chalupy Pod Rozsutcom
150,00 EUR
3.750,00 CZK
Slovensko, chalupy Pod Rozsutcom, Biela 49, 027 05 Zázrivá
chalupy Pod Rozsutcom
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Dolný Kubín
Mesto / obec: Zázrivá
Typ objektu: Chata
ID objektu: 325
Ponuka objektu:
Teambuilding Wifi Ubytovanie Sauna

Drevenice pod Rozsutcom sa nachádzajú v malebnom kraji pod Rozsutcom blízko obce Zázrivá (časť Biela), neďaleko Terchovej.

 

 

Ponúkame ubytovanie v dvoch dreveniciach s celkovou kapacitou 27 lôžok.
Každá drevenica sa prenajíma ako samostatný celok pre spriatelené rodinky s deťmi i skupinky priateľov a známych. 
 
Drevenica Maťko :
Drevenica má kapacitu 12 lôžok.
V prízemí drevenice sa nachádza priestranná obývacia miestnosť s krbom a TV s káblovým príjmom. Jej súčasťou je plne vybavená kuchyňa (elektrická rúra, keramická varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička s mrazničkou) so stolom a stoličkami. Hostia tu majú k dispozícii dve samostatné toalety a jednu kúpeľňu s vaňou a dvoma umývadlami.
V podkroví je obývací priestor vhodný na hranie sa pre deti. Nachádza sa tu i knižnica a rozkladacia pohovka, ktorú možno využiť, ako prístelku pre dve osoby. Odtiaľto sa vchádza do troch spálni. Dve z nich sú 2-lôžkové s možnosťou prístelky na rozkladacom kresle. Tretia je väčšia - typu 4-lôžkový apartmán s manželskou posteľou a dvomi samostatnými lôžkami. Apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. V suteréne je malé saunovo-relaxačné centrum. 
 
Drevenica Kubko :
Drevenica má kapacitu 15 lôžok.
V prízemí drevenice je priestranná obývaciu miestnosť s krbom a TV s káblovým príjmom. Je tu plne vybavená kuchyňa s elektrickou rúrou, keramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou s mrazničkou a jedálenským posedením. K spánku slúži spálňa s manželskou posteľou a prístelkou na rozkladacom kresle. Hostia majú k dispozícii jednu samostatnú toaletu a jednu kúpeľňu so sprchovacím kútom a umývadlom.
Podkrovie disponuje tromi spálňami. Dve z nich sú 2-lôžkové s manželskou posteľou a možnosťou prístelky na rozkladacom kresle. V tretej sú dve manželské postele a dve rozkladacie kreslá. Využijete tu samostatnú toaletu a ďalšiu kúpeľňu s dvomi sprchovacími kútmi a dvomi umývadlami. V suteréne je spoločenská miestnosť s jedálenským posedením.
 
Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet v oboch dreveniciach.
Obe drevenice zdieľajú spoločné bezplatné parkovisko pre šesť áut, altánok s krbom, grilom a vonkajším posedením.
V dreveniciach netolerujeme domáce zvieratá.
 
 
 

 

 

Stravovanie je riešené individuálne.
Obe drevenice disponujú plne vybavenými kuchynkami k príprave stravy.
V prípade záujmu je možné stravu i zabezbečiť u miestneho dodávateľa.
 
 

 

 

Drevenice nie sú uspôsobené pre konanie školení, konferencií, či workshopov.
V suteréne drevenice Kubko je však spoločenská miestnosť s jedálenským posedením, kde menšie firemné posedenia je možné uskutočniť.
 

 

 

Drevenica Maťko má v suteréne malé saunovo-relaxačné centrum. 
Nájdete tu saunu pre 4 - 5 dospelých osôb, priestranný sprchový kút a oddychovú zónu s piatimi rozkladacími kreslami, kde môžete v pokoji relaxovať.
 

 

Obec Zázrivá a jej okolie je známa svojou prekrásnou panenskou prírodou. V súčasnosti je obec vyhľadávaným cieľom turistov i cyklistov, ktorí sem prichádzajú za oddychom či aktívnou dovolenkou. 
Obľúbenými turistickými cieľmi sú Veľký a Malý Rozsutec, alebo Jánošíkove diery. Priaznivci golfu môžu vyraziť do Adventure golf. Rodinám s deťmi odporúčame aquapark Relax centrum Terchovec, alebo Terchovský vláčik. 
Medzi obľúbené a zaujímavé atrakcie patrí aj záchranná stanica pre zvieratá Ekocentrum Zázrivá. 
Široké okolie ponúka ďalšie vyhľadávané atrakcie, ako napr. Oravský hrad, Oravská lesná železnica, AquaRelax Dolný Kubín, Oravská galéria a mnohé iné. 
V zime môžete lyžovať na upravených svahoch v lyžiarskych strediskách Športcentrum Malá Lúčivná, Vrátna Free Time Zone, Ski centrum Kozinec, či Gavurky.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Chalupy Pod Rozsutcom
   adresa: Biela 49, 027 05 Zázrivá
   telefón:  
   mobil: +421 905 585 001
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.podrozsutcom.sk
   gps:  
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal