chata Eli Horná Štubňa
chata Eli Horná Štubňa
Adresa: chata Eli Horná Štubňa, Horná Štubňa 189, 038 46
Špecifikácia:
Chata Eli je postavená na kopci v malebnej obci Horná Štubňa, v regióne Turiec, neďaleko kúpeľného mesta Turčianske Teplice a mesta Martin.
 

 

 

Chata Eli ponúka ubytovanie v šiestich štýlových apartmánoch s celkovou kapacitou pre 30 hostí.
V každom apartmáne je kuchyňa s obývačkou (s rozkladacím gaučom ako 2-lôžko), spálňou s manželskou posteľou a samostatným WC s kúpeľňou. V obývacej miestnosti každého apartmánu nájdete okrem plazmového televízora s káblovým príjmom aj pohodlnú gaučovú súpravu, ktorá Vám poslúži tiež ako prístelka pre ďalšie dve osoby. Niektoré apartmány majú balkón a jeden apartmán je bezbariérový.
Súčasťou apartmánov je i plne vybavená kuchynka a kút s jedálenským posedením.
V priestoroch chaty je jedna väčšia spoločenská miestnosť s krbom, plazmovým televízorom so satelitným príjmom, sedacou súpravou a masívnym dreveným stolom a lavicami, ktoré veľmi dobre poslúžia pri večernom posedení.
V prízemí nájdete ďalší zdieľaný kuchynský kútik s chladničkou, mrazničkou a rýchlovarnou kanvicou a dve samostatné toalety.  
Pre deti je pripravená herňa so stolným tenisom a kútikom pre najmenších, dospeláci si zase zahádžu šípkami. Šatne, lyžiareň a úschovňu na bicykle sú pre návštevníkov taktiež zaistené. 
Okrem vonkajšieho posedenia vo veľkom záhradnom altánku s možnosťou grilovania či varenia jedál na ohni je k dispozícii aj otvorené ohnisko na opekanie. 
WiFi pripojenie k internetu je dostupné v celom areáli.
V areáli sa nachádza nekrytá oplotená parkovacia plocha pre deväť osobných áut.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Je možnosť varenia v kuchynkách, ktoré sú súčasťou apartmánov. Kuchynky sú vybavené elektrickou rúrou, plynovým sporákom, mikrovlnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou i mrazničkou. 
V prípade organizovaných skupín je po dohode stravovanie možné zabezpečiť cateringovou formou, alebo návštevou neďalekých reštauračných zariadení.
 

 

 

 

V chate sa nachádza veľká a príjemná spoločenská miestnosť s krbom, plazmovým televízorom so satelitným príjmom, sedacou súpravou a masívnym dreveným stolom a lavicami, ktoré veľmi dobre poslúžia pri večernom posedení. 
Táto miestnosť je tiež ideálna pre teambuildingy a menšie školenia, workshopy, či kongresy, v ktorej je k dispozícii dataprojektor a plátno.
 
Po dohode zabezpečíme pre účastníkov i občerstvenie.

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom.
 

 

 
V chate a jej areáli sú dobré možnosti pre trávenie voľného času a organizovanie rôznych športových súťaží.
Vo vnútri je stolnotenisový stôl a šípky. Vonku je plocha pre športové aktivity, kde si môžete zahrať rôzne loptové hry, ako napr.  basketbal, volejbal, futbal, alebo i tenis.
V okolí nájdete nespočetne veľa príjemných možností trávenia voľného času.
Sú tu vynikajúce podmienky pre pešiu turistiku a cykloturistiku. Nadšencov horskej turistiky uchváti scenéria jednej z najkrajších dolín Slovenska - Gaderská dolina, ako aj Blatnická dolina so svojou dominantou - Blatnickým hradom. 
Pre kúpanie a relax odporúčame návštevu neďalekých Turčianskych Teplíc, kde môžete navštíviť Spa Aquapark Turčianske Teplice, Termálne kúpalisko Vieska, či sa len tak poprechádzať po chodníčkoch Parku slávy. 
V zimnom období zažijete nezabudnuteľnú lyžovačku v neďalekom lyžiarskom stredisku Ski Krahule, Ski Martinské hole a Snowland Valčianska Dolina.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Chata Eli Horná Štubňa
   adresa: Horná Štubňa 189, 038 46
   telefón:  
   mobil: +421 904 416 910
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www:  
   gps: 48.8175° x 18.8905°
   fb:  

 

Krajina: Slovensko
Cena: 55 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: chata Eli
Okres: Turčianske Teplice
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930