Hájenka Zázrivá Apartments
Hájenka Zázrivá Apartments
Adresa: Hájenka Zázrivá Apartments, Zázrivá - Stred 414, 027 05 Zázrivá
Špecifikácia:
Hájenka Zázrivá Apartments sa nachádza v obci Zázrivá v Žilinskom kraji a ponúka ubytovanie v privátnej štýlovej drevenici zapísanej aj v zozname národných kultúrnych pamiatok SR.

 

 

Hájenka Zázrivá Apartments ponúka ubytovanie v dvoch mezonetových apartmánoch s celkovou kapacitou 14 osôb + 2 deti do 5r. na detských postieľkach.
Každý apartmán má k dispozícii balkón, kompletne vybavenú kuchyňu s mikrovlnnou rúrou, kozub, priestor na posedenie s pohovkou, TV s plochou obrazovkou a súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sušičom na vlasy. K vybaveniu patrí aj chladnička, varná doska, hriankovač a rýchlovarná kanvica.
Prvý apartmán má rozlohu 115 m2, je určený pre 6 osôb + 1 dieťa a má i historickú piecku z 19.storočia. Z týchto dvoch spální je prístup na krytý balkón.
Druhý apartmán má rozlohu 135 m2 a je určený pre 8 osôb + 1 dieťa. Sútu tri spálne, z toho jedna s krytým balkónom.
Príjemným miestom na relax je terasa s možnosťou využívania záhrady s grilom v letnom období.Pre deti je tu detské multifunkčné ihrisko. Po dohode je i možnosŤ ubytovania s domácim zvieratkom za príplatok.
Parkovanie je bezplatné pre 6 vozidiel.
Ubytovacie zariadenie sa nachádza 44 km od Martina a 34 km od Žiliny.
 


 

 

Stravovanie je individuálne. Hosťom sú k dispozícii plne vybavené kuchyne pre prípravu stravy.
Po dohode je možnosť dovozu raňajok a nápojov z reštaurácie Jánošíkova Valaška v Terchovej, kde majú naši hostia i 10% zľavu na stravovanie, ale i wellness.
 

 

 

 

Hájenka nie je priestorovo vybavená na konanie školení, konferencií, či workshopov.
Je však vhodná na ubytovanie pre skupiny využívajúce v okolí bohaté možnosti pre teambuildingové aktivity.
 

 

 

 

Objekt nedsponuje vlastným wellness centrom, no naši hostia majú 10% zľavu na ponuku wellness služieb v penzióne Jánošíkova Valaška v Terchovej. 
 
 

 

 
Obec Zázrivá sa nachádza v nádhernom prírodnom prostredí na pomedzí regiónu Oravy a Malej Fatry a v okolí je nespočetné množstvo historických pamiatok a možností pre aktívne trávenie voľného času.
Okolitá príroda poskytuje množstvo značených turistických trás a na svoje si prídu i vyznavači cykloturistiky, keďže okolie je pretkané menej náročnými, ale i náračnými cyklotrasami pre všetky vekové kategórie.
Hovorí sa, že kto neprešiel Jánošíkovými dierami, nemôže povedať, že bol vo Vrátnej doline. Obľúbené sú tiež výstupy na Malý a Veľký Rozsutec, ktoré ponúkajú viacero alternatív výstupu.
 
Pre kúpanie a wellness odporúčame Areál Terchovec v Terchovej, Aquapark v Dolnom Kubíne, prípade Aquapark Gino Paradise v Bešeňovej.
 
V blízkom okolí sa nachádza viacero lyžiarskych stredísk pre začiatočníkov aj skúsených lyžiarov a snowboardistov, ktoré sú vybavené sedačkovými lanovkami a vlekmi. Nájdete v nich i skikrosovú dráhu, detský baby lift, snowboard park, lyžiarske školy a to všetko s dobrým zázemím (požičovne lyží a výstroja, stravovanie, občerstvenie a parkovanie).
Odporúčané strediská :
- Vrátna Dolina - strediská Paseky, Poludňový Grúň, Chleb – Oštiepková mulda, Príslop...
- Malá Lučivná - Zázrivá
- SKI PARK Kubínska hoľa
- Terchová - Gavurky
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hájenka Zázrivá Apartments
   adresa: Zázrivá - Stred 414, 027 05 Zázrivá
   telefón:  
   mobil: +421 911 940 940
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: Hájenka Zázrivá
   gps:  
   fb: www.facebook.com/hajenkazazriva/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 350 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hájenka Zázrivá Apartments
Okres: Dolný Kubín
Typ objektu: Chalupa
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930