apartmánový dom Slniečko
apartmánový dom Slniečko
Adresa: apartmánový dom Slniečko, Žiar 197, 032 05
Špecifikácia:
Apartmánový dom Slniečko sa nachádza na úpätí Západných Tatier, v obci Žiar, asi 12 km od mesta Liptovský Mikuláš. 
 

 

 

Ponúkame ubytovanie v dvoch objektoch na jednom pozemku.
 
Apartmánový dom Slniečko :
Dom ponúka celkom 4 apartmány a 1x2 a 1x3 lôžkovú izbu.
Každý apartmán a izba sú vybavené nadštandardne, nájdeme tu kompletne vybavenú kuchyňu s varnou doskou, chladničkou a mikrovlnnou rúrou. Izby sú ďalej vybavené samostatnou kúpeľnou s vaňou a WC. Štandardom je taktiež vlastný TV, SAT, rádio a možnosť bezplatného pripojenia na WIFI v celom objekte.
V prízemnej časti sa nachádza veľká spoločenská miestnosť, s knižnicou, krbom, TV a veľkou kuchyňou s umývačkou, 2 vstavenými rúrami, plne vybavená pre potreby veľkej skupiny.
Sme držiteľmi baby friendly certifikátu. Detské postieľky a stoličky sú u nás samozrejmosť. 
V areáli apartmánového domu Slniečko sa nachádza úschovňa bicyklov, detská sedačka na bicykel,lyžiareň, vonkajší krb so sedením, neplatené parkovisko, uzavreté detské ihrisko, trampolína, lezecká stena, pieskovisko, v lete malý detský bazén . 
Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom.
 
Samostatný domček :
Samostatná budova s vlastným vchodom ponúka ubytovanie až pre 8 osôb (7 lôžok + 1 prístelka).
Na prízemí nájdeme jednu spálňu s manželskou posteľou pre dvoch a 1 samostatnou posteľou, osamostatnou kúpeľnou a WC. V podkroví, do ktorého prejdeme po drevenom schodisku s uzatváracím poklopom, sú ďalšie, dve dvojposteľové izby, z ktorých jedna - otvorená a priechodná, je vybavená samostatnou TV.
Na prízemí sa nachádza i samostatná veranda, malá spoločenská miestnosť plno vybavená kuchynskou linkou a krbovou pecou (palivo do pece sa nepripláca). Ďalej v tejto spoločenskej miestnosti nájdeme rozkladaciu sedačku, TV a bezplatné pripojenie k internetu (WIFI/Lan).
 
Vo všetkých priestoroch budov je zákaz fajčenia.
V areáli nechýba bezplatné WiFi internetové pripojenie a bezplatné parkovanie.
 
 


 

 

Stravovanie je individuálne - v apartmánoch sa nachádzajú kompletne vybavené kuchynky s varnou doskou, chladničkou a mikrovlnnou rúrou. 
Na záhrade je možnosť posedenia a grilovania.
Možnosť stravovania je i v blízkych reštauráciách so zľavou pre našich hostí. 
 
 
 
 

 

 

Apartmánový dem nie je špeciálne upravený pre konanie konferencií školení, či workshopov, no v domoch sa nachádzajú spoločenské miestnosti, ktoré je pri ubytovaní skupín možné využiť i na menšie porady a rokovania..
Objekty sú skôr využiteľné na ubytovanie pri aktivitách a teambuildingoch, ktorých možností je v okolí neúrekom.
 
 
 

 

 

Areál nedisponuje vlastným wellness centrom, no hosťom je na spríjemnenie pobytu a relax k dispozícii sauna a po predošlej dohode je i možnosť zabezpečenia originálnych thajských masáží.
 
 

 

Lokalita Západných Tatier v súčasnej dobe predstavuje miesto vhodné pre strávenie dovolenky rodín s deťmi, párov, skupín a jednotlivcov.
Nájdete tu veľa príležitosti pre agroturistiku, cykloturistiku, lyžovanie, vysokohorskú turistiku skialpinizmus, vodné športy a adrenalín.
V obci sa nachádza i požičovňa elektro, ako aj obyčajných bicyklov, s ktorou spolupracujeme a tá sa nachádza cca 5min pešo od ubytovania.
Vydať sa môžete na Liptovskú Maru, alebo do Tatralandie. S deťmi sa dá ísť zabaviť v Kontaktnej ZOO, v Tatrapolise, dome hore nohami, alebo na iných atrakciách Liptova.
 
Nevynechajte ani návštevu niektorého z miestnych múzeí, prípadne sa vydajte do podzemia, kde je unikátnosť prírody vsadená do komplexu Demänovských jaskýň.
V zime je po ruke exkluzívne lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry, prípadne využite aj okolité. Od lyžiarskeho areálu Dolinky je ubytovanie vo vzdialenosti 400 metrov. 
 
Radi vám s výberom atrakcie a využitím voľného času poradíme.
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: apartmánový dom Slniečko
   adresa: Žiar 197, 032 05 
   telefón:  
   mobil: +421 910 979 585
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.privatslniecko.sk
   gps: 49.13401°  x 19.67279°
   fb: www.facebook.com/ApartmanovyDomSlniecko

 

Krajina: Slovensko
Cena: 20 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: apartmánový dom Slniečko
Okres: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Apartmány
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930