Family Resort Lučivná
Family Resort Lučivná
Adresa: Family Resort Lučivná, Lučivná 290, 059 31
Špecifikácia:
Family Resort Lučivná patrí k jedným z najvätších rodinných resortov, ktorý je situovaný v podhorí Vysokých Tatier, v obci Lučivná, ktorá je známa kúpeľnou liečbou v prekrásnom podhorskom prostredí.

 

 

Family Resort Lučivná sa rozprestiera v nádhernom lesoparku o rozlohe 47 ha, kde sú umiestnené jednotlivé ubytovacie zariadenia typu vila alebo apartmánový dom.
Resort ponúka ubytovanie v šiestich samostatných ubytovacích zariadeniach typu vila či apartmánový dom, ktorých názvy BORIEVKA, JAVOR a BREZA tematicky prezentujú zastúpenie okrasných drevín, ktoré vytvárajú jedinečné prostredie a klímu v celom areáli rezortu.
 
Apartmánový dom Borievka :
Ponúka 24 vkusne riešených 2-izbových apartmánov, z ktorých s 12 je s výhľadom na Vysoké Tatry a 12 apartmánov s výhľadom do areálu.
Apartmány majú obývačku s rozkladacím gaučom a TV, spálňu s manželskou posteľou a kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. Na každej chodbe sa nachádzajú spoločné kuchynky na prípravu občerstvenia a nápojov.
Tieto apartmány sú vhodné pre rodinu s dvomi menšími deťmi, alebo dvojicu.
 
Vila Borievka :
Ponúka 4 trojizbové apartmány, ktoré majú obývačku s rozkladacím gaučom a TV, spálňu s manželskou posteľou, izbu s poschodovou posteľou a kúpeľňu, ktorá disponuje vaňou, sprchovým kútom a wc.
Apartmány majú jedinečný výhľad na Vysoké Tatry a spoločné kuchynky na každej chodbe.
Tieto apartmány sú vhodné pre štvor- až päťčlennú rodinu, či priateľov.
 
Apartmánový dom Javor :
Ponúka päť 2-izbových apartmánov, ktoré majú obývačku s rozkladacím gaučom a TV, spálňu s manželskou posteľou a 1 pevným lôžkom, kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. Na chodbe sa nachádza spoločná kuchynka.
Apartmánový dom Javor je situovaný priamo v centre resortu a z apartmánov je výhľad na športový areál.
 
Vila Javor :
Ponúka dva veľké rodinné apartmány pre 6-7 osôb, ktoré majú chodbu, obývačku s rozkladacím gaučom a TV, spálňu s manželskou posteľou a 1 pevným lôžkom, izbu s dvomi oddelenými lôžkami a kúpeľňu so sprchovým kútom a wc.
Vila Javor je situovaná priamo v centre resortu a z apartmánov je výhľad na športový areál.
 
Apartmánový dom Breza :
Ponúka päť 2-izbových apartmánov pre max.4 osoby, ktoré majú obývačku s rozkladacím gaučom a TV, spálňu s manželskou posteľou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, wc a bidetom. Kuchynka je na spoločnej chodbe.
Apartmány sú situované v lesoparku, vzdialené od hlavného centra areálu.
 
Vila Breza :
Vila Breza ponúka 1 apartmán vhodný pre rodinu, alebo skupinku do 6 osôb.
Apartmán má 2 spálne s manželskou posteľou, obývačku s rozkladacím gaučom a TV, kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlo, wc, bidet + samostatné wc.
Priestranný apartmán sa nachádza v lesoparku, vzdialenom od hlavného centra areálu.

Ubytovací blok Limba :
Toto ubytovacie zariadenie ponúka 24 x 2-lôžkových izieb.
 
Celý areál rezortu je bezpečne oddelený od okolitého sveta a ponúka absolútnu bezpečnosť a pokoj. Vzhľadom na veľkolepý priestor a rôzne typy ubytovania si môžete zvoliť presne to čo Vám vyhovuje.
V cene je zahrnuté ubytovanie, všetky povinné poplatky, parkovanie, Wi-Fi, neobmedzený vstup na všetky atrakcie a športoviská v areáli Family Resort Lučivná.
Parkovanie je bezplatné v areáli resortu.
 


 

 

Vo Family Resorte Lučivná myslíme na milovníkov gastronomických zážitkov. Svojim chuťovým bunkám ulahodia milovníci steakov, pizze, domácich pirohov, halušiek ale aj zdravých fitness pochúťok. Sladký úsmev na perách Vám isto vyčaria dobroty od našich cukrárov. 
Veríme, že Vám bude u nás chutiť. Vždy čerstvé a tie najkvalitnejšie suroviny, z ktorých pre Vás pripravujeme jedlá, starostlivo vyberáme tak, aby Vám čo najviac chutilo. Raňajky, obedy a večere podávané formou bohatých švédskych stolov alebo výberu z menu si môžete namixovať presne tak ako to máte radi.
 
Pre gurmánov a labužníkov je denne k dispozícii Á LA CARTE Reštaurácia TAVERNA, ktorá sa pýši širokou ponukou sezónnych, svetových i tradičných domácich jedál pripravovaných šéfkuchárom s bohatými medzinárodnými skúsenosťami.
Reštauráciu TAVERNA dopĺňa aj široká ponuka skvelých domácich i svetových vín starostlivo vyberaných za pomoci skúseného someliéra.
 
Na spríjemnenie voľných chvíľ posedením s rodinou a známymi slúži 70 miest v reštaurácii a čajovni Bonsaj s celodennou prevádzkou. Vaša návšteva sa môže stravovať formou denného menu, výberom z jedálneho lístka alebo si môže objednať polpenziu/plnú penziu.
Okrem ponuky z jedálneho a nápojového lístka môžu hostia využiť reštauračnú knižnicu, veľkoplošnú plazmovú TV s káblovou televíziou, terasu s výhľadom na detské ihriská a nádhernú prírodu.
 
Family Resort Lučivná Vám ponúka možnosť stravovania vo forme švédskych stolov a výberov z denného menu servírovaných v GURMÁNSKOM DOME alias "Gurmánke".
Priestranná a veľmi príjemná jedáleň spojená so spoločenskou miestnosťou poskytuje komfortné stravovanie pre 150 osôb. Raňajky, obedy a večere v podobe polpenzie či plnej penzie sú denne podávané práve v týchto veľkolepých priestoroch.
 
 
 

 

 

Kongresová miestnosť s profesionálnym technickým vybavením a ozvučením s prístupovou / príjazdovou rampou pre osobné vozidlá dáva možnosť Vášmu pracovnému podujatiu realizovať sa naplno. 
Kongresová miestnosť a jedáleň sú praktiky a logicky prepojené so samostatným vstupom, sociálnym zariadením a šatňou. Parkovanie je zabezpečené priamo pred vstupom do Kongresovej sály JAVOR. 
Kapacitou 150 osôb a možnosťami usporiadania prezentácie, workshopu, či školenia sa Family Resort Lučivná stáva veľmi obľúbeným a vyhľadávaným miestom.
 
Dostatočné kapacity pre stravovanie formou švédskych stolov, výberu z menu či Á La Carte reštaurácie a rovnako možnosť ubytovať sa priamo v areáli dodáva nášmu rezortu veľké plus. 
Po pracovných povinnostiach máte možnosť využiť služby wellness centra, zašportovať si, využiť obľúbený paintball, ako teambuilding, alebo sa prejsť po krásnom parku a nadýchať sa čerstvého liečivého vzduchu. 
Po náročnom dni si určite radi vychutnáte posedenie pri poháriku kvalitného rumu, vínka či dobrého čapovaného piva, alebo kofoly.
 
 

 

 

Wellness centrum LEKNO sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Čajovne a kaviarne BONSAJ oproti centrálnemu ihrisku.
V komornom a príjemnom prostredí nájdete 4 sauny (parnú, soľnú, bylinkovú a infrasaunu), kneippov kúpeľ pre unavené nohy a ozdravenie cievneho systému. Relaxačné miesto s komfortnými ležadlami s výhľadom na panorámu Tatier si určite vychutnáte po saunách či osviežení v interiérovom bazéne a vírivkách. Tepidárium je priamo napojené a na vonkajší bazénový park s tromi bazénmi so sladkou i slanou vodou. 
Ak máte záujem a chuť o liečebné procedúry máte možnosť vybrať si z aktuálnej ponuky masáží, dýchacích i rehabilitačných cvičení.
 
 

 

Family Resort Lučivná je ideálnym miestom na hry, zábavu a oddych v každom ročnom období a za každého počasia.
Areál ponúka exteriérové zóny pre hry, zábavu a športy.
V areáli sa nachádzajú multifunkčné ihriská a športoviská od futbalu cez nohejbal, tenis, volejbal, basketbal až po paintball, či špecialitu footgolf.
V prípade nepriaznivého počasia si zábavu a relax môžu návštevníci užiť v priestrannej indoorovej herni, zahrať si šípky, billiard, či rôzne iné hry, prípadne využiť kompletne vybavenú telocvičňu a fitness centrum.
Okolie tiež ponúka množstvo turistických a cykloturistických trás rôznej náročnosti a to nielen v blízkom okolí resortu, ale i vo Vysokých Tatrách.
Do centra turistického ruchu vo Vysokých Tatrách sa pohodlne dostanete autom do 20 minút, kde môžete spoznať krásy Štrbského Plesa, previezť sa známou Zubačkou, Tatranskú Lomnicu či Smokovce. 
Na skok sú tiež Pieniny, či Červený Kláštor kde môžete skúsiť splav Dunajca.
Aqua City Poprad je od Rezortu Lučivná vzdialený len 10 minút autom. Tridsať minút jazdy po diaľnici vás privedie do Tatralandie na Liptove, či k Liptovskej Mare, alebo do nádherného Aqua Parku Gino Paradise do Bešeňovej s termálnou vodou. 
 
V zimnom období je okolie priam ideálne pre zimné športy.
V Obci Lučivná je príjemné menšie Ski centrum Lučivná a len 3 km vzdialená Lopušná dolina ponúka kásne severné svahy na lyžovačku či snowboard. Nádherný výlet je aj do Bachledovej doliny, kde sa vám okrem skvelej lyžovačky v Ski Bachledka ponúka možnosť navštíviť známy a jedinečný Chodník korunami stromov či Kráľovstvo lesa, ktoré naozaj stoja za to.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Family Resort Lučivná
   adresa: Lučivná 290, 059 31
   telefón: +421 52 333 73 00
   mobil: +421 905 111 235
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.familyresortlucivna.sk
   gps: 49°4´17.33" x 20°6´12.55"
   fb: www.facebook.com/Family-Resort-Lučivná-102153742092241

 

Krajina: Slovensko
Cena: 94 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Family Resort Lučivná
Okres: Poprad
Typ objektu: Rekreačný areál
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930