penzión Squash
penzión Squash
Adresa: penzión Squash, Starohorského 1, 031 01 Liptovský Mikuláš
Špecifikácia:
Penzión Squash, sa nachádza v tichej zóne v centre mesta Liptovský Mikuláš. Sme ideálne situovaní, nakoľko reštaurácie, bary, športoviská, či obchody sú od Penziónu Squash dostupné doslova pár minút krokom.
 

 

 

Penzión disponuje 6 dvojposteľovými izbami so spojenými alebo oddelenými lôžkami. Izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou a sociálnym zariadením. Na izbách je káblová televízia a pripojenie na internet (vrátane Wi-fi).
 
Pre našich hostí máme pripravené aj apartmány, ktoré majú dve samostatné miestnosti, a to spálňu s manželskou posteľou a obývaciu časť s rozťahovacou sedacou súpravou. Apartmán je zároveň vybavený malou kuchynskou linkou, kúpeľňou a sociálnym zariadením. K dispozícii je káblová televízia a pripojenie na internet (vrátane Wi-fi).
 
Služby pre hostí v penzióne:
 
- bezplatné parkovanie „pod kamerami“ priamo pri penzióne
- bar, letná terasa
- 50% zľava pre ubytovaných pri využívaní našich športovísk
- požičovňa športových potrieb
- vystavenie zadarmo zľavovej karty LIPTOV Region Card, ktorá umožňuje čerpať atraktívne zľavy (5-50%) na vstupy na množstvo atrakcií nachádzajúcich sa na Liptove
- vystavenie zadarmo GOPAS karty, na ktorú je možné v penzióne zakúpiť za zvýhodnené ceny skipas do Jasnej a Vysokých Tatier, vstup do aquaparku Tatralandia a Gino Paradise Bešeňová a mnoho ďalších atrakcií
 
Autobusová zástavka sa nachádza v tesnej blízkosti penziónu, z ktorej v pravidelných intervaloch odchádza skibus do lyžiarskeho strediska Jasná.
 
 

 

 

V penzióne sa nenachádza reštaurácia, no ponúkame možnosť objednania studených raňajok, ktoré vieme upraviť podľa vašich požiadaviek.
Apartmány majú vlastnú malú kuchynku.
V blízkom okolí sa nachádza niekoľko reštaurácií, ktoré je možné pre stravovanie navštíviť.
Pre občerstvenie môžu hostia využiť náš bar a letnú terasu so širokou ponukou alkoholických i nealkoholických nápojov.
 
Cena raňajok je 5,- €/os.
 
 
 

 

 

 
Penzión nie je prispôsobený na konanie školení a konferencií.
 
 

 

 

Penzión nedisponuje vlastným wellness centrom, no pre nadšencov vody a kúpania je celoročne otvorený najväčší aquapark na Slovensku – Tatralandia vo vzdialenosti približne 2km od penziónu.
 
 

 

Penzión Squash má dva certifikované squashové kurty značky ASB s certifikátom Svetovej Squashovej Federácie.
 
Prečo squash ?
- pomáha schudnúť, poprípade pomáha udržať si telesnú hmotnosť
- prehlbuje dýchanie, zlepšuje držanie tela a znižuje chorobnosť na srdcovocievne choroby
- znižuje cholesterol a ťažkosti spojené s cukrovkou, znižuje riziko osteoporózy
- zlepšuje sa výkonnosť srdcového svalu
 
V blízkosti Penziónu Squash sú ďalej pre Vás pripravené  športové atrakcie – najbližšie dostupná je mestská plaváreň, ktorá disponuje plážovým volejbalovým ihriskom a telocvičňou (vzdialenosť do 50m). Ak máte chuť zahrať si tenis, tak Vám svoje služby radi poskytnú v tenisovom klube (vzdialenosť 150m). Skateboardový areál sa nachádza približne 200m, počas horúcich dní v lete sa môžete prísť schladiť na zimný štadión (vzdialenosť cca 150m), fitnes centrum je pre našich klientov taktiež poruke (vzdialenosť 300m) a zahrať bowling si môžete ísť doslova k susedom, bowlingové centrum je od nás vzdialené 50m.
Areál vodného slalomu Ondreja Cibáka je situovaný 1km od nášho penziónu a pre nadšencov vody a kúpania je celoročne otvorený najväčší aquapark na Slovensku – Tatralandia vo vzdialenosti približne 2km, naša najväčšia vodná nádrž – Liptovská Mara je asi 4km od penziónu. Do najväčšieho lyžiarskeho strediska JASNÁ sa autom dostanete približne za 20min (15km), cestou do Jasnej sa môžete zastaviť v niektorej z Demänovských jaskýň.
Penzión Squash sa nachádza v obklopení Nízkych a Západných Tatier, ktoré ponúkajú obrovské množstvo turistických a cyklistických túr.
 
 

 CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Squash
   adresa: Starohorského 1, 031 01 Liptovský Mikuláš
   telefón: +421 44 562 00 53
   mobil: +421 948 071 006
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.squash-liptov.sk
   gps: 49.082013° x 19.609953°
   fb: www.facebook.com/penzionsquash/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 20 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: penzión Squash
Okres: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930