chata MartinSki
chata MartinSki
Adresa: chata MartinSki, Martinské hole, 036 01 Martin
Špecifikácia:
Chata MartinSki je moderná chata na Martinských holiach, ktorá ponúka komfort a pohodlie návštevníkom len kúsok od lyžiarskeho svahu.
 

 

 

Chata MartinSki pozostáva z dvoch apartmánov a jej celková kapacita je 18 osôb.
 
Apartmán Exclusive line :
Je samostatne užívateľná apartmánova časť chaty MartinSki, ktorá sa nachádza na prvom poschodí chaty a má rozlohu 76m2.
Ponúka dve samostatné izby, ktoré sú ladené do Industrial a Rustical dizajnového štýlu, pričom v každej izbe nájdete manželskú posteľ a poschodovú posteľ, čo predstavuje ubytovanie pre 8 osôb.
Nachádzajú sa tu dve kúpeľne, ktoré prináležia samostatne ku každej izbe, priestranná obývačka prepojená barovým pultom a kompletne vybavená kuchyňa.
 
Apartmán Comfort line :
Je samostatne užívateľná apartmánova časť chaty MartinSki, ktorá sa nachádza v podkrovnej časti chaty a má rozlohu 76m2.
Ponúka dve samostatné izby, ktoré sú ladené do Luxury a Retro dizajnového štýlu, pričom v každej izbe nájdete manželskú posteľ a poschodovú posteľ s možnosťou výsuvnej prísteľky, čo predstavuje ubytovanie pre 8 osôb s prípadnými 2 prísteľkami navyše.
Izby majú spoločnú priestrannú kúpeľňu s WC a pre zvýšenie komfortu sa na poschodí nachádza taktiež aj daľšie samostatné WC.
Apartmán Comfort line Vám ponúka spoločenskú miestnosť v podobe obývačky prepojenej s plne vybavenou kuchyňou.
 
V obývacích izbách je k dispozícii TV SMART LCD s možnosťou pozerania YouTube, poprípade iných obľúbených internetových programov. Na spríjemnenie atmosféry môžte využiť sústavu reproduktorov umiestnených v strope miestností (zdroje : USB, SD – card, FM – rádio, AUX poprípade aj Bluetooth pripojenie z mobilu).
Pre príjemné skrátenie chvíľ a zabavenie sa sme Vám prichystali stolný tenis, stolný futbal a šípky. 
V chate sa nachádza spoločné prízemie s chodbou s radiátormi na sušenie vecí a lyžiarok a chodba slúži tiež ako priestor na odkladanie lyží. 
V celom objekte je dostupné bezplatné WiFi pripojenie k internetu. Pri objekte bezpečne odparkujete svoje vozidlá na našom parkovisku.
Chata sa prenajíma ako celok.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Pri jedálenskom posedení si vychutnáte lahodné pokrmy pripravené v plne vybavenej kuchyni s rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, mrazničkou, kávovarom, hriankovačom, umývačkou riadu, elektrickou rúrou, keramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou a vstavaným výčapným zariadením s dvomi pípami na alko a nealko nápoje.
Záujemcovia o reštauračné stravovanie majú v okolí niekoľko reštaurácií, barov a prevádzok rýchleho občerstvenia. 
 
 

 

 

Chata nie je prispôsobená na konanie konferencií, školení, či workshopov.
Pre menšie skupiny je možné k poradám a menším školeniam využiť obývačku v Exclusive line apartmáne o veľkosti cca 30m2 a herňu o veľkosti cca 25m2. 
Svojou polohou je predurčená pre ubytovanie skupín pri firemných aktivitách organizovaných mimo objekt - hlavne na teambuildingové aktivity, ktorých je v okolí chaty veľké množstvo.
 
 
 

 

 

Chata nedisponuje vlastným wellness centrom, no hosťom je k dispozícii sauna a vírivka s nonstop využívaním.
 
 

 

V letných mesiacoch zažijete príjemné potulky po okolí, vyskúšate si neďalekú Ferratu HZS - Martinské hole, vyjdete na Minčol, okúpete sa na Kúpalisku Vrútky, alebo Sunny Martin. 
Okolie je tak veľmi vhodné pre pešiu turistiku, ale i cykloturistiku pre všetky úrovne náročnosti. Na okolie je pekný výhľad z Rozhľadne na Tankovej ceste a za návštevu tiež stoja Kuneradský zámok, či Hrad Strečno.
Obľúbené sú tiež výlety na pltiach po Váhu, kde môžte spoznávať okolie Strečna.
Cca 200 metrov od chaty MartinSki je štart kolobežkovej trate dlhej 7km s prevýšením 700m.
Ferata HZS je situovaná priamo na hore na ktorej je chata a je obľúbenou adrenalínovou atrakciou.
Ponúkame tiež dobrú možnosť využiť 2 strelnice - jednu v obci Turany (cca 40 min. autom) a druhúo v mestskej časti Ladoven (cca 30min. autom)
 
S agentúrou Fatraski máme dohodnutú zľavu 20% pre všetkých ubytovaných hostí na našej chate a teda na všetky služby požičovne - kolobežky, feratový set, e-bike + prilba, člny, kajaky, aquazorbing, paddelboard, potreby na lukostreľbu a In-line korčule + set chráničov. 
 
V zimnom období sa milovníci lyžovania vybláznia v Lyžiarskom stredisku Winter Park Martinky - Martinské hole, Piatrovej a Snowlande Valčianska dolina.
Lyžiarsky svah sa nachádza len 150 m od chaty. Cca 4min od chaty sú dve požičovne lyží, snowboardov, skialpov a výbavy, kde sa dá vybaviť i množstevná zľava na skupinu.
Horská záchranná služba je vzdialená len 1min. od chaty.
 
Pri výbere vhodnej atrakcie, alebo výletu Vám radi poradíme a pomôžeme so zabezpečením. 
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: chata MartinSki
   adresa: Martinské hole, 036 01 Martin
   telefón:  
   mobil: +421 948 115 799
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.martinski.sk
   gps: 49.092010° x 18.833925°
   fb: www.facebook.com/chatamartinski

 

Krajina: Slovensko
Cena: 390 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: chata MartinSki
Okres: Martin
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930