebo sprchovým kútom, signalizačné zariadenie, televízny prijímač so satelitným príjmom, rádio, telefón, chladnička s minibarom, trezor a pripojenie na internet. Každá izba má balkón s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.
Ubytovanie s domácim miláčikom je zakázané. Hosťom ponúkame bezplatné parkovanie.
 
Ďalšie hotelové služby :
- požičiavanie žehličiek (bezplatne)
- pranie (za poplatok)
- predaj darčekových predmetov
- trezory na izbách, free WIFI pripojenie
- transfer klientov (za poplatok)
- kongresová sála a salónik (za poplatok)
- požičiavanie spoločenských hier
- požičiavanie bicyklov (za poplatok)
- knižnica
 
 
 


 

 

Jedlá sú podávané formou bufetových stolov v pestrej ponuke jedál domácej a zahraničnej kuchyne. Ponúkame vyváženú stravu s ohľadom na rôzne typy diét ako: delená, šetriaca, racionálna, žlčníková, nízkocholesterolová, redukčná, diabetická. Vyhovieme aj vegetariánom a celiatikom. V ponuke je denne bohatý výber šalátov v samoobslužnom šalátovom pulte.
Kapacita reštaurácie je pre 200 osôb.
 
Možnosť posedieť si pri káve či pohári kvalitného vína, ochutnať „a la carte“ špeciality domácej a zahraničnej kuchyne ktoré sú pastvou nielen pre oči, ale aj pre chuťové poháriky tých najväčších labužníkov, ponúka náš hotelový Lobby bar. Priamy vstup z baru na letnú terasu umožní návštevníkom pokochať sa pohľadom na krásnu okolitú scenériu.
Kapacita Lobby baru je 110 miest.
 
Ak ste spoločenskí a radi sa zabávate pri dobrej hudbe, navštívte náš nočný bar so živou hudbou , vytancujte sa v rytme evergreenov alebo sa započúvajte do zmesi tónov ľudových, klasických alebo moderných piesní.
Kapacita nočného baru je do 120 osôb.
 

 

 

Prekrásne prostredie v Nízky Tatrách je ideálnym miestom pre firemné stretnutia spojené s aktívnym oddychom v prírode. Dostatočná lôžková kapacita Liečebného domu Poľana umožňuje organizovanie akcií rozsiahlejšieho charakteru rôzneho zamerania – recepcií, firemných a marketingových prezentácií, eventov, team-buildingov, kurzov, školení, vedeckých sympózií či seminárov.
V nových konferenčných sálach Vám ponúkame komfortné variabilné sedenie v príjemnom prostredí. K dispozícií je najmodernejšie technické vybavenie. Variabilné usporiadanie priestoru je prispôsobiteľné akýmkoľvek požiadavkám.
 
Technické vybavenie (zahrnuté v cene prenájmu):
- ozvučenie miestnosti
- domáce kino
- mikrofón
- dataprojektor
- flipchart
 

 

 

Procedúry poskytované v našich kúpeľoch.
 
Kúpele :
- Vaňový minerálny kúpeľ, Vaňový kúpeľ s prísadami solí alebo éterickými olejmi
- Striedavý nožný kúpeľ
- Sedací minerálny uhličitý kúpeľ
- Perličkový a rašelinový minerálny kúpeľ
- Vírivý kúpeľ na horné a dolné končatiny
- Podvodná masáž
- Škótske streky
- Liečebná rehabilitácia (rehabilitačné plávanie, cvičenie v bazéne,liečebný telocvik 
- Cvičenie vo fitness centre
Masáže :
- Klasická a reflexná masáž
- Japonská masáž (Shiatsu)
- Medová detoxikačná masáž
- Bankovanie – masáž vákuová
- Masáž lávovými kameňmi 
Elektroliečba :
- Hydrogalvan, Diatermia, Svetloliečba, Ultrazvuk, Phyaction, Galvanizácia, Interferenčné prúdy, Laseroterapia
Termoterapia :
- Parafínový a rašelinový zábal
Ostatné procedúry :
- Plynové CO2 injekcie a oxygenoterapia
- Fínska sauna a parný kúpeľ
- Prístrojová lymfodrenáž
 
Kúpele Brusno poskytujú okrem komplexnej kúpeľnej a rehabilitačnej liečby aj diagnostické vyšetrenia: kardiologické vyšetrenia EKG, sonografické vyšetrenie srdca, ergometriu, ambulantné monitorovanie krvného tlaku a srdca, biochemické a hematologické vyšetrenia krvi (krvný INR glykemický profil).
 
 

 

Aktívny oddych, relaxácia, rekondičné cvičenia i šport sú významnou súčasťou liečebných a relaxačných pobytov v kúpeľoch.
V kúpeľnom dome nájdete spoločenské priestory, kde si môžete zahrať biliard, stolný tenis, stolový futbal, šach či iné zábavné hry.
Priaznivci športu môžu tráviť príjemné voľné chvíle aj na tenisových a volejbalových kurtoch. Kryté volejbalové, basketbalové a futbalové ihrisko sa nachádza v telocvični obce Brusno, cca 900 m od liečebného domu. Pri telocvični sa nachádza aj mini futbalové ihrisko s umelým trávnikom.
K dispozícii je možnosť zapožičania horských bicyklov a zaplávať si v krytom bazéne.
V areáli kúpeľov sa rozprestiera prekrásny kúpeľný park s možnosťou prechádzok v každom ročnom období.
Početné turistické chodníky sprístupňujú hrebene Nízkych Tatier a masív Poľany. Okrem značkovaných trás sa v okolí Liečebného domu Poľana nachádzajú turistické chodníky do vyhliadkových lokalít Skala, Dubinka a Kopok.
Cez Brusno vedie niekoľko označených cykloturistických trás.
Približne 5 km od kúpeľov, sa v obci Ľubietová nachádza krásny jazdecký areál.
Golfový klub Tále je jediným domácim klubom na golfovom ihrisku Gray Bear, ktoré je prvým majstrovským golfovým ihriskom na Slovensku.
Priamo v liečebnom dome sa pravidelne konajú tanečné večierky a rôzne kultúrno-spoločenské podujatia – vystúpenie folklórnych súborov, tanečných skupín a hudobno-zábavných a estrádnych programov.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Kúpele Brusno
   adresa: Kúpeľná 1/2, 976 62 Brusno
   telefón: +421 48 4311 547
   mobil: +421 910 838 383
   fax: +421 48 4311 541
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.kupelebrusno.sk/sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/kupelebrusno.sk/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 88 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Kúpele Brusno
Okres: Banská Bystrica
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930