penzión VeLa
penzión VeLa
Adresa: penzión VeLa, Lúčna 50, 060 01 Malý Slavkov
Špecifikácia:
Rodinný podnik VeLa sa nachádza v malebnej obci Malý Slavkov, v strede Popradskej kotliny, 3 km severozápadne od mesta Kežmarok, 7 km juhovýchodne od úpätia Vysokých Tatier.

 

 

Ponúka ubytovanie v 2 samostatných budovách, ktoré sú od seba vzdialené menej ako 50 metrov.
 
Jedným je ubytovanie VeLa pozostávajúce zo  4 apartmánoch a v 3 izieb.  
 
Apartmán Levandula :
Pozostáva z 2 miestností (1 x spálňa pre 2 osoby a obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou). Nachádza sa tu kuchynský kút s kompletným vybavením a chladničkou, sprcha, WC a TV.
Apartmán Orchidea :
Pozostáva z 2 miestností (1 x spálňa pre 2 osoby a obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou). Nachádza sa tu kuchynský kút s kompletným vybavením a chladničkou, sprcha, WC a TV.
Apartmán Slnečnica :
Pozostáva z 2 miestností (1 x spálňa pre 3 osoby a obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou). Nachádza sa tu kuchynský kút s kompletným vybavením a chladničkou, sprcha, WC a TV.
Apartmán Tulipán :
Pozostáva z 2 miestností (1 x spálňa pre 2 osoby a obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou). Nachádza sa tu kuchynský kút s kompletným vybavením a chladničkou, sprcha, WC a TV.
Izba Gerbera :
Je to 2 - lôžková izba s rozkladacou pohovkou (2+2), so spoločným kuchynským kútom s kompletným vybavením, vlastnou sprchou, WC a TV.
Izba Jablonka :
Je to 2 - lôžková izba s rozkladacou pohovkou (2+1), so spoločným kuchynským kútom s kompletným vybavením, vlastnou sprchou, WC a TV.
Izba Ruža :
Je to 2 - lôžková izba s rozkladacou pohovkou (2+2), so spoločným kuchynským kútom s kompletným vybavením, vlastnou sprchou, WC a TV.
 
V ponuke máme i ubytovanie Lukáš, ktoré sa nachádza vo vedľajšej budove, hneď oproti objektu VeLa. Vchod do priestorov je riešený z dvora železným schodišťom. 
Ubytovanie je na 1 poschodí a skladá sa z dvoch trojposteľových izieb a jednej dvojposteľovej izby s rozkladacím gaučom. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha, umývadlo). V priestoroch sa nachádza spoločný kuchynský kútik.
 
Súčasťou ubytovania je aj spoločenská miestnosť s krbom, televízorom a spoločenskými hrami. Pre detičky je k dispozícii detská postieľka.
Pre hostí je pripravená aj lyžiareň so sušičom na lyžiarky a možnosťou úschovy bicyklov. Našim hosťom požičiavame aj bicykle.
V lete je pre Vás pripravený bazén a záhrada s grilom, kotlíkom a detským ihriskom. 
Samozrejmosťou je aj parkovanie priamo pri objekte.
 


 

 

Prízemie objektu tvorí aj reštaurácia s barom.
V útulnom prostredí našej rešteurácie na Vás čaká denné menu, špeciality, či pestro prestretý stôl pri rodiných, priateľských alebo firemných posedeniach. 
Radi pre Vás pripravíme slávnostné obedy, či večere, pestré obložené misy, dezerty, alebo špeciality podľa Vášho výberu s možnosťou využitia cateringových služieb.
Pokiaľ chcete obedovať v pohodlí domova alebo priamo na pracovisku, dovezieme denné menu až ku Vám.
 

 

 

 

Ponúkame možnosť využitia priestorov reštaurácie pre usporiadanie rôznych firemných akcií.
Priestory sú vhodné na konanie menších školení, workshopov, alebo iných neformálnych firemných stretnutí, rokovaní a porád.
Účastníkom radi zabezpečíme i občerstvenie počas akcie a radi poradíme s využitím voľného času po náročnom dni.
 
 

 

 

Naše domáce wellness vám poskytne relaxáciu a oddych popri a po dovolenkových aktivitách. 
K dispozícii je pre vás vírivá vaňa JACUZZI a suchá sauna. V letnom období i vonkajší bazén. 
V prípade záujmu je možnosť dohodnúť a využiť i masérske služby.
 
 

 

Ubytovanie nájdete na okraji obce Malý Slakov. 
V objekte je možnosť využívania wellness služieb (bazén, vírivka, sauna, masáže), alebo si zahrať stolný tenis.
Večer si hostia môžu posedieť na krytej terase, alebo využiť záhradu s vonkajším grilom.
Poskytujeme možnosť využitia novovybudovaného multifunkčného obecného ihriska na športové aktivity rôzneho druhu. (tenis, minifutbal, nohejbal, volejbal, basketbal, hokejbal)
Ponúkame vám aj možnosť športového rybolovu na kaprových, pstruhových a lipňových vodách s možnosťou zakúpenia hosťovacích povolení a štátnych rybárskych lístkov.
 
V letnom a jesennom období je okolie vhodné na turistiku a cykloturistiku. Sú to najmä krásy okolitej prírody po nespočetnom množstve sprístupnených turistických chodníkoch Vysokých Tatier a Slovenského raja, atraktívne cyklotrasy - zapožičiame bicykle, plavba plťou po Dunajci a samozrejme návšteva historických centier Spiša, množstvo krásnych hradov a zámkov v okolí ako aj podzemná nádhera jaskýň.
3 km od objektu je historické mesto Kežmarok, 30 km zas Stará Ľubovňa a 40 km Spišský hrad.
Pre hráčov a obdivovateľov golfu je v obci novovybudovaný golfový areál Kráľovské údolie a v tesnej blízkosti aj golfový areál Black Stork vo Veľkej Lomnici.
Po náročnom dni máte možnosť využiť termálne bazény v blízkom okolí.
V zimnom období je samozrejmosťou zjazdové alebo bežecké lyžovanie ku ktorému vám vieme zabezpečiť aj potrebnú výbavu a priestor pre ukladanie lyží a sušenie obuvy. poteší blízkosť lyžiarskych stredísk Tatranská Lomnica, Starý Smokovec, Štrbské pleso, alebo Lopušná dolina.
Milovníkom korčuľovania a hokeja je k dispozícii obecné klzisko.
 
S výberom atrakcie Vám radi poradíme.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión VeLa
   adresa: Lúčna 50, 060 01 Malý Slavkov
   telefón:  
   mobil: +421 940 800 265 , +421 917 324 244
   fax:  
   e-mail: ludosvocak@gmail.com
   www: www.velaslavkov.sk
   gps: 49°08´18.4" x 20°23´06.3"
   fb: www.facebook.com/VeLa-616390998509481/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 26 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: penzión VeLa
Okres: Kežmarok
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930