Wellness Hotel Diplomat ****
Wellness Hotel Diplomat ****
Adresa: Wellness Hotel Diplomat ****, ul.1mája 14/460, 013 13 Rajecké Teplice
Špecifikácia:
Wellness Hotel Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach ponúka služby na vysokej úrovni štvorhviezdičkového hotela a právom patrí hotel medzi najlepšie hotely v Rajeckých Tepliciach a okolí.
 

 

 

 

K dispozícií máme 34 štandard izieb, 4 malé apartmány, 9 apartmánov štandard, 4 veľké rodinné apartmány a jedinečný VIP apartmán. Celková kapacita hotela je 140 lôžok, z toho je 106 pevných lôžok a 34 lôžok na prístelkách. Hotel disponuje 2 bezbariérovými izbami s počtom 8 lôžok.
Každá izba ponúka 4-hviezdičkový komfort svojou vybavenosťou ladenou v príjemných prírodných tónoch.
Komfortné izby a apartmány v 4* štandarde sú vybavené vaňou, alebo sprchou, WC, TV so satelitným príjmom s rádiom, minibarom a balkónom, resp. terasou.
Všetky izby aj apartmány sú nefajčiarske !
Parkovanie pre hostí je pri hoteli bezplatné !

 


 

 

Reštaurácia Wellnes Hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach ponúka rozprávkové jedlá pripravené tak, aby uspokojili aj tých najnáročnejších.
Raňajky sú podávané formou bohatých bufetových stolov a večere formou servírovaného menu, alebo taktiež bufetových stolov.
Vaše chuťové poháriky budeme okúzľovať tradičnými slovenskými pochúťkami, ako sú domáce halušky, perky, alebo chlieb. A keď už hovoríme o poctivej kuchyni, iba jedlá pripravované z čerstvých surovín potešia každé gurmánske srdce.
 
V lobby bare si môžete vychutnať svoju obľúbenú šálku kávy v príjemnej rodinnej atmosfére s milou a ochotnou obsluhou.
Štýlový lobby bar je ideálnym miestom na stretnutia v neformálnej atmosfére, alebo na oddych po náročnom dni. V pohodlí našich pohoviek si vychutnajte širokú ponuku svetových koňakov a whisky, či originálne miešané nápoje, kávu, dezerty.
Pre milovníkov cigár a tabaku je vyčlenený priestor pre fajčiarov.
 
Pre osvieženie tiež slúžia Wellness bar, ktorý je súčasťou Wellness & Relax centra a Šport bar, ktorého súčasťou je stolný futbal/kalčeto a bowling.
V letných mesiacoch je hosťom k dispozícii vonkajšia terasa s lehátkami a slnečníkmi, kde si môžete vychutnať osviežujúce nápoje a domáce dezerty.
 

 

 

 

Hoteli Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach ponúka štyri konferenčné miestnosti s celkovou kapacitou do 200 osôb, ktoré sú ideálnym miestom na splnenie najnáročnejších požiadaviek. Miestnosti sú vhodné na realizáciu konferencií, seminárov, školení, meetingov, firemných prezentácií. Pre našich klientov zabezpečíme v Rajeckých Tepliciach konferencie, kongresy, podujatia a eventy podľa požiadaviek „ušité na mieru“. Postaráme sa o všetko, od ubytovania, cez stravovanie, až po doplnkové akcie, ako je napr. teambuilding, zážitková gastronómia, ochutnávky..
 
Charakteristika konferenčných miestností:
- 4 miestnosti o celkovej rozlohe 265m² s celkovou kapacitou až 200 osôb
- konferenčné miestnosti sú s denným svetlom, terasou a klimatizáciou
- bezbariérový prístup do konferenčných miestností(okrem miestnosti Prezident)
- telefónna a ISDN prípojka, TV v konferenčnej miestnosti Diplomat
 
Konferenčná technika:
- flipchart, fixky
- premietacie plátno, projektor
Je možné zapožičať: mikrofón, tlmočnícke zariadenie, CD a DVD prehrávač, notebook, laserové ukazovátko.
 
Náš vysoko profesionálny a obetavý tím vám pomôže pri plánovaní každého detailu vašej firemnej akcie, alebo špeciálnej príležitosti.

 

 

 

Nezabudnuteľnú wellness dovolenku si užijete vďaka nášmu relaxačnému a kozmetickému centru so širokou paletou služieb.
 
Doprajte si oddych vo vnútornom moderne vybavenom relaxačnom bazéne s dĺžkou 20 metrov.
V bazéne s teplotou vody od 30 do 32 stupňov Celzia a hĺbkou bazéna od 1,2 do 1,8 m nájdete:
 
- hydromasážne trysky
- protiprúd
- perličkový kúpeľ
- vodné chrliče
- masážne sedenie
 
Saunový svet :
- jeho súčasťou sú: bylinková sauna, fínska sauna, soľná sauna, vírivá vaňa, tropický vodopád, vyhrievané ležadlá a ochladzovací bazén
 
Pripravili sme si pre vás širokú ponuku klasických a špeciálnych masáží a kozmetických procedúr, z ktorých si určite vyberiete. Sú vám k dispozícii vynikajúci maséri a kozmetičky, ktorí vám ochotne poradia s výberom procedúry určenej priamo pre vás.
Vo  Wellness & Relax centre sa nachádza kardio- fitness, ktorého súčasťou sú kvalitné stroje od firmy DaFe, ktorá ma bohaté skúsenosti a dlhoročnú históriu. Ich profesionalita, elegantný a exkluzívny dizajn vám umožňuje realizovať vaše predstavy. Jeho súčasťou je bežiaci pás, bicykle, stepper a orbitrek. Radi Vám poskytneme podložky na cvičenie a fit lopty.
 
Súčasťou Wellness & Relax centra je aj Wellness bar so širokou ponukou nealko a miešaných nápojov, solárium, hydromasážne lôžko a tenisový kurt.

 

 

Vďaka jedinečnosti prírodných scenérií a bohatstvu kultúrno-historických pamiatok patrí región k najatraktívnejším oblastiam Slovenska. Región Rajeckej doliny a Malej Fatry je známy pre svoju jedinečnosť a rozmanitosť a ponúka široké možnosti na strávenie voľného času.
 
Letné aktivity :
Vychutnajte si panenskú prírodu Rajeckej doliny, Čičmany, Lietavský hrad, dopravné múzeum priamo v Tepliciach, alebo unikátne kúzla prírody  v Národnom parku Malá Fatra so sústavou nádherných tiesňav, kaňonov a vodopádov. Na úpätí Veľkého Rozsutca, v osade Štefanová, objavíte množstvo tradičných objektov ľudovej architektúry. Objavujte náš región po jednom z cyklistických a turistických chodníkov.
 
Ak ste milovníci adrenalínových športov, máte si z čoho vyberať po celý rok. V letnej sezóne sa môžete rozhodnúť napríklad pre rafting, splavovanie riek, vodné lyžovanie, plachtenie, windsurfing. Vyznávači hry založenej na presnosti, trpezlivosti a technike si svoje schopnosti môžu vyskúšať na 9 jamkovom golfovom ihrisku Golf Park Rajec, s krásnou scenériou Strážovských vrchov.
 
Zimné aktivity :
V zime tri lyžiarske areály Vrátna Free Time Zone, Kľak Ski centrum Fačkovské Sedlo a Čičmany Ski centrum pozývajú zažiť zábavu na lyžiach. Či už ide o dovolenku, alebo len víkend strávený na horách, môžete vyskúšať skialp, lavínový, či snežnicový program pod vedením skúsených inštruktorov, alebo si vychutnať Malú Fatru na bežkách. 
A čo tak rýchla jazda na vozíkoch po oceľových koľajniciach, prudké serpentíny, skoky, spády? To všetko ponúka najdlhšia bobová dráha na Kysuciach v dĺžke až 1300 m.
 
Rôzne kultúrne pamiatky, akcie a nákupné možnosti ponúkajú pre vás perfektnú dovolenku.
Odporúčame navštíviť obec Rajecká Lesná, patriacu k najnavštevovanejším pútnickým miestam Slovenska. 
Jej pravým skvostom je jedna z najväčších drevorezieb na svete, ručne vyrezávaný drevený betlehém.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Wellness Hotel Diplomat ****
   adresa: ul. 1.mája 14/460, 013 13 Rajecké Teplice
   telefón: +421 41 5555 300
   mobil: +421 911 696 071, +421 911 346 640
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hoteldiplomat.sk 
   gps: 49.128° x 18.6891°
   fb: www.facebook.com/wellnesshoteldiplomat/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 89 EUR
Názov: Wellness hotel Diplomat ****
Okres: Žilina
Typ objektu: Hotel
Built year: 1900