hotel Crocus ****
hotel Crocus ****
Adresa: hotel Crocus ****, Szentiványho 4078/11, 059 85 Štrbské Pleso
Špecifikácia:
Hotel Crocus**** je známy tatranský hotel na Štrbskom Plese s dlhou tradíciou, ktorý ponúka nadštandardné ubytovanie v komfortných apartmánoch pre rodinnú, individuálnu aj firemnú klientelu.
 

 

 

Hostia si môžu vybrať z troch dispozične rôzne riešených typoch apartmánov s rozlohou od 45 do 110 m2. Celková kapacita nášho hotela je viac ako 100 lôžok.
Súčasťou apartmánov Crocus sú 2 oddelené miestnosti, plne vybavená kuchynka, kúpeľňa s vaňou, jedálenský stôl, televízor, satelit, prístup na internet, trezor, telefón, krbová piecka a balkón s výhľadom. 
Apartmány sú vybavené protišmykovými podložkami a záslepkami na elektrické zásuvky. Pre deti sú k dispozícii detské postieľky a stoličky.
Zabaviť sa môžete celoročne v spoločenskej miestnosti pri hraní hier ako je ping-pong, Airhockey, billiard, či rôzne hry na X-boxe.
V celom objekte je dostupné bezplatné WiFi internetové pripojenie zdarma a v našom hoteli veľmi radi privítame aj Vášho domáceho maznáčika.
Hotel ponúka za poplatok parkovanie pri hoteli pod kamerovým záznamom, alebo v hotelovej garáži.
Parkovanie v areáli Hotela CROCUS**** je spoplatnené sumou 5,20€/ 1 deň a v zimných mesiacoch je dostupné v závislosti od obsadenosti hotela.
 


 

 

Neoddeliteľnou súčasťou Hotela Crocus**** je reštaurácia Zubačka, kaviareň s cukrárňou a detská herňa. 
Gastronomické služby sú sústredené na prvom poschodí hotela a sú postavené na pilieroch poctivej domácej kuchyne, tradíciách a moderných spôsoboch prípravy jedál. 
Reštaurácia Zubačka sa môže pýšiť poctivou gastronómiou s modernými prvkami, lokálnymi a sezónnymi surovinami, a domácou prípravou. Kapacita reštaurácie je 70 miest.
Starostlivá obsluha, chutné jedlá z našej kuchyne a príjemné posedenie s rodinou a priateľmi sú súčasťou vášho zážitku v našej reštaurácii na Štrbskom Plese.
Raňajky sú podávané v čase 7:30 – 10:00 formou bufetu
Večere: v čase 17:30 – 19:30 formou bufetu (polievka, výber zo 4 hlavných jedál, dezert). V prípade nižšej obsadenosti hotela je bufet nahradený výberom jedál z Á la carte.
Reštaurácia Zubačka disponuje letnou terasou s kapacitou 40 miest.
K dispozícii je aj kaviareň, kde si môžete vychutnať kvalitné kávové špeciality, exkluzívne destiláty, vína alebo domáce limonády.
 
 
 

 

 

Hotel Crocus**** na Štrbskom Plese ponúka dve kongresové sály a školiacu miestnosť, ktoré sú vhodné pre usporiadanie konferencií, školení a rôznych ďalších firemných akcií. 
Kongresové sály sú oddelené posuvnou stenou. V prípade jej odsunutia vznikne jedna veľká sála. Rokovacie priestory tak umožňujú variabilnosť použitia, pričom k dispozícií je kompletné audio a video vybavenie.
 
Medzi vybavenie miestností patrí: 
- ozvučenie, bezdrôtový mikrofón, DVD prehrávač
- dataprojektor, plátno, LCD TV
- flipchart s vybavením, white board – biela písacia tabuľa
- notebook, tlačiareň a wifi internet (do 20 Mbit/s)
- faxovanie, kopírovanie, technik a poradenstvo.
 
Vďaka priestorovej a technickej kapacite hotela sme schopní zastrešiť aj väčšie podujatia, akými sú konferencie či kongresy.
V priestoroch hotela Crocus**** na Štrbskom Plese, vám vieme poskytnúť a pripraviť všetko podľa vašich predstáv.
 
 
 

 

 

Užite si relax v privátnom wellness Hotela Crocus**** a nerušene oddýchujte vo vírivke, fínskej saune, infra saune a oddychovej zóne.
V privátnom wellness nájdete: jacuzzi, fínsku saunu, infra saunu, chladiacu kaďu, masážne sprchy a oddychovú zónu. 
Počas oddychu vo wellness si môžete dopriať aj profesionálne služby maséra. V ponuke je napr. klasická masáž, masáž s cukrovo-vanilkovým peelingom, alebo masáž s kozím mliekom podľa vášho výberu. 
Privátny wellness sa rezervuje na recepcii hotela pri príchode. 
Wellness je spoplatnený!.
 

 
 

 

Absolvujte teambuilding v našom Hoteli Crocus**** a svet biznisu vás už nezaskočí.
Či už sa bude Váš teambuilding odohrávať v lete, alebo v zime, okolie nášho hotela ponúka pestrý výber rôznych aktivít.
Možete si napr. vyskúšať súťažné veslovanie na Štrbskom plese, zábavný bungee futbal, adrenalínový snow ball, prípadne streľbu z winchestrovky.
Okolie tiež ponúka široké možnosti pre nadšencov pešej vysokohorskej turistiky, alebo i mnoho značených cykloturistických trás.
Turistické a skialpinistické výlety je možné zabezpečiť so sprievodcom.
Okolie hotela ponúka i ďalšie atrakcie - viac na : https://www.hotel-crocus.eu/okolie/
 
Zamestnanci hotela na recepcii vám radi a ochotne poradia, ako aktívne a príjemne stráviť voľný čas v hoteli, alebo jeho okolí.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: hotel Crocus ****
   adresa: Szentiványho 4078/11, 059 85 Štrbské Pleso
   telefón:  
   mobil: +421 940 646 464 , +421 917 504 718
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotel-crocus.eu
   gps: 49°7´9.6132" x 20°3´52.6176"
   fb: www.facebook.com/hotel.CROCUS/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 76 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: hotel Crocus ****
Okres: Poprad
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930