zruby Bystrá
zruby Bystrá
Adresa: zruby Bystrá, Bystrá 99, 977 01
Špecifikácia:
Zruby Bystrá sa nachádzajú v nádhernej scenérii Nízkych Tatier, v Bystrianskej doline a sú situované v blízkosti hneď 3 lyžiarskych stredísk, a to Ski Tále, Ski Mýto pod Ďumbierom a turistami vyhľadávaným Chopkom.
 

 

 

Ponúkame Vám pobyt v 3 zrubových domoch, ktoré sú dispozičné rovnaké.
Kapacita jedného zrubu je 10 stálych lôžok, rozdelených do troch spální, nachádzajúcich sa na poschodí - celkovo dvoch 3 lôžkových a jednej 4 lôžkovej izby, pričom myslíme aj na našich najmenších a v každej miestnosti je možnosť pridania detskej postieľky.
Každá z izieb má svoju samostatnú kúpeľňu, čo zabezpečuje maximálny komfort pre ubytovaných hostí.
Spodná časť zrubu sa skladá aj z plne vybavenej kuchynky, jedálenskej časti s dizajnovým jedálenským stolom a obývacej časti zdobenej romantickým krbom.
Vo vstupnej časti sa nachádza lyžiareň vybavená sušičmi na obuv (lyžiarky), ktorú oceníte hlavne v zime, aby ste sa mohli po chutnom obede opäť vybrať na lyžovačku a vyhli sa obúvaniu do mokrých lyžiarok.
Všetky apartmány majú k dispozícii krbové drevo, grily, parkovacie miesta v cene a voľne dostupnú Wifi sieť.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Zruby majú v spodnej časti plne vybavené kuchynky s jedálenskou časťou.
Spoločná kuchynka v každom jednom zrube poskytuje alternatívu pripravovania si vlastnej stravy, alebo rýchleho ohriatia si potravy v mikrovlnnej rúre, ktorá je súčasťou inventáru. Vybavená je tiež chladničkou, umývačkou riadu a potrebným kuchynským riadom.
 
 
 

 

 

Zruby nie sú vybavené a zariadené na konanie konferencií, školení, či workshopov.
Sú primárne určené nsa rekreáciu v horskom prostredí a na firemné teambildingy.
Menšie skupinky v jednom zrube, vačšie si môžu prenajať všetky 3 zruby a účastníci budú rozdelený v nich.
 
 
 

 

 

Zruby nedisponujú vlastným wellness centrom, no súčasťou spodného podlažia zrubov je unikátna privátna infrasauna, kde sme sa snažili zachovať krásne pôvodné zrubové steny.
Oddýchnuť si tiež môžete vo Wellnes Hoteli Bystrá, ktorý ponúka nielen vodný, ale i saunový svet. Hotel je vzdialený len 0,5 km od zrubov.
 
 

 

V lete sú zruby dobrým východiskovým bodom k pešej turistike. V blízkosti sa totiž nachádzajú jednotlivé turistické chodníčky a početné cyklotursitické trasy rôznej náročnosti.
Návštevníci môžu zažiť nezabudnuteľnú jazdu Horehronskou Čiernohronskou železničkou.
Na Táloch (4 km) sa nachádza prvé 18-jamkové profesionálne golfové ihrisko na Slovensku "GRAY BEAR" s dobre vybudovanou infraštruktúrou na ploche viac ako 60 ha. V hoteli Stupka je k dispozícii golfová akadémia s cvičným greenom, s dvoma bunkrami a odpaliskami do siete. Akadémia slúži začiatočníkom, ale aj pokročilým ako golfový simulátor.
Okolie ponúka jazdu na koňoch v neďalekom Mýte pod Ďumbierom, splav Hrona s nástupnou stanicou v Nemeckej, hrad Slovenská Ľupča, či rôzne trate na cykloturistiku, hubárčenie. 
V Bystrej sa nachádza známa kvapľová jaskyňa - Bystrianska jaskyňa, ktorá patrí medzi typické puklinové jaskyne a len o pár kilometrov ďalej je tretia najdlhšia a štvrtá najhlbšia jaskyňa na Slovensku - Jaskyňa mŕtvych netopierov.

Zruby Bystrá sa nachádzajú v nádhernej scenérii Nízkych Tatier a sú situované v blízkosti hneď 3 lyžiarskych stredísk, a to Ski Tále, Ski Mýto pod Ďumbierom (autom 2 minuty) a turistami vyhľadávaný Chopok vzdialený 9 km. K dispozícii máte aj lyžiarsky SKIBUS - na výber je 45 kilometrov tratí, na ktoré Vás vyvezú moderné lanovky.
Každé zo stredísk ponúka komplexné služby pre lyžiarov, od požičovne lyžiarskych výstrojí až po školy lyžovania. Na svoje si teda prídu lyžiari, bežkári, skialpinisti, deti či dospelí.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: zruby Bystrá
   adresa: Bystrá 99, 977 01
   telefón:  
   mobil: +421 910 922 218
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.zrubybystra.sk
   gps: 48.846588° x 19.605600°
   fb: www.facebook.com/Zruby-Bystrá-101711558008335

 

Krajina: Slovensko
Cena: 290 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: zruby Bystrá
Okres: Brezno
Typ objektu: Chalupa
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930