hotel Ambassador ****
hotel Ambassador ****
Adresa: hotel Ambassador****, Hlavná 101, 040 01 Košice
Špecifikácia:
Rodinný Hotel Ambassador**** sa nachádza na území mestskej pamiatkovej rezervácie Košice a je etablovaný v pešej zóne na Hlavnej ulici. 
 

 

 

Hotel ponúka ubytovanie v 5 jednolôžkových, 16 dvojlôžkových izbách a dvoch luxusných izbách typu apartmán. Štandardným vybavením izieb je LCD- TV s hotelovým televíznym „interaktívnym systémom“, klimatizácia, priama telefónna linka, káblový aj WIFI internet, rýchlovarná konvica, WC s kúpeľnou, vaňou a sprchou alebo sprchovacím kútom a sušič vlasov.
Izby a apartmány s exkluzívnym výhľadom na Hlavnú ulicu ako aj do starobylého dvora s Františkánskym kostolom sv. Antona Paduánskeho. Izby typu Classic a Economy sa nachádzajú v historickej časti hotela a ponúkajú útulné ubytovanie v podkrovnej časti s výhľadom na Hlavnú ulicu ako aj do vnútornej pasáže.
K dispozícii je strážené parkovisko v areáli hotela. Samozrejmosťou je room service, denná tlač, pranie a žehlenie bielizne, zapožičanie notebooku a ďalšie.
Hotelová recepcia je v prevádzke non stop.
 
 


 

 

Hotelová reštaurácia DIPLOMAT určite prispeje k pohodliu z Vášho pracovného či súkromného stretnutia, rodinnej oslavy alebo slávnostnej večere. V našej luxusne zariadenej a klimatizovanej reštaurácii máte možnosť vychutnať si výnimočné gastronomické špeciality domácej, ale aj medzinárodnej kuchyne. Pri pohodovej hudbe si môžete vybrať z kvalitných a chutných jedál vyrobených z prvotriednych surovín predovšetkým domácej produkcie alebo zo sezónne prispôsobenej ponuky ako špargľové jedlá, husacie špeciality, či v letných mesiacoch živé pstruhy. Naše jedlá zaručujú vizuálny i kulinársky zážitok. Skutočným lákadlom je tiež náš bohatý výber najkvalitnejších slovenských vín. V letných mesiacoch odporúčame stolovanie v átriu hotela, ktoré poskytuje intimitu, alebo na letnej terase na pešej zóne.
Hostia majú tiež k dispozícii kaviarne z toho Café BAYER – fajčiarska, Café AMBASSADOR – nefajčiarska.
 

 

 

Hotel ponúka salónik, konferenčnú a banketovú miestnosť s možnosťou usporiadania konferencií s využitím prenosného kongresového systému s ozvučením a didaktickým vybavením.
Priestranná konferenčná sála je dominantným priestorom vhodným na uskutočnenie podujatí s väčším počtom účastníkov.
Rokovací salónik  je vhodný na obchodné stretnutia, pohovory, pracovné obedy alebo večere.
 
Prenájom základnej konferenčnej techniky (plátno, flipchart) a wifi pripojenie na internet je zdarma. K tomu profesionálny servis, ktorý je vám neustále k dispozícii.
 

 

 

Wellness centrum rodinného Hotela Ambassador ponúka výborné možnosti na oddych a vďaka historickým podzemným priestorom aj neopakovateľný zážitok. Jacuzzi, tapidárium, suchá fínska sauna a veľký oddychový priestor sú pre našich hostí skvelou oázou pokoja. Útulné wellness centrum poteší predovšetkým tých, ktorí uprednostňujú pokojnú a privátnu atmosféru. Odpočinok si môžete spríjemniť nápojom alebo špeciálnymi chuťovkami. Všetci ubytovaní hostia využívajú wellness centrum s 50% zľavou. 
Ponúkame Vám relaxačné a športové masáže v našom wellness centre prostredníctvom nášho externého maséra. 
 
Vybavenie Spa centra:
 
- jacuzzi pre 4 osoby
- fínska (suchá) sauna
- tapidárium
- ochladzovacia zóna 
- oddychová zóna ( lehátka a sedenie )
 
Firmám ponúkame možnosť prenájmu celého priestoru Wellness centra. 
 
 
 

 

Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity, no mesto Košice ponúka množstvo historických pamiatok a športovísk v centre mesta, ale i v jeho okolí.
Biznis centrum Aupark a nákupné centrum  Aupark, US Steel aréna, sa nachádzajú len pár minút autom od hotela. Letisko Košice (KSC) je vzdialené 15 minút autom. Iba 10 minút pešej chôdze je vzdialená hlavná vlaková a autobusová stanica.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Hotel Ambassador ****
   adresa: Hlavná 101, 040 01 Košice
   telefón: +421 55 7203 720
   mobil: +421 915 395 557
   fax: +421 55 7203 727
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.ambassador.sk
   gps: 48°43´31.00" x 21°15´26.49"
   fb: www.facebook.com/ambassadorkosice/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 75 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Ambassador ****
Okres: Košice
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930