Village resort Hanuliak
Village resort Hanuliak
Adresa: Village resort Hanuliak, Oslobodenia 1071, 013 05 Belá
Špecifikácia:
Jedinečný Village resort Hanuliak sa nachádza uprostred nádhernej prírody Národného parku Malá Fatra. Malebná dedinka Belá sa nachádza iba 20 kilometrov od mesta Žilina a známe kultúrne stredisko Terchová je vzdialené symbolických 6 km od nášho hotela. 
 

 

 

Nádherné ubytovanie v obci Belá ponúka pre našich hostí máme k dispozícii 33 komfortne zariadených hotelových izieb a 14 apartmánových bytov s kuchynkou. Celková kapacita Village resort Hanuliak je 94 lôžok. Hotel ponúka 62 pevných lôžok a 4 prístelky (Apartmán Grand de Luxe, Mezonet de Luxe, Izba Superior, Izba Standard, Izba Single) a v apartmánovom dome Iňuščák, vo vzdialenosti 100 m od hotela je k dispozícii ďalších 32 pevných lôžok a 7 prísteliek.
Izby sú ladené v jemných zemitých farbách a doplnené dreveným nábytkom s modernými prvkami tak, aby ste sa u nás cítili pohodlne a čo najpríjemnejšie.Izby spĺňajú vysoký štandard a sú vybavené LCD televízorom, bezpečnostným trezorom, mini automatom na kávu a čaj a sociálne zariadenie.
V cene ubytovania sú zahrnuté taktiež raňajky a neobmedzený vstup do wellness a fitness centra.
Parkovisko je monitorované a v celom resorte je k dispozícii WiFi pripojenie k internetu.
 
 


 

 

Medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je charakteristická moderným a šetrným spôsobom prípravy jedál. V spojení s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárame na každom tanieri harmóniu chutí.Základným princípom pri príprave našich jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny.Spolupracujeme s lokálnymi farmami a pestovateľmi, pečieme vlastný domáci chlieb, vyrábame domáce cestoviny a pečieme naše tradičné koláčiky.
Jedlá á la carte sa podávajú každý deň od 11:00 do 21:30, raňajky podávame v čase od 07:00 do 10:00 a sú servírované formou bufetových stolov alebo á la carte, v závislosti od obsadenosti hotela.
k dispozícii aj vonkajšia kuchyňa so špecialitami z grilu – sezónne na objednávku.
 
Využite tiež naše cateringové služby, ktoré poskytujeme na profesionálnej úrovni a za prijateľnú cenu. V našej ponuke nájdete jednoduchý catering, ale aj rozmanité celovečerné pohostenia vhodné pre spoločenské podujatia.
 
 

 

 

Village resort Hanuliak je ideálny pre usporiadanie kongresov, školení, seminárov, recepcií, rautov, plesov, banketov či svadieb.
K dispozícii máte štýlové, moderne vybavené a plne klimatizované reprezentačné priestory počas dňa a moderné izby na večerný oddych.
Konferenčné priestory sú vybavené najmodernejšou audiovizuálnou a prezentačnou technikou.
Kvalitné technické vybavenie, prvotriedny catering a profesionálne služby garantujú jednoduchú prípravu a bezstarostný priebeh podujatia. 
Samozrejmosťou v tomto prípade je i coffee break a profesionálny prístup všetkých našich zamestnancov k požiadavkám hostí.
 

 

 

Ponorte sa do sveta, v ktorom čas stráca svoj význam, a vychutnajte si jedinečnú atmosféru nášho luxusného wellness & spa. Okrem bazénového a saunového sveta na vás čaká množstvo lákavých masáží a procedúr ideálnych pre vaše zdravie. 
Príjemnú atmosféru wellness dopĺňa výhľad na panenskú prírodu Malej Fatry. K dispozícii je pre vás neustále odborný personál. Objavte harmóniu tela i ducha v oáze pokoja a načerpajte nové sily vo wellness hoteli obce Belá. 
 
Hotelové wellness ponúka :
- Vnútorný bazén s rozmermi 15 x 6 m
- Detský bazén s fontánkou a perličkou
- 6-miestna vírivá vaňa s perličkou
- 6-miestna fínska sauna z cédrového dreva so soľnými kameňmi
- klasická parná sauna
- Bohatá ponuka tradičných aj špeciálnych masáží a procedúr
- Kvalitne vybavená Mini Gym (špičkové kardio prístroje značky STAR TRAC)
 
 
 

 

V priestoroch resortu aj v jeho blízkom okolí sa nachádza množstvo spôsobov, ako si vychutnať voľné chvíle s rodinou alebo priateľmi. Či už preferujete aktívny oddych alebo zábavu pri biliarde, naplánujeme vám program presne pre vás.
Najväčšou atrakciou vo Village resort Hanuliak je naša lezecká stena. S výškou 13,5 m patrí medzi najvyššie lezecké steny nielen v okolí Žiliny, ale aj na Slovensku. Lezecká stena ponúka 18 lezeckých línií, ktoré pravidelne obmieňame.Lezecká stena je zároveň ideálna pre teambuilding, členovia tímu sa totiž spoliehajú na seba navzájom.
V prípade záujmu vám bude k dispozícii aj inštruktor, ktorý pri lezení rád poradí a pomôže.
Okolie je tiež vhodné na turistiku ( Vrátna, Jánošíkové diery, Terchovské srdce ) a cykloturistiku. V dosahu je i Národný park Malá Fatra s množstvom ďalších turistických atrakcií a cieľov.
 
Vo vzdialenosti cca 100 m sú k dispozícii i :
- Bowling
- Krytá tenisová hala
- Štvorkolky a zimné skútre - na objednávku
- Nordic Walking
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Village resort Hanuliak
   adresa: Oslobodenia 1071, 013 05 Belá
   telefón: +421 41 7078 901
   mobil: +421 917 450 381
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.resorthanuliak.sk
   gps: 49.242947 x 18.953925
   fb: www.facebook.com/VillageResortHanuliak/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 90 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Village resort Hanuliak
Okres: Žilina
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930