Hotel Amade Château *****
Hotel Amade Château *****
Adresa: Hotel Amade Château*****, Dvojrad 333, 930 25 Vrakúň
Špecifikácia:

Romantický boutique hotel Amade Château***** je situovaný v malebnom prostredí obce Vrakúň, v centre Žitného ostrova a pôvodne to bol reprezentatívny kaštieľ, ktorý postavili v roku 1904 na mieste niekdajšieho sídla šľachtického rodu Amadé. 

 

 

Hotel ponúka luxusné ubytovanie s neopakovateľnou historickou atmosférou. Má 30 elegantne zariadených luxusných izieb - 20 izieb a 10 apartmánov. Každá izba aj apartmány sú navrhnuté originálnym spôsobom, zdobené ručne maľovanými tapetami, ručne tkanými prikrývkami a s rôznymi dekoráciami. Všetky použité materiály sa vyznačujú vynikajúcou kvalitou, dobrým vkusom, vzájomne sa dopĺňajú a tvoria harmonické a útulné prostredie.
Na každej izbe a apartmáne sa nachádza televízor, minibar, písací stôl, súkromný trezor, pripojenie na internet a, samozrejme, vlastná kúpeľňa s WC. K dispozícii je nadštandardná izbová služba.
Niektoré izby majú vlastné patio, alebo terasu.
Na mieste je k dispozícii bezplatné parkovisko s obsluhou.
 

 

 

 

Reštaurácia Kukkónia má priamy prístup do parku, vďaka čomu predstavuje ideálne miesto pre organizovanie rodinných osláv či firemných akcií. 
Reštaurácia ponúka predovšetkým miestne jedlá, z ktorých všetky obsahujú starostlivo vybrané miestne sezónne suroviny. V našom regionálnom menu nájdete tri kultové mäsá Žitného ostrova, a to mangalicu, hovädzie líčka a fledermaus.
Reštaurácia Pompadour ponúka to najlepšie z regionálnej kuchyne - hostia, ktorí tu večerajú, zažijú skutočný gastronomický zážitok.  Môžete tu ochutnať kulinárske špeciality Žitného ostrova - bravčové mäso z mangalice!
Jedlá sú pripravované výhradne z čerstvých a miestnych surovín, ktoré sa pestujú a sú dodávané miestnymi poľnohospodármi.Poľovníci z Vrakúne nám dodávajú mäso z diviaka a divinu a miestni rybári ryby. Ovocie a zelenina sú pestované v našej súkromnej záhrade a máme aj vlastnú farmu pre chov mangalíc a hydiny. Pekárske výrobky, ako aj cestoviny sú čerstvo vyrobené u nás.
Útulnosť, pohodlie a luxus čaká na milovníkov kvalitných cigár vo fajčiarskom salóniku. Je to najlepšie miesto na súkromný rozhovor pri pohári kvalitného pitia. Cigary sú nespornými hviezdami, každá z nich je ručne balená, vrátane Cohiba, Montecristo, Partagas, Domenico a Macanudo. Neoddeliteľnou súčasťou fajčiarskeho salónika je aj knižnica s možnosťou výberu rôznych žánrov kníh.
 
Okrem reštaurácií v hoteli nájdete aj cukráreň, vínnu pivnicu, wellness bar a vonkajší Buddha bar, v rámci ktorého sú návštevníkom k dispozícií indické záhradné stany.
 

 

 

Na účely konferencií a iných spoločenských podujatí slúžia 2 miestnosti s možnosťou prepojenia. Priestor prispôsobíme podľa želania klienta a zostavíme cenovú ponuku „šitú na mieru“. Stačí si vybrať zo širokej škály možností:
 
- prezentácie, obchodné a pracovné a obchodné stretnutia
- workshopy, školenia, konferencie, teambuildingové aktivity
- firemné večierky, garden párty, rauty, koktail párty, recepcie
- športové a oddychové firemné aktivity, firemné wellness pobyty
- špeciálne firemné programy na želanie
 
Celková kapacita miestností je 60 osôb s veľkou variabilitou organizácie sedenia. Na požiadanie Vám zapožičiame potrebnú audio-vizuálnu techniku. Podľa Vášho želania zostavíme menu plné kulinárskych špecialít, zabezpečíme coffee break a občerstvenie.
Vybavenie konferenčných priestorov:
 
- flipcharty s písacími potrebami
- projektor a plátno
- DVD a CD prehrávač
- mikrofón
- telefón
- bezdrôtový internet
 
Štýlový čínsky salónik je ako stvorený pre obchodné rokovania, pracovné raňajky, alebo stretnutia pre menší počet osôb s dôrazom na súkromie, pohodlie a vysokú úroveň servisu. 
 

 

 

 

Jedinečný Wellness & Spa vás srdečne očakáva mimoriadnou pohostinnosťou a starostlivosťou. Pripravené sú vnútorné a vonkajšie bazény, oddychové zóny, wellness, reštaurácia so špeciálnym jedálnym lístkom, ako i horúce kúpele, či sauny, aby omladili vaše telo i dušu.
Vo vonkajšom plaveckom bazéne, ako i vo vnútornom relaxačnom sú k dispozícii vodné atrakcie.
Obsluha vám rada pomôže a odporúči najvhodnejšiu procedúru, či masáž pre vašu pokožku, pleť. V horúcich letných dňoch sa môžete osviežiť vo vonkajšom bare pri bazéne, v ktorého blízkosti sa nachádzajú aj tenisové kurty.
Dokonalý relax na vás čaká vo veľkolepých tureckých kúpeľoch Hamam, ktoré boli postavené podľa návrhu profesionálov z Orientu.
Hosťom, ktorí majú radi cvičenie, hotel ponúka kardio a posilňovacie stroje, ako sú bežiaci pás, bicykle a trenažér na posilňovanie celého tela.
 
 

 

Hotel Amade Château má pre svojich hostí pripravenú bohatú ponuku zaujímavých voľnočasových aktivít. 
Ponúkame vám jedinečné teambuildingové programy: stredoveká večera, husacie hody s barn dance, vražda v kaštieli, kráľovská divinová večera, vianočný večierok a mnoho ďalších.
Pre záujemcov ponúkame kurzy a jazdu na konskej farme neďaleko! Užite si jazdu na koni v našej krásnej prírode so skúsenými inštruktormi z neďalekého jazdeckého klubu.
Nadšenci golfu môžu využiť návštevu ihrísk v okolí - SEDIN Golf Resort a Welten Golf.
 
Z ďalších aktivít u nás vyberáme :
_ Nordic walking
- výlety loďou v okolí Žitného ostrova
- jazdu na bicykli (možnosť zapožičania výbavy)
- Baranta a lukostreľba
- ryžovanie zlata
- teambuilding s koňmi
- Escape room - interaktívna zábavná hra pre skupiny
 
V ponuke máme aj ďalšie programy, neváhajte nás kontaktovať ohľadne celej ponuky teambuildingových aktivít!
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Amade Château *****
   adresa: Dvojrad 333, 930 25 Vrakúň
   telefón:  
   mobil: +421 918 620 498, +421 917 595 001
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelamade.sk
   gps: 47°56´17.526" x 17°36´10.369"
   fb: www.facebook.com/amadehotel/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 240 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Amade Château *****
Okres: Dunajská Streda
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930