hotel Maxim ***
hotel Maxim ***
Adresa: hotel Maxim ***, Bratislavská 52/11, 900 21 Svätý Jur
Špecifikácia:
Hotel Maxim*** sa nachádza v starobylom mestečku Svätý Jur, vo vínorodom kraji na úpätí Malých Karpát, vzdialeného 6 km od hlavného mesta Bratislavy.

 

 

Hotel ponúka ubytovanie s celkovou kapacitou 38 lôžok. Disponuje 17-timi dvojposteľovými izbami s možnosťou prístelok a dvomi apartmánmi.
Vkusne zariadené izby s vlastným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a WC, s wifi pripojením, klimatizáciou, TV so satelitným prijímačom a moderným nábytkom navodia hosťom pocit maximálneho komfortu a pohodlia. 
Wifi pripojenie k internetu bezplatne.
Celý hotel je nefajčiarsky!
 


 

 

Hotelová reštaurácia má kapacitu 60 miest a servíruje tradičné jedlá slovenskej, medzinárodnej kuchyne a pripraví pre návštevníkov i husacie či kačacie hody.
Raňajky sa podávajú a la carte, alebo formou teplého a studeného bufetu, v čase od 7:00 do 10:00 hod.
Súčasťou hotela je kaviareň, kde si v príjemnom prostredí vychutnáte šálku kávy a v suteréne hotela sa nachádza i biliardový klub s barom.
K dispozícii je i terasa hotela s kapacitou 28 miest.
 

 

 

Hotel Maxim*** poskytuje ideálne podmienky pre uskutočňovanie konferencii, seminárov, prezentácií a školení ,svadieb a rodinných osláv. 
Na tieto účely je našim klientom k dispozícii:
Kongresová miestnosť - s kapacitou 50 miest pri reštauračnom sedeni, je využívaná pre účely kongresových služieb, organizovanie školení, seminárov, prezentácií a pod.
Rokovací salónik - s kapacitou 15-30 miest, na organizovanie pracovných porád a osobných stretnutí.
Klubová miestnosť s barom - s kapacitou 14 miest.
Hotel disponuje základnou didaktickou a prezentačnou technikou, prístupom na internet a vo väčšine priestorov aj klimatizáciou.
Ku každému hosťovi pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť jeho požiadavkám.
 

 

 

Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 

 

Hotel Maxim*** stojí v mestečku Svätý Jur pri úpätí Malých Karpát a tak sú v okolí výborné možnosti pre turistku a cykloturistiku.
Nachádza sa cca 5 km od archeologického náleziska Slovanské hradisko zo 7. až 10. storočia.
Neďaleko hotela je množstvo možností na výlety, kde môžete navštíviť hrad Červený kameň, či drevenú zvonicu pri kostole svätého Juraja pochádzajúcej zo 17. storočia. Gotický kostol svätého Juraja je jednou z najstarších tunajších historických pamiatok. 
Poloha hotela je dobrá i pre hostí, ktorí chcú navšíviť i hlavné mesto Bratislavu, ktoré je vzdialené len 6 km a kde môžete nájsť množstvo historických pamiatok, alebo navšíviť niektoré z kultúrnych podujatí, ktorých sa v hlavnom meste organizujú.
V členitom teréne malých Karpát je poloha svätojurských vinohradov rozmanitá a nabáda k prechádzkam terasovými vinohradmi, z ktorých je krásny výhľad na celé okolie.
V okolí nájdete množstvo pivníc, kde budete môcť degustovať skvelú odrodu vín tunajších vinárov. Môžete sa zastaviť vo Svätojurskej vinotéke a nakúpiť tekuté suveníry, alebo si môžete dohodnúť ochutnávku vína. 
 
Zamestnanci hotela vám radi s výberom atrakcie, či zaujímavej lokality poradia.

 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: hotel Maxim ***
   adresa: Bratislavská 52/11, 900 21 Svätý Jur
   telefón: +421 2 4497 0742
   mobil: +421 917 959 001, +421 908 775 366
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelmaxim.sk
   gps: 48.2502° x 17.2121°
   fb: www.facebook.com/Hotel-Maxim-381379855345053

 

Krajina: Slovensko
Cena: 30 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: hotel Maxim ***
Okres: Pezinok
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930