Mýto Ski&Bike centrum
71,50 EUR
1.787,50 CZK
Slovensko, Mýto Ski&Bike centrum, Mýto pod Ďumbierom 976 44
Mýto Ski&Bike centrum
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Mýto pod Ďumbierom
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 277
Ponuka objektu:
Reštaurácia Wifi Teambuilding

Lyžiarske stredisko v Mýte pod Ďumbierom sa tešilo obľube už niekoľko desaťročí. Od decembra 2018 zmenilo majiteľa  a od júla 2019  funguje aj v letnej sezóne ako  BIKE PARK. 

 

 

 

Ubytovanie je poskytované v hoteli PARTIZÁN **** na Táľoch. Je to rodinný hotel nachádzajúci sa v krásnom prostredí Nízkych Tatier na južnej strane Chopku.
V súčasnosti je vedený rodinou Kičovou, ktorá z neho vybudovala úspešný wellness & kongres rezort v duchu “Hotel v lese, les v hoteli” a ktorá prevádzkuje aj Mýto Ski&Bike centrum.
Veľkokapacitné bezplatné parkovisko sa nachádza priamo v lyžiarskom areáli. 


Viac informácií o hoteli :  hotel Partizán


 

 

V stredisku sa nachádza reštaurácia "Pod svahom" a stravovanie je možné tiež v hoteli Partizán ****.
V samoobslužnej reštaurácii s kapacitou 160 miest ponúkame chutné jedlá slovenskej kuchyne, niektoré z nich sú pripravované kuchármi 4* Hotela Partizán na Táľoch.
Počas podujatí organizujeme grill party priamo pred hosťami.
v stredisku sú pripravované rôzne sprievodné akcie a podujatia, ktoré majú lyžiarom spríjemniť deň na svahu.
V hoteli Partizán **** sú tiež k dispozícii :
Lovecká reštaurácia s krbom 80 miest + Tálska Bašta 170 miest + hotelová terasa 50 miest + sport & night bar Limbus 100 miest

 

 

 

 

Wellness v hoteli Partizán o rozlohe 2255 m2 ponúka :
 
- bazén 14x11 m
- panoramatická whirpool
- oddychové zóny (3x)
- masáže (klasická, športová, reflexná, lávovými kameňmi, lymfodrenážna...)
- parafínové zábaly
- lesná sauna, fínska sauna, infra sauna, bylinková sauna
- eukalyptová sauna
- parný kúpeľ medzi píšťalami
- Kneippova cesta
- whirpool panorama - jacuzzi
- ľadová triešť
- bystrinka a ľadové vedro
- iglu - rosa, dážď a búrka
- vital kútik s domácimi sirupmi
- Family Saunas: suchá a parná sauna s vodným bralom, vital kútik a odpočiváreň pre deti do 15 rokov

 

 

Lyžovanie :
 
Lyžiarske stredisko je situované na severných svahoch predhoria Nízkych Tatier, tesne pri dôležitom cestnom ťahu z Banskej Bystrice cez Podbrezovú, smerom na Poprad a ponúka spolu 4600m lyžiarskych tratí.
Prepravu lyžiarov zabezpečuje nová štvorsedačka POMA UNIFIX s kapacitou 2000 osôb / hod, ako aj 3 vleky, ktoré zvýšia celkovú prepravnú kapacitu na 3 600 osôb / hod.
Služby servis a požičanie lyžiarských potrieb zabezpečuje firma S/B Šport. Požičovna je otvorená v čase prevádzky Ski centra Mýto.
Lyžiarskych inštruktorov zabezpečuje v MÝTO SKI & FUN centre lyžiarska škola BERG. Všetkých malých lyžiarikov si vezmú na starosti profesionáli, s pomocou ktorých si rýchlo osvoja základy skvelého zimného športu.
Hostia ubytovaní v Hoteli Partizán**** majú možnosť využiť aj hotelových inštruktorov na svahu. Službu zabezpečuje agentúra ViBa.
 
Bike Park :
 
Pre malých aj veľkých nadšencov bicyklov máme pripravených niekoľko tratí rozdelených podľa náročností :
Downhill - Náročný trail pre skúsených jazdcov. Obsahuje klopené zákruty, odklonené zákruty, skoky, zmiešaný povrch, prejazdy lesným porastom.
Freeride - Strednenáročný trail. Obsahuje klopené zákruty, skoky lavicovitého typu, mechanicky upravený povrch, nespevnený povrch, prejazdy lesným porastom.
Family - Nenáročný trail bez skokov a prekážok. Obsahuje prírodné nerovnosti, mechanicky upravený povrch a trávnatý povrch.
Pumptrack - Dráha s upraveným povrchom pre zdokonaľovanie zručností všetkých jazdcov na bicykloch. Jazdí sa prevažne bez pedálovania tzv. pumpovaním.
Kids skill trail - Dráha s upraveným povrchom pre zdokonaľovanie zručností malých jazdcov na bicykloch.
Mini dual slalom - Pre najmenších jazdcov a pretekárikov na bicykloch, alebo odrážadlách. Na začiatok trate sa pohodlne vyvezú na páse.
 
Priamo v stredisku máte možnnosť požičať si  terénny bicykel alebo kolobežku.  V súčasnosti máme k dispozícii 12 dospelých  crossových a DH bicyklov CTM, 10 juniorských a detských bicyklov značky CTM, kolobežky značky Gravity a detské odrážadlá.
Nutnosťou sú chrániče a helmy, bez ktorých nie je povolený vstup na trať. Prvoradá je bezpečnosť, preto odporúčame zapožičanie kompletného bezpečnostného setu. V MÝTO SKI & BIKE funguje servis, kde sú k dispozícii základné komponenty pre opravu Vášho biku.
 
AJAX farma :
 
Ajax farma sa nachádza vo vzdialenosti 200 m od strediska. Osloví tak dospelých, ktorí si tú nájdu jazdecké kone, ako aj deti, na ktoré tu čakajú obľúbené poníky. Návštevu Ajax Farmy, ktorá sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí, odporúčame najmä rodinám s deťmi, ktoré si jazdenie na koni zaručene naplno užijú.
Okrem jazdeckých koní a poníkov na našej farme uvidíte MINI ZOO zvieratiek ako sú sliepočky, kohútiky, kuriatka, ovečky a brančeky, kozičky, moriaky a morky, húsky, zajačiky, kravičky, teliatka a niekoľko párov holubov. Ajax farma je v prevádzke celoročne.
 
Ďalšie aktivity :
 
V hoteli Partizán sa tiež nachádza bowling, biliard, šípky. K dispozícii je hotelové fitness a multifunkčná športová hala.
V tesnej blízkosti hotela sa nachádza horský lanový park TARZANIA a minigolf, ihrisko na plážový volejbal, ihrisko na miniloptové hry, tenisový kurt, kurt na floorball, basketbal, nohejbal, streľnica a v susedstve aj majstrovské 18 jamkové ihrisko Gray Bear. Pre väčšie skupiny návštevníkov, alebo tímbildingové akcie máme v ponuke rôzne zábavné aj adrenalínové aktivity, ponuku vieme vytváriť na mieru. 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Mýto Ski&Bike centrum
   adresa: Mýto pod Ďumbierom, 976 44
   telefón:  
   mobil: +421 902 299 120
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.kopeczabavy.sk
   gps: 48°50´46.414" x 19°37´6.82"
   fb: www.facebook.com/skibikemyto/

 

No reviews for house
Please past text to modal