Village resort Hanuliak
90,00 EUR
2.250,00 CZK
Slovensko, Village resort Hanuliak, Oslobodenia 1071, 013 05 Belá
Village resort Hanuliak
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Žilina
Mesto / obec: Belá
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 268
Ponuka objektu:
Bezbariérový prístup Reštaurácia Wellness Bazén Sauna Vírivka Masáže Fitness Konferencie Audiovizuálna technika Coffee break Teambuilding Ubytovanie Wifi Klimatizácia
Jedinečný Village resort Hanuliak sa nachádza uprostred nádhernej prírody Národného parku Malá Fatra. Malebná dedinka Belá sa nachádza iba 20 kilometrov od mesta Žilina a známe kultúrne stredisko Terchová je vzdialené symbolických 6 km od nášho hotela. 
 

 

 

Nádherné ubytovanie v obci Belá ponúka pre našich hostí máme k dispozícii 33 komfortne zariadených hotelových izieb a 14 apartmánových bytov s kuchynkou. Celková kapacita Village resort Hanuliak je 94 lôžok. Hotel ponúka 62 pevných lôžok a 4 prístelky (Apartmán Grand de Luxe, Mezonet de Luxe, Izba Superior, Izba Standard, Izba Single) a v apartmánovom dome Iňuščák, vo vzdialenosti 100 m od hotela je k dispozícii ďalších 32 pevných lôžok a 7 prísteliek.
Izby sú ladené v jemných zemitých farbách a doplnené dreveným nábytkom s modernými prvkami tak, aby ste sa u nás cítili pohodlne a čo najpríjemnejšie.Izby spĺňajú vysoký štandard a sú vybavené LCD televízorom, bezpečnostným trezorom, mini automatom na kávu a čaj a sociálne zariadenie.
V cene ubytovania sú zahrnuté taktiež raňajky a neobmedzený vstup do wellness a fitness centra.
Parkovisko je monitorované a v celom resorte je k dispozícii WiFi pripojenie k internetu.
 
 


 

 

Medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je charakteristická moderným a šetrným spôsobom prípravy jedál. V spojení s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárame na každom tanieri harmóniu chutí.Základným princípom pri príprave našich jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny.Spolupracujeme s lokálnymi farmami a pestovateľmi, pečieme vlastný domáci chlieb, vyrábame domáce cestoviny a pečieme naše tradičné koláčiky.
Jedlá á la carte sa podávajú každý deň od 11:00 do 21:30, raňajky podávame v čase od 07:00 do 10:00 a sú servírované formou bufetových stolov alebo á la carte, v závislosti od obsadenosti hotela.
k dispozícii aj vonkajšia kuchyňa so špecialitami z grilu – sezónne na objednávku.
 
Využite tiež naše cateringové služby, ktoré poskytujeme na profesionálnej úrovni a za prijateľnú cenu. V našej ponuke nájdete jednoduchý catering, ale aj rozmanité celovečerné pohostenia vhodné pre spoločenské podujatia.
 
 

 

 

Village resort Hanuliak je ideálny pre usporiadanie kongresov, školení, seminárov, recepcií, rautov, plesov, banketov či svadieb.
K dispozícii máte štýlové, moderne vybavené a plne klimatizované reprezentačné priestory počas dňa a moderné izby na večerný oddych.
Konferenčné priestory sú vybavené najmodernejšou audiovizuálnou a prezentačnou technikou.
Kvalitné technické vybavenie, prvotriedny catering a profesionálne služby garantujú jednoduchú prípravu a bezstarostný priebeh podujatia. 
Samozrejmosťou v tomto prípade je i coffee break a profesionálny prístup všetkých našich zamestnancov k požiadavkám hostí.
 

 

 

Ponorte sa do sveta, v ktorom čas stráca svoj význam, a vychutnajte si jedinečnú atmosféru nášho luxusného wellness & spa. Okrem bazénového a saunového sveta na vás čaká množstvo lákavých masáží a procedúr ideálnych pre vaše zdravie. 
Príjemnú atmosféru wellness dopĺňa výhľad na panenskú prírodu Malej Fatry. K dispozícii je pre vás neustále odborný personál. Objavte harmóniu tela i ducha v oáze pokoja a načerpajte nové sily vo wellness hoteli obce Belá. 
 
Hotelové wellness ponúka :
- Vnútorný bazén s rozmermi 15 x 6 m
- Detský bazén s fontánkou a perličkou
- 6-miestna vírivá vaňa s perličkou
- 6-miestna fínska sauna z cédrového dreva so soľnými kameňmi
- klasická parná sauna
- Bohatá ponuka tradičných aj špeciálnych masáží a procedúr
- Kvalitne vybavená Mini Gym (špičkové kardio prístroje značky STAR TRAC)
 
 
 

 

V priestoroch resortu aj v jeho blízkom okolí sa nachádza množstvo spôsobov, ako si vychutnať voľné chvíle s rodinou alebo priateľmi. Či už preferujete aktívny oddych alebo zábavu pri biliarde, naplánujeme vám program presne pre vás.
Najväčšou atrakciou vo Village resort Hanuliak je naša lezecká stena. S výškou 13,5 m patrí medzi najvyššie lezecké steny nielen v okolí Žiliny, ale aj na Slovensku. Lezecká stena ponúka 18 lezeckých línií, ktoré pravidelne obmieňame.Lezecká stena je zároveň ideálna pre teambuilding, členovia tímu sa totiž spoliehajú na seba navzájom.
V prípade záujmu vám bude k dispozícii aj inštruktor, ktorý pri lezení rád poradí a pomôže.
Okolie je tiež vhodné na turistiku ( Vrátna, Jánošíkové diery, Terchovské srdce ) a cykloturistiku. V dosahu je i Národný park Malá Fatra s množstvom ďalších turistických atrakcií a cieľov.
 
Vo vzdialenosti cca 100 m sú k dispozícii i :
- Bowling
- Krytá tenisová hala
- Štvorkolky a zimné skútre - na objednávku
- Nordic Walking
 
 
 

 

 

   názov: Village resort Hanuliak
   adresa: Oslobodenia 1071, 013 05 Belá
   telefón: +421 41 7078 901
   mobil: +421 917 450 381
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.resorthanuliak.sk
   gps: 49.242947 x 18.953925
   fb: www.facebook.com/VillageResortHanuliak/

 

No reviews for house
Please past text to modal