apartmány Anička
apartmány Anička
Adresa: apartmány Anička, Liptovské Matiašovce 141, 032 23
Špecifikácia:
Apartmány Anička sa nachádzajú na Liptove, v malej obci Liptovské Matiašovce, pod juhozápadnými výbežkami Chočských vrchov a Západných Tatier.

 

 

Hosťom ponúkame komfortné ubytovanie v štýlových apartmánoch nachádzajúcich sa v dvoch samostatných drevenicových objektoch. Celková kapacita ubytovania je 18 pevných lôžok a 10 prísteliek. 
 
V prvom objekte sú k dispozícii štyri apartmány s celkovou kapacitou 14 dospelých osôb a 8 detí.
 
- Duoapartmán A (1x4+2) je tvorený štvorlôžkovou spálňou s manželskou posteľou, poschodovou posteľou a detskou postieľkou, plne vybavenou kuchynkou s veľkým rozkladacím lôžkom (keramická varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička, varná kanvica, umývačka riadu, riad) a kúpeľňou s vaňou a toaletou. K výbave apartmánu patrí LCD TV a WiFi pripojenie na internet.
- Triloapartmán B (2x2+2) tvorí priestranná spoločenská miestnosť s krbom a jedálenským kútom pre 8 osôb ako i plne vybavená kuchynka (sklokeramická varná doska so 4 platničkami, elektrická rúra, chladnička, mikrovlnná rúra, varná kanvica, riad). Apartmán je veľmi vhodný pre 2 rodiny. Patria k nemu 2 spálne, každá pre 2 dospelých a 1 až 2 deti s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom. V jednej zo spální je pripravená aj detská postieľka. Každá spálňa disponuje vlastnou kúpeľňou s toaletou. Samozrejmosťou tohto apartmánu je LCD TV a aktívny reproduktor. K dispozícii je tiež WiFi pripojenie na internet, balkón a krb na pevné palivo.
- Apartmán D (1x4+2) tvorí plne vybavená kuchyňa so sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou a kompletným riadom. Samozrejmosťou je televízor a DVD prehrávač. Nachádza sa tu spálňa s manželskou posteľou a rozkladacím lôžkom, ďalšie 2 lôžka nájdete v kuchyni. K apartmánu patrí aj kúpeľňa s vaňou a toaletou.
- Apartmán VIP (1x2+2) je priestorovo veľký monoapartmán so samostatným bezbariérovým vchodom zo zadnej časti objektu s vlastnou terasou. Spaciu časť tvorí manželská posteľ a rozkladacie lôžko, LCDTV, krb a jedálenský kút. V kuchynskom kúte využijete sporák s keramickou varnou doskou so 4 platničkami a elektrickou rúrou, chladničku, umývačku riadu, mikrovlnú rúru, toustovač a kompletný riad. Vlastná kúpeľňa disponuje sprchovým kútom , toaletou, umývadlom, zrkadlom, uterákmi, fénom a županmi.
 
V druhom objekte sú pripravené dva menšie apartmány s celkovou kapacitou pre 4 dospelé osoby a 4 deti.
 2x monoapartmán: (1x2, +2) - každý disponuje spálňovou časťou s manželským lôžkom a jedným rozkladacím lôžkom, kompletne zariadeným kuchynským kútom s jedálenskou časťou (keramická varná doska, chladnička, varná kanvica, umývačka riadu, riad) a kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou. V každom apartmáne je LCD TV. Medzi apartmánmi je spoločné posedenie.
 
Ubytovaní hostia môžu využívať príjemne upravenú záhradu, v ktorej sa nachádza zastrešené posedenie vybavené dreveným záhradným nábytkom s krbom, záhradná hojdačka a vonkajšie ohnisko. Hosťom sú k dispozícii aj tri otvorené terasy so slnečníkmi a plynový gril. Športové potreby si môžete uložiť v technickej miestnosti.
Parkovanie áut je bezproblémové - je priamo pri ubytovaní. 
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Apartmány sú vybavené plne zariadenými kuchynkami k príprave stravy.
 

 

 

 

Apartmány nie sú priestorovo vybavené na konanie školení, konferencií, či workshopov.
Spoločenská miestnosť pri apartmánoch A a B však môže byť využitá na tieto účely o kapacite cca 10 ľudí, so zabezpečením audiovizuálneho vybevenia a s ponukou coffee breaku.
Apartmány sú vhodné na ubytovanie pre skupiny využívajúce v okolí bohaté možnosti pre aktívny oddych a ďalšie teambuildingové aktivity.
 
 

 

 

 

Pre spríjemnenie pobytu máme pre Vás pripravenú novovybudovanú saunu s odpočivárňou, ako aj možnosť objednania masáží.
Vynikajúci oddych v horúcich letných dňoch a výborné ochladenie Vám zabezpečí vonkajší vyhrievaný bazén s priemerom 3,5 m. 
 
 
 

 

 
Apartmány sú situované v horskom prostredí a ponúkajú široké možnosti pre romantické prechádzky, vysokohorské túry v nádhernej prírode Nízkych Tatier, Západných Tatier, Chočských vrchov a Vysokých Tatier.
V okolí je tiež množstvo cykloturistických trás, na ktoré Vám zapožičiame aj bicykle.
Nadšenci adrenalínových športov sa môžu venovať raftingu, či paragladingu. 
Apartmány sú iba 3 km od obľúbenej vodnej nádrže Liptovská Mara.
Relax si môžete tiež užiť v blízkych termálnych aquaparkoch Tatralandia, Vodnom parku Bešeňová, ako aj vo VITAL Park Lúčky.
 
Milovníci lyžovačky si v okolí môžu vybrať :
- lyžiarske stredisko Jasná - Chopok 
- Žiarce Nízke Tatry
- Zuberec
- Roháče - Spálená
- Jánska dolina - Javorovica
- Závažná Poruba - Opalisko, 
- Žiar - Dolinky 
a ďalšie lyžiarske strediská v okolí, vhodné pre zjazdové lyžovanie i pre bežkárov.
 
Radi Vám poradíme s výberom miesta, alebo aktivítami v okolí.
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: apartmány Anička
   adresa: Liptovské Matiašovce 141, 032 23
   telefón:  
   mobil: +421 904 115 398, +421 904 908 946
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.tatryliptov.com
   gps: 49.1528° x 19.5495°
   fb: www.facebook.com/apartmany.anicka/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 32 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: apartmány Anička
Okres: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Apartmány
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930