apartmány Habovka - 301
apartmány Habovka - 301
Adresa: apartmány Habovka - 301, Stodolisko 301, 027 32 Habovka
Špecifikácia:
Apartmány sa nachádzajú v srdci Západných Tatier a Skorušinských vrchov, v malebnej Oravskej obci Habovka, ktorá je vstupnou bránou do vyhľadávanej turistickej lokality Zuberec – Západné Tatry Roháče.
 

 

 

Apartmány Habovka 301 sú po celkovej rekonštrukcii v roku 2021 a poskytujú celoročne príjemné ubytovanie v moderne zariadených apartmánoch a jednolôžkovej izbe s maximálnou kapacitou 25 osôb (vrátane prísteliek).
 
Apartmán č. 1 s balkónom je pre 4 – 6 osôb a skladá sa z 3 miestností.
Nachádza sa tu veľká spálňa s manželskou posteľou a dvoma samostatnými pevnými lôžkami, obývačka s pohodlnou rozkladacou pohovkou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, samostatná kompletne vybavená kuchyňa a balkón s výhľadom na altánok s krbom/grilom.
 
Apartmán č. 2 s balkónom je pre 2 – 4 osoby a skladá sa z 2 miestností.
Nachádza sa tu spálňa s manželskou posteľou, obývačka s pohodlnou rozkladacou pohovkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, plne vybavená kuchyňa a balkón s výhľadom na altánok s krbom/grilom.
 
Apartmán č. 3 pre 3 – 5 osôb a skladá sa z 2 miestností.
Nachádza sa tu spálňa s manželskou posteľou a a jedným pevným lôžkom, obývačka s pohodlnou rozkladacou pohovkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a plne vybavená kuchyňa.
 
Apartmán č. 4 pre 2 – 4 osoby je podkrovný apartmán na druhom poschodí skladajúci sa z dvoch miestností.
Nachádza sa tu spálňa s manželskou posteľou a šatníkom, obývačka s pohodlnou rozkladacou pohovkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, plne vybavená kuchyňa.
 
Apartmán č. 5 pre 2 – 4 osoby je podkrovný apartmán na druhom poschodí skladajúci sa z dvoch miestností.
Nachádza sa tu spálňa s manželskou posteľou a šatníkom, obývačka s pohodlnou rozkladacou pohovkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, plne vybavená kuchyňa.
 
Samostatná 1-lôžková izba je situovaná na prízemí a je vybavená pohodlnou rozkladacou pohovkou, wifi, TV a vlastným soc. zariadením.
 
V suteréne je veľká spoločenská miestnosť s kompletne vybavenou kuchyňou a detským kútikom, kde spoločne môžu tráviť voľný čas aj väčšie skupiny hostí a odkiaľ je východ rovno na trávnatý pozemok s altánkom a vonkajším krbom s grilom. 
Rovnako tam nájdete vykurovanú  lyžiareň, ktorá sa mimo zimnej sezóny využíva ako miestnosť na vaše bicykle a ostatné športové náčinie.
 
K ubytovaniu ponúkame i druhý ubytovací objekt - apartmány 105, kde ponúkame ubytovanie v 2 apartmánoch s maximálnou kapacitou pre 11 osôb.
Obidva apartmány  obsahujú spálňovú časť, stavebne oddelený obývací priestor, vlastnú plne vybavenú kuchyňu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na hory.
 
Vo všetkých priestoroch je vám k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na mieste môžete využívať aj bezplatné súkromné parkovisko.
Fajčenie v interiéri apartmánov nie je povolené !
 
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Spoločenská miestnosť je v prepojení s plne vybavenou kuchyňou, ktorú môžu využívať všetci ubytovaní hostia, ako na stravovanie, tak i na prípravu občersvenia pri posedeniach v spoločenskej miestnosti.
Apartmán majú k dispozícii vlastné kuchynky, ktoré sú vybavené sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, hriankovačom, varnou kanvicou, kávou a čajom a k dispozícii je i jedálenské sedenie.
 
V okolí sa taktiež nachádza niekoľko reštauračných zariadení a obchodov. Najbližší obchod s potravinami sa nachádza 300 metrov od apartmánového domu. 
V prípade organizovaných skupín je možné stravovanie zabezpečiť.
 
 
 

 

 

V spoločenskej miestnosti je priestor vhodný i pre menšie školenia, rokovania, a porady. 
V kuchyni si účastníci a hostia môžu pripraviť menšie občerstvenie.
 
 

 

 

Objekty nedisponujú vlastným wellness centrom.
 
 
 

 

Orava je bohatá na všetky druhy zážitkov. Na svoje si prídete v každom ročnom období. Počas celého roka môžete navštíviť wellness centrá a bazénové svety najznámejších zariadení na Slovensku, ktoré sú neďaleko.
Múzeum Oravskej dediny môžete navštíviť 3,5 km od penziónu a termálny park Meander je vzdialený 14 km.
Turisti i cykloturisti tu majú početné možnosti s dostatkom značených trás rôznej náročnosti.
Za zmienku tiež stojí prehliadka Oravského zámku (28km) a záujemci si môžu vychutnať krásu divokého prostredia Oravy splavovaním rieky Orava na pltiach. 
V zime ponúka okolie množstvo možností pre lyžovanie a ďalšie zimné atrakcie.
Lyžiarske strediská Milotín a Janovky sú vzdialené cca 2 km a známe lyžiarske stredisko Roháče – Spálená nájdete vzdialené len 5 km od ubytovacieho zariadenia. 
 
Návštevníkom radi pomôžeme a poradíme s výberom atrakcie a pre organizované skupiny zariadime rôzne športové a adrenalínové podujatia.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: apartmány Habovka - 301
   adresa: Stodolisko 301, 027 32 Habovka
   telefón:  
   mobil: +421 905 449 881
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.ubytkonaorave.sk
   gps: 49°16´43.40" x 19°37´10.45"
   fb: www.facebook.com/apartmanyhabovka

 

Krajina: Slovensko
Cena: 55 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: apartmány 301
Okres: Tvrdošín
Typ objektu: Apartmány
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930