Resort Levočská Dolina
Resort Levočská Dolina
Adresa: Resort Levočská Dolina, Levočská Dolina 3227/50, 054 01 Levoča
Špecifikácia:

Resort Levočská Dolina sa nachádza v krásnej prírode Levočských vrchov, len 7 km od historického centra mesta Levoča a vďaka svojej polohe je oázou pokoja, ktorá hosťom poskytuje oddych od náročných dní plných stresu.

 

 

Ubytovanie je poskytované v 4 budovách – penzión SKI (priamo pod lyžiarskym svahom) a penzióniky Polianka, Romančina a Skalka – penzióny v blízkosti hlavnej budovy. Celková kapacita ubytovania je 74 lôžok.
 
Penzión SKI :
Penzión je od hlavnej budovy vzdialený približne 600 metrov.
Penzión tvorí 7 izieb, celková kapacita je 14 pevných lôžok. V každej izbe sa nachádza sociálne zariadenie, Tv a pripojenie na WIFI. Izby číslo 5 a 6 sú vybavené kuchynkou.
V budove sa okrem izieb nachádza aj reštaurácia a zrubový bar. Ubytovanie v tejto budove je poskytované celoročne, reštaurácia a zrubový bar fungujú len počas zimnej sezóny.
 
Penzióny Polianka, Romančina a Skalka :
Romančina, Polianka a Skalka sú tri samostatné penzióniky, ktoré sú v bezprostrednej blízkosti hlavnej budovy. 
Každý z penziónov má kapacitu 16 pevných lôžok a 4 prístelky. Izby sú vybavené sociálnym zariadením, televízorom a samozrejmosťou je prístup na WIFI. Na prízemí sa nachádza spoločná kuchynka (riady, príbor, chladnička, mikrovlnka, umývačka riadu). V izbách č. 1-4 a 7 sa nachádzajú dve pevné lôžka, izby č. 5 a 6 majú dve pevné lôžka a jednu prístelku. Poslednou izbou je apartmán s dvomi pevnými lôžkami a dvoma prístelkami. V apartmáne sa okrem sociálneho zariadenia, TV a pripojenia na WIFI nachádza aj kuchynka, krb a balkón.
 
Medzi Poliankou a Romančinou sa nachádza altánok s vonkajším posedením a krbom, vhodný pre usporiadanie grilovačky, či varenie kotlíkového gulášu.
 
 
 

 

 

Resort Levočská Dolina prevádzkuje 2 reštaurácie. Jedna je súčasťou hlavnej budovy, druhá sa nachádza priamo pod lyžiarskym svahom v budove SKI.
 
Reštaurácia v hlavnej budove je prevádzkovaná celoročne a poskytuje možnosť stravovania nielen ubytovaným hosťom ale aj návštevníkom zo širokého okolia.
V reštaurácií sa podávajú raňajky (výber z menu, švédske stoly), obedové menu, večere a samozrejmosťou je a la carte, teda výber z jedálneho lístka. Kapacita reštaurácie je maximálne 70 ľudí.
Reštaurácia je vybavená detskými sedačkami, detským kútikom, televízorom či vínotékou. Z reštaurácie sa vychádza na terasu s výhľadom na lyžiarsky svah. Priestor je klimatizovaný.
 
Reštaurácia v budove SKI je prevádzkovaná počas zimnej sezóny. Celoročne je prístupná len v prípade usporiadania osláv, svadieb či školení. Kapacita reštaurácie je maximálne 100 osôb. Vedľa reštaurácie sa nachádza zrubový bar POC PIC, ktorý krásne dotvára atmosféru zimnej lyžovačky.
 

 

 

Resort Levočská Dolina Vám ponúka možnosť usporiadania svadieb, rodinných osláv firemných školení, kongresov, seminárov, eventov či teambuildingov pre Vašich zamestnancov v krásnej prírode Levočských vrchov. Nádherné novo zariadené priestory a kvalitné vybavenie reštaurácie sú vhodné pre akékoľvek tipy rodinných či firemných podujatí.
 
Pre toto využitie sú k dispozícii 4 priestory :
Salónik – max. 12 osôb
Reštaurácia v hlavnej budove – max. 60 ľudí
Priestor bowlingu – max. 40 ľudí
Reštaurácia v budove SKI – max. 100 ľudí (kruhový pôdorys)
 
Základné vybavenie pre školenie :
TV, videoprojekcia, reproduktor + mikrofóny, tzv. flipchart + papier, internetové pripojenie (WIFI), mikrofón, CD/DVD prehrávač, nástenka, špendlíky, papiere
 
Počas prestávky Vám vieme zabezpečiť občerstvenie podľa Vášho priania (či už s obsluhou alebo samoobslužné) – chlebíčky, šunkové, syrové, zeleninové, ovocné misy, oriešky, tyčinky, zákusky, kávu, čaj, minerálku a pod.
 

 

 

Resort ponúka Wellness centrum, ktoré sa nachádza v hlavnej budove Resortu Levočská Dolina. 
Tvorí ho krytý bazén, 3 sauny (fínska, parná, infra), oddychová miestnosť a ľadové vedro pre prekrvenie organizmu.
Bazén je dlhý 6 metrov, hĺbka je 150 cm, teplota sa pohybuje medzi 30 a 32°C. V bazéne sa nachádza protiprúd, masážna lavica a chŕlič vody. 
V prípade záujmu sú vo wellness centre poskytované masáže, pre ktoré je nutné objednať sa vopred.
Popri iných aktivitách môžu záujemcovia o fitness využiť zariadenie posilňovne v hlavnej budove. K dispozícií sú činky, fit lopta, bežiaci pás, stacionárny bicykel, lavička, posilňovacia veža a iné stroje na posilňovanie.
 

 

Resort Levočská Dolina ponúka svojim hosťom široké spektrum služieb počas celého roka.
 
Biokúpalisko a rybolov :
Areál biokúpaliska Resort Levočská Dolina tvoria 3 nádrže – rybník, kúpacia nádrž a externá biológia.
Pre záujemcov o rybolov ponúkame možnosť lovu rýb v rybníku hlbokom maximálne 3 metre.
Biokúpalisko Levočská Dolina je jedným z najmladších kúpalísk svojho druhu na Slovensku. Detská zóna v bazéne dosahuje hĺbku max. 90 cm, vstupná zóna má protišmykový podklad. Plavecká zóna dosahuje max. 220 cm.
Externá biológia zabezpečuje bezproblémový chod biokúpaliska a likvidáciu vyprodukovaných nečistôt. Hrubé nečistoty sú odstraňované samočistiacim filtrom. Jemné nečistoty sa odstraňujú biologickým procesom – prostredníctvom koreňovej sústavy rastlín a filtráciou cez štrk.
 
Cykloturistika a turistika :
Okolie resortu je poprepletané značenými cyklistickými trasami. V súčasnosti sa v Levočských vrchoch a priľahlom okolí nachádza viac ako 280 km cyklotrás rôznej náročnosti.
Resort ponúka záujemcom o cyklistiku možnosť vypožičania horských bicyklov a e-bikov. 
Okrem cykloturistov poteší poloha zariadenia aj nadšencov turistiky, keďže je zariadenie obklopené turistickými chodníkmi, ktoré poskytujú nádherné výhľady.
 
Bowling bar :
V popoludňajších a nočných hodinách je pre ubytovaných hostí ako aj širokú verejnosť otvorený bowling bar. Nachádzajú sa v ňom 2 bowlingové dráhy, billiard, šípky, stolný futbal či play station. 
 
Lyžovanie :
Lyžiarske stredisko Resortu Levočská Dolina je vhodné pre náročných, ale aj menej zdatných lyžiarov. 
Tvoria ho 4 zjazdovky (detská 270 m, pretekárska 850 m, rodinná 1050 m a traverz 1130 m), ktoré sú pravidelne upravované a zasnežované technickým snehom. Počas zimnej sezóny sú v prevádzke 4 lyžiarske vleky: H 130 - 850 m, H 130 - 713 m, P - 210 m a detský lanový vlek - 60 m. 
Pre nadšencov bežeckého lyžovania je v okolí resortu dostupných približne 10 km upravovaných bežeckých tratí.
Pre lyžiarov sú k dispozícií parkoviská, lyžiarska škola a škôlka, servis či požičovňa lyží.
 
Vyhliadkové lety :
Ponúkame možnosť vyhliadkových letov z letiska Poprad-Tatry podľa výberu zákazníka a aktuálneho počasia.
 
V okolí sa nachádza viacero historických pamiatok, ktoré v tomto regióne stoja za návštevu :
- mesto Levoča (starobylé mesto s najvyšší gotický oltár sveta zo 16. storočia)
- Spišský hrad (rozlohou patrí medzi najväčšie hrady Európy)
- mesto Spišské Podhradie
- Spišská Kapitula (Katedrála sv. Martina, biskupský palác, seminár a domy kanoníkov) 
- mestá Kežmarok, Poprad, Spišská Nová Ves
- obec Markušovce (v kaštieli je expozícia historického nábytku)
 
Naši zamestnanci vám radi poradia a pomôžu pri výbere vhodnej aktivity, alebo odporučia atrakcie a možnosti v okolí.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Resort Levočská Dolina
   adresa: Levočská Dolina 3227/50, 054 01 Levoča
   telefón:  
   mobil: +421 911 015 952, +421 911 789 636
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.levocskadolina.sk
   gps: 49.068164° x 20.609014°
   fb: www.facebook.com/levocskadolina.sk

 

Krajina: Slovensko
Cena: 50 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Resort Levočská Dolina
Okres: Levoča
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930