Grand Hotel Sergijo Residence **** superior
Grand Hotel Sergijo Residence **** superior
Adresa: Grand Hotel Sergijo Residence **** superior, Odborárska 7, 921 01 Piešťany
Špecifikácia:
Grand Hotel Sergijo Residence ****  superior je luxusný business a wellnes hotel, ktorý sa nachádza v prekrásnom pokojnom prostredí v parkovej zóne pri jazere Sĺňava neďaleko od rušného centra mesta Piešťany a kúpeľov.
 

 

 

Hotel ponúka ubytovanie v elegantných izbách v talianskom dizajne. Hotel má 25 izieb a celková kapacita je 50 osôb a 4 prístelky.
Ubytovanie pozostáva z 2 apartmánov, 11 x 2-posteľových deluxe izieb s balkónom,8 x 2-postelových izieb classic bez balkóna, 1 x 3-posteľovej izby classic bez balkóna a 2 x 1-jednoposteľových izieb s dvojlôžkom šírky 160 cm, a to všetko v elegantnom klasickom vybavení.
Izby sú vybavené manželskou posteľou s veľkosťou 200 x 220 cm, nočnými stolíkmi, písacím stolíkom so sedením, televíziou ako i časťou na oddych, ktorá pozostáva z kresiel či pohovky  a malého stolíka. 
Izby sú v rôznych farbách podľa poschodia v klasickom talianskom dizajne. De-luxe izby sú s originál obrazmi a elegantnými doplnkami, taktiež ako aj niekoľko klasických izieb. Pre dlhší pobyt sú vhodné priestrannejšie apartmány s 2 samostatnými izbami, dvojbalkónom s výhľadom na fontánu a rieku Váh.
Niektoré z izieb a apartmánov sú vybavené minibarom a trezorom.
WiFi pripojenie k internetu je dostupné v celom hoteli.
Parkovanie je pre našich hostí v areáli hotela bezplatné.
 
Po koronakríze sme prvým 5D hotelom so zameraním na DETOX pobyty od 3-21 dní so špeciálnym 5D Detox programom podľa svetových Detox kliník.
 


 

 

Reštaurácia MILLENIUM v hoteli Grand Hotel Sergijo Residence **** ponúka jedinečnú modernú kuchyňu spojenú s kulinárskym umením kuchárov.
Jedlá sa pripravujú z miestnych surovín a používa sa i čerstvé mäso zo slovenských fariem, či od rakúskych dodávateľov. Niektoré jedlá sú pripravované technikou sous-vide, ktorá si kladie za cieľ maximalizovať chuť, textúru a nutričnú hodnotu jedál.
Hotel ponúka stravovanie formou bufetových stolov počas pobytových balíčkov s elegantným prestieraním a bohatou ponukou.
Novinkou je pri detox pobytoch špeciálna detox strava s individuálne pripravenými receptúrami svetových odborníkov s komplexným pitným režimom.
Reštaurácia Millenium Vás rada privíta v čase raňajok, formálneho obeda alebo pri slávnostnej večeri.
Pripravuje taktiež  ponuky pre firmy ako business raňajky, obedy, pracovné posedenia, firemné večere s obchodnými partnermi v elegatnom prostredí reštaurácie.
 
Hotelový lobby bar s krbom a domácim kinom, biliardom, šachovým stolíkom a večernými hudobnými programami ponúka širokú ponuku najkvalitnejších rumov, koňakov, kubánskych cigár a celebritných vín z kolekcie francúzskych hercov Gerarda Daperdieau a Pierra Richarda.
Príjemný pocit z elegantného prostredia Lobby baru umocňuje štýl a luxus dotvorený krásnymi originálnymi obrazmi a anglickým nábytkom. 
Počas teplejších dní si hostia môžu príjemne posedieť na Garden Grill Terase.
 
 

 

 

Hotel ponúka vynikajúce prostredie pre firemné akcie s kapacitou do 62 osôb.
Rokovacie miestnosti s projektormi a technikou sú pre 45 osôb a salónik bez techniky k poradám a partnerským rokovaniam je pre 12 osôb.
Samozrejmosťou je káva a občerstvenie počas školení a pri viacdňových akciách i zvýhodnené firemné balíčky na ubytovanie a stravovanie.
Bohatá ponuka benefitových pobytov pre zamestnancov a firmy je i na zamestnanecké poukazy.
 
 

 

 

Grand Hotel Sergijo Residence **** má v ponuke BUTIKOVÉ PRIVÁTNE WELLNES, ktoré obsahuje fínsku saunu, jacuzzi, wellnes sprchy a relaxačnú miestnosť s občerstvením.
V ponuke je i široká ponuka masáží a bahenných zábalov :
- Klasická masáž
- Aromaterapeutická masáž (levanduľová, citrusová, škoricová, čokoládová)
- Nirvana – masáž tváre, hlavy a dekoltu
- Masáž lávovými kameňmi – Hot Stone
- Masáž „Kleopatra“ kokosovým olejom
- Lymfodrenážna masáž celého tela
- Reflexná masáž nôh a chodidiel 
- Medová detoxifikačná masáž
- Anticelulitídna masáž
- Peeling so soľou z Mŕtveho mora
- Bahenný zábal
- Čokoládový zábal 
- Bahenné masky na tvár
 
Neďaleko od hotela smerom k mestu sa nachádzajú najslávnejšie kúpele na Slovensku a radi Vám zabezpečíme možnosť vyskúšať tradičné piešťanské procedúry.
Procedúry Vám radi zarezervujeme na presný termín na recepcii nášho hotela.
 
 

 

Piešťany a okolie sú vhodným miestom na regeneráciu a oddych i vďaka svetoznámym kúpeľom.
okolie ponúka široké možnosti pešej turistiky, cykloturistiky - známy je asfaltový okruh okolo vodnej nádrže Sĺňava, ale aj Vážska cyklomagistrála začínajúca pri Kolonádovom moste a vhodná a využívaná je tiež na in-line korčuľovanie. 
V blízkosti Krajinského mostu pri Vážskej ulici sa nachádza Street workout ihrisko určené na funkčný tréning pod holým nebom a v meste je tiež niekoľko kvalitných posilovní pre nadšencov Fitness.
Vodná nádrž Sĺňava ponúka široký priestor pre kúpanie, vodné lyžovanie, wakeboarding a taktiež wakeskate. 
Pre záujemcov sú v okolí i ďalšie športové možnosti - golf, tenis a motokáry.
 
Zamestnanci hotela Vám radi a ochotne pomôžu a poradia s výberom vhodnej atrakcie, či aktivity a zabezpečia vstupenky, či prípadný transfer z hotela a späť.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Grand Hotel Sergijo Residence **** superior
   adresa: Odborárska 7, 921 01 Piešťany
   telefón: +421 33 772 66 46 , +421 33 773 13 12
   mobil: +421 903 312 651
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelresidence.sk
   gps: 48.57035°  x 17.83168°
   fb: www.facebook.com/grandhotelsergijo

 

Krajina: Slovensko
Cena: 85 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Grand Hotel Sergijo Residence **** superior
Okres: Piešťany
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930