Chata TopSenec - Lakeside Home
Chata TopSenec - Lakeside Home
Adresa: Chata TopSenec - Lakeside Home, Slnečné jazerá-Juh 2950, 903 01 Senec
Špecifikácia:
Nadštandardne vybavená chata TopSenec - Lakeside Home s mólom a saunou je situovaná v Senci, priamo na brehu Slnečných jazier.

 

 

Chata je kapacitne prispôsobená pre 10 - 12 osôb a ponúka Vám komfortné ubytovanie počas celého roka s nádherným výhľadom priamo na Slnečné jazerá. Ideálna je na oddych, mimosezónne víkendové pobyty, dovolenky rodín s deťmi a najmä pre rybárov s možnosťou excelentných úlovkov zo súkromného móla.
V objekte je 5 spální (2-lôžkové spálne s manželskou posteľou) a 4 kúpeľne. V jednej kúpelni je vaňa, v ostatných sprchovací kút.
Chata je klimatizovaná a disponuje spoločenskou miestnosťou, ktorej súčasťou je televízor, satelit, DVD prehrávač, rádio aj krb. Pohodlné posedenie zabezpečuje rozkladacia sedačka, ktorá sa dá využiť na dva prístelky. 
V exteriéri je pripravená terasa s možnosťou grilovania. Pre najmenších je tu detské ihrisko aj detský bazén.
V celej chate je pre Vás zabezpečené bezplatné WiFi pripojenie na internet.
Parkovanie je zabezpečené pri objekte - 3-4 autá za bránou s kamerovým systémom a ďalšie autá priamo pri chate.
 


 

 

Stravovanie je individuálne. Vlastné špeciality si môžete pripraviť v kompletne zariadenej kuchyni (rýchlovarná kanvica, elektrický sporák, keramická varná doska, umývačka riadu, kávovar, mraznička, chladnička, mikrovlnná rúra) a vychutnať si ich za jedálenským sedením.
Stravovanie je taktiež možné v blízkych krčmičkách a reštauráciách, z ktorých niektoré sú otvorené i celoročne, poprípade je možné využiť i donáškovú službu, ktorú niektoré reštaurácie a pizzerie v meste ponúkajú.
 

 

 

 

Chata nie je prispôsobená na konanie školení, konferencií, či workshopov, no v priestoroch spoločenskej miestnosti sú možné menšie neformálne rokovania a malopočetné porady.

 

 

 

Maximálny komfort z pobytu dotvorí pobyt v našej saune určenej pre 4 - 6 osôb.
Počas letnej sezóny je k dispozícii detský bazénik.
V blízkosti je situovaný Aquapark Senec, kde sa vybláznia všetky vekové kategórie počas celého roka a kde je široká ponuka wellness služieb. 
 

 

 
Priamo v chate je možný relax v saune a na zábavu je pripravený stolný futbal a elektronické šípky.
Slnečné jazerá sú dokonalou voľbou pre tých, ktorí túžia po dovolenke pri vode s nádherným výhľadom a rôznorodými možnosťami trávenia voľného času. Tu si v lete dokonale zaplávate, rybári si ulovia rybu zo súkromného móla a zabavíte sa i počas nočných hodín.
Pobyt si môžete zpríjemniť výletmi na člne (380cm pre 4-6 osôb so záchrannými vestami pre deti)
v blízkosti sú 2 kempy, verejné pláže vrátane atrakcií, večernej živej hudby (v letnej sezóne) a letné kino. Tu si môžete zahrať i rôzne loptové hry, či tenis.
Okolo jazera sa môžete previesť vláčikom, alebo spoznávať okolie zo sedla bicykla. Zaujímavý je rovnako výlet do zoologickej záhrady Oáza Sibírskeho Tigra a do Včelárskeho skanzenu.
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov:

Chata TopSenec - Lakeside Home

   adresa: Slnečné jazerá - Juh 2950, 903 01 Senec
   telefón:  
   mobil: +421 949 614 148 , +420 602 560 870
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.topsenec.sk
   gps: 48.2175728° x 17.4231629°
   fb: www.facebook.com/topsenec

 

Krajina: Slovensko
Cena: 90 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: chata TOP Senec
Okres: Senec
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930