Kúpele Nový Smokovec
Kúpele Nový Smokovec
Adresa: Kúpele Nový Smokovec, Nový Smokovec 32, 062 01
Špecifikácia:

Kúpele Nový Smokovec patria k najznámejším klimatickým kúpeľom na Slovensku. Sú situované v centre Tatranského národného parku (TANAP), pod Slavkovským štítom, v nadmorskej výške 1010 m.n.m. 

 

 

Pobyt môžete absolvovať v jednom z našich troch hotelov. Každý disponuje priestrannými a zmodernizovanými izbami a poskytuje vám komfort ideálny pre váš odpočinok a pobyt vo Vysokých Tatrách. 
 
Hotel Palace*** :
Zrekonštruovaný hotel je hlavným hotelom Kúpeľov Nový Smokovec s ústrednou recepciou. Ponúka útulne zariadené izby s bezplatným WIFI pripojením vybavené WC, kúpeľňou, telefónom, TV so satelitom a rádiom, prípadne trezorom a balkónom.
 
Doplnkovými službami v tomto hoteli sú:
- kaviareň
- knižnica
- biliard a elektronické šípky (reštaurácia Svišť)
- možnosť požičania bicyklov/sánok, nordic walking palíc, spoločenských hier
 
Hotel Branisko*** :
Hotel je postavený v klasickom tatranskom štýle uprostred kúpeľného parku, je centrom kúpeľnej terapie a poskytuje liečebné procedúry všetkým hosťom Kúpeľov Nový Smokovec.
Nachádzajú sa v ňom zrekonštruované izby s bezplatným WIFI pripojením vybavené WC, kúpeľňou, telefónom, TV so satelitom, prípadne trezorom a balkónom.
 
Palace Grand ***+ :
V novom depandance hotela PALACE sa nachádzajú dvojlôžkové, luxusné izby, vybavené chladničkou, TV so satelitom, WIFI pripojením, takmer každá izba má balkón a väčšina aj ničím nezakrytý výhľad na Slavkovský a Lomnický štít priamo z postele.
 
Kúpele Nový Smokovec ponúkajú kúpeľné pobyty, ako cez zdravotnú poisťovňu, tak i pre samoplatcov, rekondičné pobyty pre firmy a pobyty a eventy pre firemnú klientelu.
Parkovanie je možné priamo v kúpeľnom areáli (strážené parkovisko).

 

 

Navštívte našu reštauráciu SVIŠŤ, ktorá je vhodnou voľbou pre hostí túžiacich po chutnom a kvalitnom jedle v príjemnom prostredí priamo pod Slavkovským štítom. Počas celého roka môžete využiť aj štýlovú a v chladných mesiacoch vyhrievanú terasu. Kuchyňa ponúka chutné špeciality nášho šéfkuchára, bohatý výber mäsitých, bezmäsitých i múčnych jedál, rozmanité zeleninové šaláty, syry, výborné palacinky, nápoje, dobré pivo a lahodnú kávu. Pre náročnejších zákazníkov sú v ponuke domáce aj zahraničné značkové vína a široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojov.
V reštaurácii máme pre Vás pripravený aj kultúrny program. Vaše posedenie Vám spríjemní každý pondelok heligónkar, v utorok DJ s diskotékou a vo štvrtok živá hudba.
Ak plánujete rodinnú oslavu alebo posedenie, vieme Vám pripraviť menu podľa Vašich požiadaviek.
 
Pripravíme Vám i svadbu podľa Vašich predstáv v krásnom a elegantnom prostredí v srdci Vysokých Tatier.Slávnostná kongresová sála s francúzskymi oknami sa nachádza v areáli Kúpeľov Nový Smokovec. Sála má ideálnu polohu, keďže svadobné obrady v katolíckom a evanjelickom kostole prebiehajú v kostoloch hneď oproti. Zabezpečíme Vám agentúru na výzdobu, kompletné menu, DJ-a, živú alebo ľudovú hudbu a veľkoplošnú projekciu.
 
 

 

 

Kongresové centrum v Kúpeľoch Nový Smokovec je jeho pýchou a svojim charakterom a profesionalitou je v celých Vysokých Tatrách jedinečné. 
Disponuje kapacitou 330 osôb v 3 sálach a špičkovou kongresovou technikou. Ročne sa v ňom konajú desiatky kongresov a konferencií spoločností zo Slovenska aj zahraničia.
 
K dispozícii máme modernú kongresovú techniku a sme pripravení pre vás zabezpečiť aj individuálne požiadavky na mieru. V štandardnom vybavení u nás nájdete:
 
- videoprojektor 3M, LCD TV, LCD monitory, notebook, DVD prehrávač, CD prehrávač
- ozvučenie, bezdrôtový mikrofón
- bezdrôtový tlmočnícky systém (prekladateľské zariadenie, účastnícke staničky, sluchádlá)
- premietacie plátno, magnetické tabule, flippcharty, korkové tabule, stojany na prospekty
- ďalšie zabezpečenie : technická obsluha, hostesingové zabezpečenie, fotografovanie/video, kopírovanie/tlač/scannovanie 
 
Priebeh vášho podujatia môže byť obohatený množstvom doplnkových služieb a voľnočasových aktivít, ktoré vám náš areál ponúka. 
V prípade špeciálnych požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. Kompletnú cenovú ponuku vášho podujatia vám radi pripravíme na mieru.
 

 

 

 

V ponuke sú služby novovybudovaného wellness centra pre načerpanie novej energie na revitalizáciu tela i ducha. 
Vo wellness centre sa nachádza fínska sauna, parná sauna, aromasauna, soľná inhalácia, infrasauna, vírivka, Kneippov kúpeľ, zážitkové sprchy, sedací vírivý kúpeľ, ľadopád, ochladzovacia kaďa a tepidárium.
Priaznivé klimatické podmienky a moderné liečebné metódy v kúpeľoch v Novom Smokovci vytvárajú vhodné podmienky pre liečbu niektorých chorôb vyvolaných poruchami metabolizmu a žliaz s vnútornou sekréciou, liečbu chorôb dýchacích ciest a niektorých chorôb z povolania (poškodenie dýchacích ciest).
 
Svoj pobyt u nás si môžete spríjemniť aj pobytom v RELAX zóne s bazénom so slanou vodou. Vstup do RELAX zóny je spoplatnený, v rámci väčšiny pobytov ho však ponúkame v cene pobytu.​
V Relax zóne nájdete :
- bazén so slanou vodou
- ricochet
- odpočívareň
- fitness
 
 

 

Náš komplex sa nachádza vo významnom rekreačnom stredisku Smokovce, ktoré tvoria Starý, Nový, Horný a Dolný Smokovec. Táto centrálna poloha vo Vysokých Tatrách robí z našich hotelov výborné východzie body na turistiku, lyžovačky alebo pokojné prechádzky po smokoveckom korze a kúpeľných chodníčkoch.
Organizujeme rôzne lyžiarske aktivity a súťaže na blízkom lyžiarskom svahu Jakubkova Lúka.
Na požiadanie hostí zabezpečíme vystúpenie profesionálnej skupiny historického šermu, ktorá predvedie svoje umenie v priestoroch hotela alebo v jeho okolí.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Kúpele Nový Smokovec a.s.
   adresa: Nový Smokovec 32, 062 01 Vysoké Tatry
   telefón: +421 52 44 22 456
   mobil: +421 907 952 601
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.kupelens.sk
   gps: 49°8´18.38" x 20°13´10.31"
   fb: www.facebook.com/KÚPELE-NOVÝ-SMOKOVEC-Nový-Smokovec-TATRY-172353829500791/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 40 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Kúpele Nový Smokovec
Okres: Poprad
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930