chata Pod Kykulou
chata Pod Kykulou
Adresa: chata Pod Kykulou, Oščadnica 1749, 023 01
Špecifikácia:
Chata Pod Kykulou je situovaná na východnom okraji podhorskej obce Oščadnica, v tichom prostredí Kysuckých Beskýd a je obľúbená najmä medzi lyžiarmi a turistami, ale na svoje si u nás prídu taktiež rodiny s deťmi, cyklisti a milovníci dobrého vína.
 

 

 

Chata celoročne ponúka komfortné ubytovanie pre 14 osôb v troch 2-lôžkových a dvoch 4-lôžkových nepriechodných spálňach. 
Každá spálňa má TV so satelitným príjmom (vrátane SK a CZ staníc).
K dispozícii sú aj dve kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, jedna samostatná toaleta a práčka.
Spoločný voľný čas môžete tráviť v spoločenskej miestnosti s kuchynskou časťou, kde sa nachádza krb, gauč, televízor a jedálenské posedenie.
Kucyňa je plne vybavená a nájdete v nej varnú dosku, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku, mrazničku a umývačku riadu.
Chata má k dispozícii i vináreň s vínnym archívom a pivným výčapom, biliard a relaxačnú zónu so saunami a kúpacím sudom.
Vonku si môžete posedieť na terase a v uzavretomParkovacie miesto pre 5 áut + 1 miesto v krytej garáži. altánku, kde je možnosť opekania a grilovania. K chate patrí i rozľahlý dvor.
K dispozícii ponúkame 6 ks horských bicyklov.
Parkovacie miesto je pri chate pre 5 áut + 1 miesto v krytej garáži.
 


 

 

Stravovanie je individuálne,
K dispozícii je plne vybavená kuchyňa k príprave stravy a nápojov.
Medzi vybavenie kuchyne patrí varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička, mraznička a umývačka riadu.
Večer môžete príjemne tráviť v uzavretom altánku, kde je možnosť opekania a grilovania, alebo v pivnici s pivným výčapom a vínnym archívom so stálou ponukou račianskych vín.
 
Sezónne ponúkame predaj čerstvej bryndze, syrov, korbáčikov, masla, tvarohu a mlieka.
 
 
 

 

 

Chata nie je špeciálne určená a ani prispôsobená na konanie konferencií školení, či workshopov.
V priestoroch spoločenskej miestnosti však je možné organizovať menšie posedenia, rokovania, či porady.
Chata je svojou polohou ideálna a skôr vhodná pre skupinové pobyty pri teambuildingových aktivitách, ktoých je v okolí nespočetné množstvo.
 
 

 

 

Pre relax je určená wellness časť, v ktorej je k dispozcii fínska sauna a infrasauna.
Ďalšou atrakciou je veľký sud na kúpanie. Kúpací sud je úžasný prostriedok pre relax duše aj tela. Voda v kúpacom sude sa udržuje v teplote od 38 C° do 41 C°.
 
 

 

Okrem aktivít a relaxu priamo na chate i okolie ponúka široké možnosti aktívneho trávenia voľného času.
Okolie je priam ideálne pre turistické výlety a návštevy prírodných krás Kysúc. V okolí môžete navštíviť napr. Kalváriu Oščadnica, Rozhľadňu Dedovka či Kysuckú galériu. Nevynechajte ani návštevu Slovenského orloja či Terchovej so sochou Juraja Jánošíka.
Na svoje si prídu i nadšenci výletov na bicykloch, pretože v okolí je dostatok dobre značených cykloturistických trás. Adrenalínový športovci určite ocenia Bike Park Veľká Rača.
 
V zimnom období si návštevníci môžu užiť parádnu lyžovačku v centrách Snow Paradise Veľká Rača - Oščadnica, Športcentrum Oščadnica, alebo Skalité - Serafínov..
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: chata Pod Kykulou
   adresa: Oščadnica 1749, 023 01
   telefón:  
   mobil: +421 907 731 210 , +421 917 496 030 
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.chatapodkykulou.sk
   gps: 49.43817° x 18.94866°
   fb: www.facebook.com/chatapodkykulou

 

Krajina: Slovensko
Cena: 23 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: chata Pod Kykulou
Okres: Čadca
Typ objektu: Chata
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930