hotel *** SOREA MÁJ
hotel *** SOREA MÁJ
Adresa: hotel *** SOREA MÁJ, 032 03 Liptovský Ján
Špecifikácia:
Hotel sa nachádza v obci Liptovský Ján, ktorá je jednou z najatraktívnejších lokalít rázovitej oblasti Liptov.
 

 

 

Kapacita hotela je 114 izieb s kompletným sociálnym vybavením. 
Ubytovanie je možné v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, rodinných izbách a apartmánoch a izbách pre imobilných klientov. Každá izba má balkón s výhľadom na východ alebo západ.
Pre náročnejších klientov odporúčame ubytovanie v apartmánoch s chladničkou, pre rodiny s deťmi priestranné rodinné izby.
Počas pekného počasia láka k posedeniu terasa.
V hoteli je samozrejmosťou možnosť platby kreditnou kartou prípadne ubytovania so zvieratkom a dostatočne veľké parkovisko.
 
Hotel *** SOREA MÁJ  je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom".


 

 

Reštaurácia hotela s kapacitou 150 miest podáva chutné raňajky, polpenziu aj plnú penziu. 
Zabezpečený je aj detský kútik s množstvom hračiek. 
V letných mesiacoch je hosťom je k dispozícii i terasa s ponukou nápojov a kávy a nádherným výhľadom na okolitú prírodu.
 
 
 

 

 

 
Hotel *** SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne sa úspešne venuje organizovaniu kongresov, konferencií, seminárov, školení a rôznych spoločenských, pracovných a súkromných akcií na vysokej profesionálnej úrovni.
 
K dispozícii sú:
- kongresová sála
- priestory kaviarne a aperitív baru
- 1 salónik C
- 1 salónik Ateliér
 
Spoločenské a rokovacie priestory hotela sú vybavené základnou prezentačnou technikou, ozvučením a vhodné aj na usporiadanie rozsiahlejších gastronomických podujatí, rautov, banketov, recepcií, pracovných obedov, plesov, svadieb, stužkových slávností, osláv významných životných jubileí alebo firemných osláv.
Hotel ponúka komplexné zabezpečenie akcií, na požiadanie zabezpečí nadštandartné technické vybavenie, organizuje sprievodné podujatia (grillpárty, diskotéka, opekanie, coffee break) a v spolupráci s umeleckými agentúrami pripraví atraktívne kultúrne a zábavné programy.
 
V prípade záujmu o spojenie kongresových akcií s výstavou hotel zabezpečí vhodnú úpravu hotelových priestorov (recepcia, foyer).
 
 

 

 

Dokonalý relax umožňuje termálne kúpalisko Sorea TERMAL raj situované priamo pri hoteli a napájané vodami termálneho prameňa Rudolf. Vychutnať si v ňom možno štyri vonkajšie bazény určené pre deti, plavcov aj oddych, krytý vnútorný bazén a relaxačné centrum s lákavými wellness procedúrami.
 
Ďalšie služby :
- sauna
- masáže
- relaxačný kúpeľ
- posilňovací stroj
- JUMPING centrum - JUMPING na profi trampolínkach 
- morský kúpeľ
 
Letné termálne kúpalisko TERMAL raj ponúka :
- plavecký bazén (dĺžka 50 m, šírka 18 m, hĺbka vody 80 – 180 cm, teplota vody 26 – 28 °C)
- relaxačný – kľudový bazén
- bazén s fontánou
- detský bazén
 
 

 

Hotel *** SOREA MÁJ vás očakáva v nádhernej Jánskej doline v oblasti Liptova a Nízkych Tatier, kadiaľ vedú početné turistické trasy.
Dolina je zároveň domovom unikátnej Stanišovskej jaskyne, ktorá je prístupná návštevníkom za použitia čelovej lampy. Hotel zároveň sídli na okraji príjemnej obce Liptovský Ján, ktorá si vás získa vďaka ríši Mincovníčko v expozícii Podzemie pod vežami a projektu Minislovensko. Krásny výhľad na okolie ponúka Svätojánska rozhľadňa a za cieľ nenáročnej prechádzky si môžete zvoliť Liptovský Hrádok, kam sa dostanete idúc okolo minerálneho prameňa Medokýš. Priamo v obci si možno všimnúť aj Svätojánske múzeum v Kultúrnom dome, pôsobivé kostoly či historické kúrie a za účelom lyžovačky sa dá zamieriť napríklad do strediska Ski Opalisko Závažná Poruba alebo Jasná Nízke Tatry.
 
Využiť sa oplatí tiež biliard, stolný tenis a ihrisko pre hru plážového volejbalu.

 CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel *** SOREA MÁJ
   adresa: 032 03 Liptovský Ján
   telefón: +421 44 5208 100
   mobil: +421 918 665 449
   fax: +421 44 5208 903
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.sorea.sk
   gps: 49°2´14" x 19°40´17"
   fb: www.facebook.com/SOREA.dovolenka.na.Slovensku

 

Krajina: Slovensko
Cena: 52 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: hotel Sorea Máj ***
Okres: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930