Hotel Zátoka ***
Hotel Zátoka ***
Adresa: Hotel Zátoka ***, Slnečné jazerá-sever, 903 01 Senec
Špecifikácia:
Hotel Zátoka sa nachádza v rekreačnej zóne priamo na brehu Slnečných jazier – Sever v meste Senec a vďaka vlastnej súkromnej pláži pre hostí si tu príde na svoje každý milovník leta.
 

 

 

Ubytovať sa u nás môžete v 35-tich útulne zariadených izbách pre páry, ale aj rodiny. Na výber máme dvoj-, troj- a štvorlôžkové izby, aj priestranný apartmán pre 4 osoby.
Väčšina izieb má vlastný priestranný balkón s posedením, južne orientované izby ponúkajú krásny panoramatický výhľad na jazero. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú chladničkou, trezorom, pohodlným nábytkom, televízorom s rozsiahlym výberom programov a bezplatným WiFi internetovým pripojením.
Hostia môžu využiť bezplatné vonkajšie parkovisko priamo pred hotelom. 
 


 

 

V štýlovej reštaurácii si môžete pochutnať na gurmánskych špecialitách z jedál tradičnej regionálnej a medzinárodnej kuchyne. Jedlá sú pripravované z prvotriednych surovín z regiónu. Reštaurácia poskytuje ideálne priestory pre organizovanie svadby, firemné akcie a súkromné oslavy. 
Vonkajšia terasa ako aj klimatizovaná zimná záhrada ponúkajú jedinečný výhľad na jazero.

 

 

 

Firemná klientela môže využiť našich 5 konferenčných miestností s možnosťou zapožičania techniky.

 

 

 

Po náročnom dni môžete využiť služby hotelového Relaxačného centra s dvomi saunami a fitness.
 

 

Okrem leňošenia na lehátkach na terase alebo kúpania sa na našej súkromnej pláži si môžete urobiť výlety aj do okolia. Celoročne prístupné je wellness v našom partnerskom hoteli Relax alebo si pokojne zájdite do Aquathermal Senec. Po cyklotrasách alebo chodníkoch pre peších turistov dorazíte i k týmto zaujímavým miestam, medzi ktoré patria Mestské múzeum v Senci, Včelársky skanzen, Hrad Čeklíš a ďalšie. 
Hostia majú na recepcii možnosť zapožičania bicyklov alebo aj zakúpenia vstupov do aquaparku Senec priamo s až 15% zľavou.
Dopriať si môžete aj zážitkový let z letiska v Kráľovej pri Senci, splavte Malý Dunaj, či hrajte golf na ihrisku v Hrubej Borši.
Ponúkame možnosť hry tenisu v tesnej blízkosti hotela.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Zátoka ***
   adresa: Slnečné jazerá - sever, 903 01 Senec
   telefón:  
   mobil: +421 910 807 031, +421 911 088 840
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelzatoka.sk
   gps: 48.22109° x 17.42466°
   fb: www.facebook.com/hotelrestauraciazatokasenec/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 55 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: hotel Zátoka ***
Okres: Senec
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930