Wellness Hotel Borovica ****
Wellness Hotel Borovica ****
Adresa: Wellness Hotel Borovica ****, Štrbské Pleso 3, 059 85
Špecifikácia:

Wellness Hotel Borovica**** ponúka vysoký štandard služieb, luxusné zariadenie, tradíciu a dokonalý servis v spojení s útulným wellness a gastronomickými zážitkami uprostred tatranských lesov. 

 

 

Hotel ponúka ubytovanie v 50 luxusne zariadených izbách, z toho 11 apartmánov.
Izby sú komfortne zariadené a sú vybavené interaktívnou TV, PAY TV, internetom, telefónom s priamou voľbou, minibarom a trezorom. Vďaka luxusnému a špičkovému vybaveniu interiéru hotel spĺňa požiadavky najnovších svetových trendov a štandardov na poskytovanie komplexných hotelových služieb.
Kapacita hotela je 100 pevných lôžok a 23 prísteliek. K dispozícii je 36 luxusne zariadených priestranných dvojlôžkových izieb, 1 izba pre imobilných klientov, 11 dvojlôžkových apartmánov a 1 štvorlôžkový apartmán. Súčasťou každej izby je aj balkón.
Hotel disponuje vlastným parkoviskom, ktoré je monitorované kamerovým systémom.

 

 

 

Tradičná slovenská a európska kuchyňa s dôrazom na sezónnosť, lokálnosť a tradície sú základom našej gastronómie. Tím špičkových odborníkov vám pripravia gurmánsky zážitok a vyčaria blažený úsmev na tvári každý deň.
Skladba jedál a večerných menu je pestrá a pripravovaná s ohľadom na koncepciu wellness a well-being služieb hotela.
Okrem hlavnej reštaurácie si môžete naše špeciality vychutnať v hotelovom lobby bare, vinotéke či koňakovom bare.
Hotelová vinotéka je jedna z najlepších v celých Vysokých Tatrách a naši someliéri vám radi odporučia aj vína svetovej kvality.
Na svoje si prídu aj milovníci cigár, ktorých pestrá ponuka sa výborne dopĺňa s exkluzívnymi značkami koňakov, whisky, brandy či rumu.
 
 

 

 

Hotel ponúka priestranné kongresové miestnosti s kapacitou do 120 osôb a 3 salóniky pre sedenia v užšom kruhu. Výborná gastronómia a široká ponuka wellness služieb sú zárukou zážitku pre všetkých Vašich hostí. 
Moderná kongresová hala je prispôsobená vysokým požiadavkám business klientely s možnosťou variabilného sedenia.
Samozrejmosťou je kvalitné vybavenie ako :
- Wifi
- projekcia na dve plátna
- ozvučenie, rečnícky pult s mikrofónom
- data-video projektor, filmová dia-projekcia, premietacie plátno
- písacia a magnetická tabuľa, flipchart, laserové ukazovátko
- veľkoplošná TV
 
Vaše podujatie radi spestríme coffee breakom podľa želania. Od základnej ponuky minerálok a rôznych druhov káv máme v našej ponuke aj moderné finger foody, raw a wellness coffee breaky.
 

 

 

 

Vyberte si zo širokej ponuky wellness služieb a procedúr a nechajte sa rozmaznávať pod rukami našich skúsených masérov a fyzioterapeutov. Milovníci aktívneho života ocenia profesionálne zariadené fitness centrum, lyžiarsky aj golfový trenažér. 
Vodný svet ponúka plavecký 20 m bazén, detský bazén pre batoľatá, jacuzzi či hydromasážnu vaňu. Ak túžite po niečom výnimočnom, na terase hotela nájdete vírivý bazén pod holým nebom s výhľadom na krásnu tatranskú prírodu.
Súčasťou saunového sveta je fínska, bylinková, eukalyptová, turecká sauna a infrasauna. Užiť si naplno môžete aj tradičný saunový rituál Hammam v spojení s jemným pílingom a celotelovou masážou mydlovými bublinami. 
Ponúkame širokú paletu masérskych služieb, kde si můžete vybrať :
- Aromatickú relaxačnú masáž (i pre budúce mamičky)
- Detskú aroma a čkoládovú masáž
- Antistresovú masáž hlavy
- Masáž horúcimi kameňmi
- Hrejivú medovú masáž
- Akupresívnu masáž chrbta
- Reflaxnú masáž chodidiel
- Relaxačnú masáž polodrahokamami
- Celotelové rituály (čokoládový a kávový)
- SPA kúpeľ
Fitness centrum je vybavené modernými posilňovacími strojmi TechnoGym, balančnými pomôckami, yogamatkami a fit loptami. Pre vášnivých lyžiarov je k dispozícii najmodernejší lyžiarsky simulátor, ktorý Vás pripraví na nadchádzajúcu zimnú sezónu. S tréningom vo fitness ako aj na simulátore Vám ochotne pomôžu hoteloví fyzioterapeuti.
K dispozícii sú individuálne aj skupinové cvičenia. 
 
 

 

Štrbské Pleso a jeho blízke okolie ponúka výborné možnosti na aktívne trávenie voľného času: 
turistiku / zimnú turistiku po značených turistických chodníkoch, vysokohorské túry s horským vodcom, cykloturistiku, člnkovanie (jazero Štrbské Pleso), golf (Black Stork Veľká Lomnica), letné atrakcie - trampolínový komplex, bungee trampolíny, detské autíčka, detské loďky, summer tubing, horské káry a kolobežky (Tatranská Lomnica), zjazdové lyžovanie (LS Štrbské Pleso a Tatranská Lomnica), bežecké lyžovanie (27 km udržiavaných bežeckých tratí v okolí Štrbského Plesa), zimné atrakcie - snowtubing, snowbags, snowrafting, snowball, disc golf, tatranský karling, snežné skútre, horská bobová dráha Tatrabob (Tatranská Lomnica), sánkovanie (Hrebienok), výlety lanovkami (Skalnaté Pleso, Lomnický štít, Lomnické sedlo, Hrebienok, Solisko), jazdy na koči / saniach s konským záprahom, aquaparky (Aqua City Poprad, Tatralandia, Bešeňová), prírodné a kultúrne pamiatky (Belianska jaskyňa v Tatranskej Kotline, Múzeum TANAP-u v Tatranskej Lomnici, Spišský hrad, Levoča a ďalšie).
Hotel sa taktiež môže pochváliť aj vlastnou horolezeckou stenou.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Wellness Hotel Borovica ****
   adresa: Štrbské Pleso 3, 059 85
   telefón: +421 52 711 05 00
   mobil: +421 901 713 052
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelborovica.sk
   gps: 49.1160415° x 20.0695423°
   fb: www.facebook.com/wellnesshotelborovica/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 75 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Wellness Hotel Borovica ****
Okres: Poprad
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930