penzión Babia hora
penzión Babia hora
Adresa: penzión Babia hora, Jasenská dolina 679, 038 11
Špecifikácia:
Rodinný penzión Babia hora sa nachádza v turistickej oblasti Jasenská dolina, na úpätí prekrásneho prostredia Národného parku Veľká Fatra len 250 m od lyžiarskeho strediska Jasenská dolina.
 

 

 

 
Penzión Babia hora má k dispozícii deväť 2-4 lôžkových izieb s prístelkami s celkovou kapacitou 33 lôžok. 
Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu s toaletou, televízor so satelitným príjmom a väčšina izieb disponuje aj balkónom.
Hosťom na oddych slúži spoločenská miestnosť a herňa s biliardom, stolným tenisom a futbalom. Na zapožičanie sú takisto aj spoločenské hry a karty.
V lete je možnosť využiť tenisové kurty, bazén, stolný futbal, ping-pong, požičovňu bicyklov, prenájom priestorov, grilu, kotlíka a pod. 
Parkovať je možné priamo pri objekte.
 


 

 

V rámci služieb ponúkame okrem ubytovania i stravovanie, kde je na možnosť polpenzie, alebo výber z jedálneho lístka a k dispozícii je i caffee bar kde si hostia môžu vychutnať skvelú kávu, alebo malé občerstvenie.
Raňajky sú podávané formou bufetových stolov s možnosťou vybrať si z teplého a la cart. 
Večera je podávaná ako menu: polievka - hlavné jedlo - dezert 
Vonkajšia terasa je v prevádzke počas letných mesiacov a má kapacitou cca 80 miest.
Vonku je možnosť grilovania a opekania, k čomu zapožičiame všetko potrebné.
 
 

 

 

V penzióne je možné organizovať firemné akcie, školenia, prezentácie a workshopy, rôzne kultúrno-spoločenské podujatia, svadby, rodinné oslavy a stretnutia.
Vo využívaných priestoroch je možnosť zapožičania potrebnej techniky, ozvučenia a po dohode i občerstvenia pre všetkých účastníkov.
 
 

 

 

V letných mesiacoch je hosťom k dispozícii vonkajší bazén (9x4m) a v zimnom období vo vnútorných priestoroch sauna s odychovou zónou pre max. 6 - 8 osôb a Jakuzzi pre 3 osoby.
 
 

 

V lete si môžete oddýchnuť v areáli obklopeným horským prostredím, aktívnejší majú možnosť zahrať si tenis, nohejbal, bedminton, alebo sa osviežiť v bazéne.
V oblasti si Vás získajú prechádzky a túry nádherným pohorím Veľkej Fatry. 
Východiskovým turistickým bodom v Jasenskej doline je vrchol Lysec (1381 m.n.m), prípadne v susednej Belianskej doline vrchol Borišov (1509,5 m.n.m).
V okolí sa nachádza viacero cyklotrás rôznej náročnosti. Menej známym je bike park v Jasenskej doline, ktorý sa postupne buduje a je využívaný počas jarných, letných a jesenných mesiacov pre priaznivcov adrenalínoveho športu.
Spoločnosť Fatra Ski tu zabezpečuje i ďalšie outdoorové aktivity - splavovanie a rafting, In-line korčuľovanie a pre firmy i rôzne teambuildingové programy.
Neďaleké kultúrne mesto Martin (10 min) zasa ponúka široké kutlúrno-sociálno-historické vyžitie či už divadlo, kino, rôzne podujatia na Divadelnom námestí, alebo Múzeum slovenskej dediny v Jahodníkoch a Etnografické múzeum.
 
V zimnom období sú v okolí vynikajúce podmienky na zimné športy.
Penzión sa nachádza blízko lyžiarskych vlekov (250 m), ktoré sú určené pre nenáročného lyžiara a pre začínajúcich snowboardistov. Areál umožňuje i večerné lyžovanie a nachádza sa tu aj perfektná sánková dráha. 
Oblasť je vhodná aj pre bežkárov.
Špeciálnou atrakciou Jasenskej doliny su psie záprahy priamo v stredisku.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: penzión Babia hora
   adresa: Jasenská dolina 679, 038 11
   telefón:  
   mobil: +421 905 813 953
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.babiahora.sk
   gps: 49°0´49.607154"  x 19°0´677582"
   fb: www.facebook.com/Penzion-Babia-hora-Jasenská-dolina-1438406689725247

 

Krajina: Slovensko
Cena: 30 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: penzión Babia hora
Okres: Martin
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930