APLEND Tatry Holiday Resort
59,00 EUR
1.475,00 CZK
Slovensko, APLEND Tatry Holiday Resort, Tatranská 4, 059 91 Veľký Slavkov
APLEND Tatry Holiday Resort
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Veľký Slavkov
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 292
Ponuka objektu:
Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Konferencie Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika Bazén Ubytovanie

Rekreačný komplex Tatry Holiday resort - Aplend sa nachádza v prekrásnom prostredí Vysokých Tatier, v príjemnej pokojnej časti malebnej obce Veľký Slavkov, ležiacej pod známym Slavkovským štítom. 

 

 

Komplex sa skladá z z viacerých ubytovacích kapacít.
 
CHATY LUX :
 
Ponúkame pohodlné ubytovanie v 5-tich štýlovo a útulne zariadených dvojpodlažných Chatách Lux. 
Každá chata disponuje obytnou plochou 70 m2 a je vhodná pre 5 až max. 7 osôb. Prízemie všetkých chát je tvorené obývacou miestnosťou s televízorom so satelitným príjmom a pohodlnou pohovkou, ktorá je využiteľná po rozložení pre prespanie jednej až dvoch osôb. Obývacia miestnosť je zároveň prepojená s kuchynkou s jedálenským kútom, ktorá je vybavená elektrickou dvojplatničkou, chladničkou, mikrovlnnou rúrou a rýchlovarnou kanvicou. Súčasťou prízemia je rovnako kúpeľňa s toaletou. 
Na poschodí všetkých chát sú pre Vás pripravené dve spálne, jedna 2-lôžková a jedna 3-lôžková izba.
 
 
VILKOVÉ ŠTÚDIÁ :
 
Izby vilkového štúdia pozostávajú z jednej vkusne zariadenej izby, ktorá poskytuje úplné pohodlie počas celého pobytu aj vďaka svojej plnej vybavenosti. Štúdio disponuje samostatným kuchynským kútom, sociálnym zariadením, televízorom, bezplatným internetovým pripojením. 
 
 
APARTMáNY :
 
V ponuke sa aktuálne nachádzajú dva typy apartmánov a štúdiá. Každé z ubytovacích zariadení má vlastný kuchynský kút, sociálne zariadenie, televíziu, bezplatné pripojenie na internet. 
 
 
DOMČEKY :
 
Ponúkame Vám pobyt v priestranných dvojposchodových domčekoch s kapacitou 2 až 12 ľudí. Domček má vlastný kuchynský kút, sociálne zariadenie, televíziu, bezplatné internetové pripojenie. Samostatné izby sa nachádzajú na poschodí, veľká obývacia miestnosť s dvomi pohovkami, ktoré poskytujú možnosť prístelok, na prízemí. 
Každý z domčekov má samostatne stojacu terasu prístupnú z obývacej miestnosti.
 
 
Parkovisko sa nachádza priamo v areáli objektu, je nestrážené, bezplatné. Zvieratá nie sú povolené.
 

 

 

Možnosť objednania stravovania (raňajky, polpenzia, plná penzia) podávaného v reštaurácii Salaš, alebo možnosť vlastnej prípravy jedál (štúdia a apartmány s kuchynským kútom).
Hostia APLEND Apartments & Resorts získavajú k svojmu pobytu aj zľavu do reštaurácie Koliba Kamzík, v Starom Smokovci v hodnote 15%, zľavu vo výške 15% na konzumáciu jedla v Olívia Restaurant, v Novom Smokovci a zľavu 10% na konzumáciu jedla v reštaurácii Salaš, vo Veľkom Slavkove.
 
 

 

 

APLEND ponúka pre svojich klientov možnosť prenájmu konferenčného (spoločenského) priestoru v areáli reštaurácie Salaš.
​Kapacita priestoru je do 40 osôb.
​Priestory sú vybavené nábytkom, moderných technickým vybavením: data-projektor, elektronická tabuľa, mikrofón, ozvučenie, flipchart.
Rezidencie ponúkajú možnosť prenajatia celého poschodia, či budovy na firemné či rodinné akcie, ktoré nebudú ničím rušené.
 

 

 

 

Hosťom je počas pobytu, v prípade záujmu, k dispozícii bazén v letnom období, sauna, vírivá kaďa v zime a odpočinková zóna. 
 
 
 

 

APLEND TATRY HOLIDAY RESORT ponúka aj športové a relaxačné vyžitie a to priamo v areáli. 
 
Nachádza sa tu:
- Futbalové ihrisko s trávnatým povrchom
- Beach volejbalové ihrisko
- Petangové ihrisko
- Stolný tenis
- Tenisový kurt
- Ruské kolky
- 18-jamkový Adventure golf
 
K dispozícii je spoločenská, či oddychová miestnosť s možnosťou požičania spoločenský hier, krby, ohniská a priestory na grilovanie
 
Do vzdialenosti 30 km môžete využiť bicykle, lyže, kúpanie, jazdu na koňoch, múzeá, galérie, tenis, kiná, zimný štadión, paragliding, splavovanie a rafting v Pieninách a bezpochyby najväčším lákadlom je blízkosť turistických chodníkov, ktoré ponúkajú Vysoké Tatry a v Poprade najekologickejší aquapark AQUACITY.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: APLEND Tatry Holiday Resort
   adresa: Tatranská 4, 059 91 Veľký Slavkov
   telefón:  
   mobil: +421 902 771 747
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.aplend.com
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Aplend/

 

No reviews for house
Please past text to modal