Ubytovanie Samuel
Ubytovanie Samuel
Adresa: ubytovanie Samuel, Stará Myjava 292, 907 01
Špecifikácia:
Ubytovanie v súkromí Samuel sa nachádza v tichom prostredí na okraji obce Stará Myjava, približne 5 km od okresného mesta Myjava, v lokalite zvanej Uhliská v Bielych Karpatoch, neďaleko hraníc s Českou republikou.
 

 

 

V objekte je 5 izieb pre 22 osôb. 
Na poschodí objektu (v podkroví) sú 3 izby. Jedna izba má 3 lôžka s 1 prístelkou, v druhej sú 4 lôžka s možnosťou 1 prístelky a v tretej izbe sú 4 pevné lôžka. Súčasťou vybavenia každej izby je televízor, satelit a kúpeľňa so záchodom a sprchovým kútom. Pre tieto izby je určená vrchná kuchynka a terasa s posedením. 
Na prízemí nájdete 2 izby, ktoré majú televízor a satelit. V každej je jedna manželská posteľ a 2 single postele, takže v prípade potreby viete tieto izby využiť na spanie pre 8 osôb. Tiež je tu kuchyňa s krbom, v ktorej si sadne 12 ľudí. V tejto časti je aj kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
 
Hosťom je k dispozícii pekne upravený dvor s oddychovou zónou, kde je veľký prístrešok s posedením až pre 25 osôb, gril a ohnisko (možnosť zapožičať i kotlík na guláš) s posedením pre 8 osôb. Vstup na terasu je z tzv. hobby miestnosti, kde sa nachádza toaleta, kuchynka a posedenie pre 20 ľudí.
Pre najmenších sú pripravené 2 hojdačky, šmýkačka, lezecká stena a pieskovisko. Je tu pripravená aj veľká hojdačka pre dospelých. K dispozícii je takisto húpadlo, minišmýkačka, domček a stolček so stoličkami či párty sedenie pre najmenších drobcov.
V celom objekte je zaistená možnosť bezplatného pripojenia na internet.Parkovanie pri objekte - vo dvore je priestor na parkovanie pre 4 a pre domom pre 3 autá.
Zviera povolené - iba malá rasa (po dohode s majiteľom).
Ubytovanie ponúkame pre páry, rodiny s deťmi, firmy aj väčšie skupiny priateľov.
 


 

 

Stravovanie je individuálne. Na prízemí je jedáleň s krbom a kuchyňa s možnosťou prípravy vlastnej stravy.
Vonku sa nachádza gril a ohnisko (možnosť zapožičať i kotlík na guláš).
V prípade záujmu zabezpečíme skúseného gulášmajstra, ktorý vám popri jeho varení porozpráva i rôzne fígle na jeho prípravu.
Tiež vieme pripraviť do zlatista opečenú morku.
Na farme chováme domáce zvieratá, takže v prípade záujmu vám vieme nachystať (opucovať, ošklbať) morku, kačku, králika, prípadne domáce vajíčka. 
Stravovanie je po dohode možné v reštaurácii Na Nátoní (cca 800 m) v obci, či v stravovaco zariadení GASTROCENTRUM, kde je možné i dokúpiť potrebné potraviny (1 km).
 

 

 

Pre firmy je k dispozícii spoločenská miestnosť s TV + SAT s kapacitou pre 20 osôb, ktorú je možné využiť pre rôzne firemné stretnutia a menšie školenia.
 
 

 

 

Počas leta je vo dvore sprístupnený bazén. 
Kto bude mať záujem, môže si dopriať masáž chrbta, končatín či celého tela.
 
 

 

Hosťom je k dispozícii pekne upravený dvor s oddychovou zónou.
V exteriéri domu môžete využívať tiež bazén, detskú hernú zostavu s 2-mi hojdačkami, šmýkačkou i lezeckou stenou, veľkú hojdačku pre dospelých a pieskovisko. K dispozícii je takisto športové náčinie ako rakety a sitá pre bedminton, squash, plážový tenis, lopty a náčinie pre futbal a basketbal pre najmenších.
Váš pobyt vám vieme spestriť ochutnávkou regionálnych produktov (hlavne z ovocia) spojenou s výkladom o regióne a o produktoch z ovocia.
 
V našom okolí máme:
- Kopaničiarsku ovocno-destilátovú cestu
- udržiavané bežkárske trate
- Holubyho chatu na Veľkej Javorine
- viacúčelové ihrisko v Starej Myjave
- Lyžiarske stredisko Skiland
- priehrada a letné rekreačné stredisko Stará Myjava
- turisické a náučné chodníky
 
Objekt je ideálnym východiskovým bodom pre turistiku v Bielych Karpatoch, vyhlásených za chránenú krajinnú oblasť. Priamo z domu je po turistickom chodníku možný výstup na najvyšší vrch tohto pohoria - Veľkú Javorinu. 
Asi 500 m od domu začínajú značené a udržiavané bežkárske trasy, ktoré vedú k hrebeňu Bielych Karpát a odtiaľ na V. Javorinu, na rozhľadňu Poľana alebo na Moravu do blízkych lyžiarskych stredísk Nová Lhota či Filipovské údolie. Pre športové vyžitie je možné využiť voľne prístupné detské ihrisko a viacúčelové ihrisko na tenis, futbal či nohejbal vzdialené cca 800 m.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Ubytovanie Samuel
   adresa: Stará Myjava 292, 907 01
   telefón: +421 905 219 239
   mobil: +421 908 685 890
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.ubytovaniesamuel.eu
   gps: 48°47´19" x 17°35´55"
   fb: www.facebook.com/ubytovaniesamuel/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 14 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: ubytovanie Samuel
Okres: Myjava
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930