penzión Turista ***
penzión Turista ***
Adresa: penzión Turista ***, Počúvadlianske jazero 81, 969 01 Počúvadlo
Špecifikácia:
Penzión Turista ***, sa nachádza necelých 100 m od Počúvadlianskeho jazera, v rekreačnej oblasti obce Počúvadlo. Výborné prostredie, štýlová vybavenosť spolu s vynikajúcou kuchyňou sú zárukou jedinečnej dovolenky u nás.
 

 

 

Na výber máte u nás z týchto typov ubytovacích jednotiek, pričom každá disponuje vlastným vchodom:
 
- šiestich 2-lôžkových izieb, každá s manželskou posteľou
- jedného exkluzívneho 2 izbového apartmánu, s jednou 2-lôžkovou spálňou s manželskou posteľou a jednou 2-lôžkovou spálňou s dvomi samostatnými lôžkami a dvomi prístelkami.
 
Každá izba aj apartmán je vybavený príslušným počtom lôžok a trezorom. Nechýba tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V apartmáne sa navyše nachádza plne vybavená kuchyňa s jedálenským sedením a obývacia izba s koženým gaučom, slúžiacim ako prístelka pre jednu osobu. Pred vstupom do každej ubytovacej jednotky využijete terasku s vonkajším posedením.Deti sa zabavia na detskom ihrisku. Na požiadanie Vám vieme zapožičať detskú postieľku. 
Dostupné je WiFi pripojenie k internetu a priestor na uloženie bicyklov, lyží a ďalšieho športového náradia.Fajčenie je povolené len vo vymedzenom priestore
Pobyt s domácim zvieraťom po dohode. Priamo pri objekte je možnosť bezplatného parkovania pre 8 vozidiel.
 
Cena za ubytovanie :
20,-€ os./noc
40,-€ - dvojlôžková izba
10,-€ prístieľka


 

 

Súčasťou Penziónu Turista je reštaurácia s barom. Tu si môžete vychutnať lokálne jedlá i špeciality šéfkuchára.
V reštaurácii pripravujú jedlá z čerstvých a sezónnych surovín. Raňajky sa podávajú formou švédskych stolov, poprípade raňajkového menu.
V reštaurácii je taktiež krb s posedením pre rekreantov.

 
 
 

 

 

Penzión je vhodný aj pre rôzne udalosti, ako sú rodinné akcie a oslavy, ale taktiež firemné akcie s možnosťou zapožičania potrebnej techniky. 
 
 

 

 

Penzion nedisponuje vlastným wellness centrom, no hosťom je v letnom období možnosť kúpania v neďalekom Počúvadlianskom jazere a hostia majú tiež možnosť využitia služieb v neďalekých kúpeľoch Sklené Teplice.
 
 
 

 

Oblasť pri penzióne Turista v Banskej Štiavnici ponúka mnoho možností vyplnenia voľného času. V blízkosti je Počúvadlianske jazero, kde sa môžete okúpať, ale aj sa pri ňom prejsť a užiť si pohľad na krajinu. Jazero určite ocenia aj vášniví rybári, ktorí si tu prídu na svoje.
Samotné mesto Banská Štiavnica ponúka rôzne možnosti na výlet. Milovníci histórie môžu navštíviť Nový Zámok, Starý Zámok alebo si užiť historické centrum mesta.
Pre milovníkov turizmu sú k dispozícii Štiavnické vrchy, ktoré si môžete užiť chôdzou, či prostredníctvom cyklistiky a tí náročnejší môžu navštíviť a zdolať vrch Sitno a spojiť turistiku s históriou. 
Prídu si na svoje aj lyžiari, pretože hneď v blízkosti sa nachádza známe lyžiarske stredisko Salamandra Ski Resort. 
 
 

Pozrite si naše prezentačné video :  https://www.facebook.com/penzionTurista/videos/382068082487069/?epa=SEARCH_BOX

 

   názov: Penzión Turista ***
   adresa: Počúvadlianske jazero 81, 969 01 Počúvadlo
   telefón:  
   mobil: +421 908 031 000
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www:  
   gps: 48°24´11" x 18°51´21" 
   fb: www.facebook.com/penzionTurista/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 20 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Penzión Turista ***
Okres: Banská Štiavnica
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930