apartmány Skalka
apartmány Skalka
Adresa: apartmány Skalka, Mýto pod Ďumbierom 207, 976 44
Špecifikácia:
Apartmánový dom Skalka sa nachádza v príjemnom prostredí centra malebnej horskej obce Mýto pod Ďumbierom, v centrálnej časti Nízkych Tatier a ďaka svojej výhodnej polohe ponúka dokonalé prostredie pre príjemné strávenie dovolenky plnej aktívneho oddychu a skvelého relaxu.

 

 

Objekt celoročne ponúka komfortné ubytovanie v samostatne stojacom dvojpodlažnom Apartmánovom dome Skalka, ktorý je prispôsobený pre pohodlné ubytovanie až 20 osôb. 
Vďaka výbornému dispozičnému riešeniu domu, ktorého súčasťou sú 4 príjemne zariadené apartmány, je ubytovanie v ňom vhodné nie len pre rodiny s deťmi a seniorov, ale aj väčšie samostatné skupiny priateľov, známych a firemné akcie.
Na prvom aj druhom nadzemnom podlaží domu sa nachádzajú vždy dva apartmány, jeden kapacitne menší pre 3 až 4 osoby (3+1) a druhý kapacitne väčší, vhodný pre 4 až 6 osôb (4+2). Každý z apartmánov má zaistený prístup na balkón, pričom pozostáva z dvoch miestností - predsiene a hlavnej spálne.
V spálňach apartmánov môžu hostia využívať vždy jednu manželskú posteľ a druhú rozkladaciu posteľ s možnosťou plnohodnotného prespania pre 2 osoby.
Väčšie apartmány majú v predsieni umiestnenú ďalšiu rozkladaciu posteľ, po rozložení slúžiacu ako plnohodnotné dvojlôžko. Vo výbave všetkých apartmánov môžete využívať taktiež televízor, WiFi pripojenie na internet a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.
Príjemne oddýchnuť si môžu všetci hostia aj na veľkej terase domu s vonkajším posedením a možnosťou grilovania na záhradnom krbe. Súčasťou objektu je zároveň vymedzený priestor pre odkladanie lyží a bicyklov.
Fajčenie v interiéri nie je povolené !
Parkovanie Vašich áut je zaistené v bezprostrednej blízkosti vstupu do apartmánového domu, na vlastnom pozemku s kapacitou 5 parkovacích miest.


 

 

Stravovanie je individuálne.
Komplexné vybavenie apartmánového domu zahŕňa na prízemí priestrannú kuchyňu s jedálenskou časťou (s kompletným vybavením vrátane umývačky riadu), ktorá je zároveň prepojená s veľkou spoločenskou miestnosťou s krbom a pohodlným posedením. Táto spoločenská časť domu je dispozične oddelená od apartmánov a v jej výbave nechýba ani detský kútik s hračkami, LCD televízor, CD/DVD prehrávač a spoločenské hry.

 

 

 

Menšie školenia, porady, či prezentácie je možné organizovať v priestoroch spoločenskej miestnosti k výbave ktorej patrí krb s posedením, LCD televízor a CD/DVD prehrávač.
V priľahlej kuchynke si hostia počas akcie môžu pripraviť menšie občerstvenie.
Využitie apartmánov je hlavne na ubytovanie skupín počas teambuildingových akcií, ktorých možností je v okolí veľké množstvo.
 

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom. 
 
 
 

 

 
Možnosti voľnočasových aktivít sú tu takmer neobmedzené. 
Venovať sa môžete naplno turistike, cyklistike, golfu, návšteve jaskýň, lyžovaniu a snowboardingu, či oddychu v okolitých wellness centrách. 
Už priamo v obci môžete v zimnom období využívať služby blízkeho - len 1 km vzdialeného, lyžiarskeho strediska Ski Centrum Mýto, poskytujúceho modernú 4-sedačkovú lanovku a 5 lyžiarskych tratí s celkovou dĺžkou 1 460 metrov.
Veľmi blízko to budete mať aj do areálu lyžiarskeho strediska Tále (4 km), či ďalších okolitých lyžiarskych centier Chopok-Juh a Čertovica.
 
Radi vám poradíme a pomôžeme s výberom lokality, či aktivity pre trávenie aktívneho voľného času a to počas leta, alebo i v zimnom období.
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: apartmány Skalka
   adresa: Mýto pod Ďumbierom 207, 976 44
   telefón:  
   mobil: +421 918 324 828, +421 915 770 707
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.apartmanyskalka.eu
   gps: 48°51´13.2" x 19°38´05.3"
   fb: www.facebook.com/skalkamyto

 

Krajina: Slovensko
Cena: 300 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: apartmány Skalka
Okres: Brezno
Typ objektu: Apartmány
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930