drevenica V Ihličí
drevenica V Ihličí
Adresa: drevenica V Ihličí, Dolný Smokovec 1, 059 81 Vysoké Tatry
Špecifikácia:
Drevenica V ihličí sa nachádza v na samote v blízkosti tatranskej osady Dolný Smokovec, v podhorí Vysokých Tatier a ponúka celoročné ubytovanie v tichom a romantickom prostredí.

 

 

Drevenica má celkovú kapacitu 12 lôžok + 2 prístelky.
Hostia majú k dispozícii 
- 2 dvojposteľové priechodné izby 1x3 a 1x2 s možnosťou prístelky, so spoločným sociálnym zariadením (umývadlo, vaňa so sprchou, WC)
- 2 samostatné izby 1x3 a 1x2 so spoločným sociálnym zariadením 
- 1 samostatný apartmán s balkónom, TV-SAT, vlastným sociálnym zariadením (umývadlo, sprchovací kút, WC) a jedálenským stolom 
K dispozícii sú dve vybavené kuchyne s plynovým sporákom s plynovou rúrou, chladničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou kanvicou a umývačkou riadu.
V drevenici sa nachádza i spoločenská miestnosť s posedením, TV-SAT, krbom, jedálenským stolom a štýlový horolezecký bar.
Vonku sa nachádza vonkajšie posedenie s ohniskom a krytý prístrešok s grilom, s krásnym výhľadom na panorámu Vysokých Tatier.
Ponúkame bezplatné parkovanie áut priamo pri objekte, alebo v garáži za poplatok.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
K dispozícii sú dve vybavené kuchyne s plynovým sporákom s plynovou rúrou, chladničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou kanvicou a umývačkou riadu.
Na konzumáciu nápojov môžu hostia využiť štýlový horolezecký bar.
V okolí je taktiež dostatok možností nákupu potravín, ale i stravovania.
 

 

 

V objekte je možné usporiadať menšie školenia, firemné prezentácie, porady, oslavy a stretnutia menších pracovných a športových tímov.
Pre hostí sú k dispozícii dve oddelené spoločenské miestnosti - jedna s krbom a posedením, druhá, ako štýlový horolezecký bar.
 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom, no pre hostí máme k dispozícii panoramatickú saunu a kúpaciu kaďu.
 
 

 

Drevenica je ideálnym východiskom na vysokohorské túry vo Vysokých Tatrách (stanica električky je vzdialená 7 minút pešej chôdze), na návštevu Nízkych Tatier, Slovenského raja, splavu Dunajca v Pieninách, spoznávanie historických pamiatok Spiša a mesta Poprad s novootvoreným termálnym kúpaliskom AquaCity Poprad.
Zima u nás ponúka lyžovanie na svahu pre nenáročných lyžiarov priamo v Dolnom Smokovci vo vzdialenosti 700 m a využívanie tatranských lyžiarskych stredísk Skalnaté Pleso, Štrbské Pleso, Hrebienok a Ždiar (Strednica, Bachledova dolina). 
V okolí ubytovania sú tiež veľmi dobré podmienky pre bežecké lyžovanie.
Ubytovaným hosťom ponúkame v prípade záujmu prednášky z vysokohorských expedícií, pomoc pri plánovaní túr a výletov a zabezpečenie horských vodcov a lyžiarskych inštruktorov.

 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: drevenica V Ihličí
   adresa: Dolný Smokovec 1, 059 81 Vysoké Tatry
   telefón: +421 52 44 221 29
   mobil: +421 907 456 374, +421 903 624 852
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.vihlici.sk
   gps: 49.121298° x 20.245593°
   fb:  

 

Krajina: Slovensko
Cena: 250 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: drevenica V Ihličí
Okres: Poprad
Typ objektu: Chalupa
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930