ubytovanie A1 Štart
ubytovanie A1 Štart
Adresa: ubytovanie A1 Štart, Starý Smokovec 18074, 062 01 Vysoké Tatry
Špecifikácia:
Ubytovacie zariadenie A1 Štart sa nachádza v Starom Smokovci vo Vysokých Tatrách priamo v areáli originálneho športového zariadenia - sánkarského štartovacieho trenažéra.
 

 

 

 

V každej ubytovacej jednotke ubytovacieho zariadenia A1 Štart je vám k dispozícii súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom.
Pre hostí je k dispozícii plne vybavená spoločná kuchynka, spoločenská miestnosť s TV a v celom objekte je prístup k bezdrôtovému WiFi pripojeniu na internet.  
V suteréne je posilňovňa a vonku nájdete altánok s grilom, s možnosťou posedieť si na čerstvom a zdravom tatranskom vzduchu.
Priamo pri ubytovacom zariadení sa nachádza bezplatné parkovisko.
 
Okrem ubytovania ponúkame aj možnosť jedinečných teambuildingov s využitím sánkarského štartovacieho trenažéra (jediná stavba tohto druhu v Strednej Európe) a konferenčnej miestnosti s TV.
Ubytovacie zariadenie má vynikajúcu polohu, nachádza sa kúsok od centra osady Starý Smokovec, kde sú sústredené všetky okolité služby: potraviny, stravovacie zariadenia, zastávka tatranskej elektrickej železnice, pozemná lanovka na Hrebienok, východzie stanovištia turistických chodníkov aj lyžiarsky svah.
Na mieste alebo v okolí sa môžete venovať rôznym činnostiam, ako je lyžovanie, cyklistika a pešia turistika.
Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica je vzdialené 6,1 km a aquapark Aquacity Poprad 15 km.
 
 
 
 

   názov: ubytovanie A1 Štart 
   adresa: Starý Smokovec 18074, 062 01 Vysoké Tatry
   telefón:  
   mobil: +421 905 970 041
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.a1-start.webnode.sk
   gps: 49.13734° x 20.22159°
   fb: www.facebook.com/a1start/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 18 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 910862862
Názov: ubytovanie A1 Štart
Okres: Poprad
Typ objektu: Ubytovanie
Lot size: 2
House size: 910862862
Garages: 3
Built year: 1930