chata pri Vinianskom jazere
chata pri Vinianskom jazere
Adresa: chata pri Vininaskom jazere, Vinné, 072 31
Špecifikácia:
Chata pri Vinianskom jazere je rekreačná chata vyššieho štandardu, umiestnená priamo pri brehu Vinianského jazera, s kúzelným výhľadom na celé jazero a jeho okolitú prírodu.

 

 

Chata je vhodná pre ubytovanie 6 až 12 osôb a k dispozícií sú:
 
- 3 x dvojposteľové izby
- 1 x štvorposteľová + 2 prísteľky
 
Poschodie chaty je určené na spánok a odpočinok. Tu sa nachádzajú spomínané izby. Poschodie má aj vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.
Na prízemí chaty sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s televízorom, DVD, CD rádiom a rozkladacou pohovkou. Je tam plne zariadená kuchyňa a veľký jedálenský stôl. Komfortné ubytovanie hostí dopĺňa kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
V areáli chaty je aj kryté ohnisko so sedením, ako aj pomôcky na opekanie a grilovanie Vonkajšia krytá terasa so sedením , stôl na stolný tenis a záhradná hojdačka.
Chata ponuka taktiež súkromnú pláž s ležadlami a veľkým slnečníkom. Ďalej dva móla, štvormiestny čln a trojmiestny vodný bicykel.
 
Chata je prenajímaná celoročne. V lete s vynikajúcimi možnosťani na kúpanie a vodné športy a v zimnom období je hlavným ťahákom korčuľovanie, hokej a sánkovanie.
Pre rybárov je priestor pre nerušený rybolov po celý rok.
Vykurovanie našej chaty je zabezpečené ústredným vykurovaním.
Malé zvieratko je u Nás vítané. WIFI zóna je na celej chate.
Priamo pri chate je možné zaparkovať 3 autá. 
 
Objekt sa prenajíma len ako celok!
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Hosťom je k dispozícii plne vybavená kuchyňa s veľkým jedálenským posedením.
V prípade záujmu sa hostia môžu stravovať vo Vinnom - bistro u Janka, alebo v reštaurácii penziónu Dolina. I v okolí jazera je množstvo ďalších možností pre stravovanie a občerstvenie počas celého dňa..
 
 

 

 

Chata nie je prispôsobená na konanie konferencií, školení, či workshopov.
Pri menších firemných skupinách sa tu ale dajú konať menšie porady, či neformálne stretnutia s využitím chaty a okolia na relax a odpočinok, takže v prípade potreby je možné spojiť príjemné s užitočným.
 
 

 

 

Chata nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 

 

 
Keďže je chata umiestnená priamo pri brehu Vinianského jazera, je zrejmé jej nalepšie využitie hlavne v letnom období.
Vďaka pomerne malej ploche a ochrane okolitých lesov voči vetru sa môže pýšiť mimoriadne teplou vodou, a preto je nepopierateľne veľkým lákadlom turistov a ideálnym miestom na relax pri vode. 
V lete je turisticky atraktívne kvôli kúpaniu, v jeseni kvôli hubárčeniu a rybolovu, v zime zas behu na lyžiach a korčuľovaniu. je to celoročne vyhľadávané miesto na turistiku a relaxačné pobyty.
Celé stredisko pri Vinianskom jazere poskytuje množstvo ubytovacích a reštauračných služieb, ako aj ďalších služieb pre všestranné športové vyžitie.
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: chata pri Vinianskom jazere
   adresa: Vinné, 072 31
   telefón:  
   mobil: +421 918 901 194
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www:  
   gps: 48.8176° x 21.9895°
   fb: www.facebook.com/chataprijazere/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 15 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: chata pri Vinianskom jazere
Okres: Michalovce
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930