Rodinka resort
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, Rodinka resort, Laliky-Rieky 1826, 023 01 Oščadnica
Rodinka resort
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Čadca
Mesto / obec: Oščadnica
Typ objektu: Chata
ID objektu: 327
Ponuka objektu:
Coffee break Sauna Wifi Masáže Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Vírivka Wellness

Rodinka Resort je športovo-rekreačný areál s ubytovaním v štýlových dreveniciach. Vďaka turistickej verejnosti, a množstvu poskytovaných služieb nielen ubytovaným hosťom, stojí areál Rodinka Resort na popredných miestach v regióne Kysúc.

 

 

Areál Rodinka Resort poskytuje ubytovanie v Oščadnici v počte 57 lôžok. Chata Kamilka aj chata Michaela poskytujú ubytovanie na Kysuciach na veľmi vysokej úrovni.
 
Chata Kamilka :
Nachádza sa v nej 7 dvojizbových rodinných apartmánov. Jedna izba v apartmáne je manželská  – dvojposteľová, druhá s troma sólo posteľami. Tieto dve izby majú spoločnú kúpeľňu s WC, šatník a plne vybavenú priestrannú kuchyňu s jedálenským kútikom. Celkovo je na chate 35 pevných lôžok a 7 prísteliek.
Samozrejmosťou je vybavenie každej izby aj spoločenskej miestnosti TV prijímačmi a WiFi. 
V spoločných priestoroch nájdete spoločnú jedáleň, vstup so stolným futbalom a biliardom a spoločenskú miestnosť s detským kútikom. Lyže a lyžiarky je možné odkladať v lyžiarni.
Pred chatou je vybudovaný priestranný altán s veľkým vonkajším grilom, zabudovanou kotlinou a sedením pre 40 osôb. Hneď vedľa neho sa nachádza certifikované detské ihrisko s drevenými hojdačkami a preliezkami.
Parkovisko sa nachádza priamo pred chatou a je oplotené.
 
Chata Michaela :
Kapacita chaty je 13+2 lôžok a je rozdelená v šiestich 2-lôžkových a 3-lôžkových izbách. Izby sú priestranné a na chate nájdete celkom tri kúpeľne s WC.
Na prízemí chaty máte veľkoryso riešený priestor s plne vybavenou kuchyňou, vyhovujúcou súčasným potrebám, priestrannú jedáleň a obývačku, ktorej dominuje krásna krbová pec. Samozrejmosťou je vybavenie chaty umývačkou riadu, TV prijímačom, DVD prehrávačom a WiFi.
Z obývačky sa dostanete priamo na nadokrytú terasu s vonkajším sedením pre 15 osôb, grilom a dokonca zabudovanou kotlinou s kotlíkom.
Z horných izieb zas môžete vychádzať na nadokrytý veľký balkón so sedením, z ktorého je  krásny výhľad na okolité lesy.
Chata má samostatný oplotený pozemok a vlastné parkovisko priamo pred chatou. Z druhej strany chaty, na trávniku je veľká záhradná hojdačka a dostatočný priestor na detské hry.
 
 
 
 

 

 

 
Stravovanie je možné priamo na chatách, kde je možná príprava stravy v plne vybavených kuchynkách.
V bezprostrednej blízkosti rezortu sa nachádza reštaurácia Kysucká koliba s kapacitou 170 miest. Kuchyňa je založená na čerstvých regionálnych surovinách a na poctivom varení.
 
 

 

 

V neďalekej Kysuckej kolibe sa nachádza samostatná konferenčná miestnosť s kapacitou 80 osôb, ktorá v prípade potreby pojme až 150 osôb.
Okrem školení, či workshopov sú priestory vhodné i na usporiadanie svadieb, osláv, školení, stužkových a iných slávnostní.
Samozrejmosťou je základné audio-vizuálne vybavenie a zabezpečenie občerstvenia účastníkov.
Pre menšie skupinky je možné využiť spoločenské miestnosti v jednotlivých chatách.
 

 

 

Novovybudované Wellness u Martinky v našom areáli je jedno z mála privátnych wellness v Oščadnici. 
Pri vychutnávaní si masáže vo vírivej vani pre 6 osôb alebo v horúcej fínskej saune nie ste vyrušovaní nikým cudzím. Wellness si prenajímate ako celok, len pre seba. Môžete využiť aj službu Exclusive pre 2 osoby, pri ktorej je v cene zahrnuté aj šampanské.
V ponuke sú i masáže, ktoré napomáhajú uvoľňovaniu svalov a relaxujú ich, taktiež odstraňujú stres. 
 

 

Rodinka Resort je vynikajúcim miestom pre organizovanie teambuildingu.
V areáli si môžete zahrať volejbal, futbal, futsal, prípadne si zasúťažiť na multifunkčnom ihrisku. I naša lezecká stena je výborným prostriedkom na utuženie kolektívu. 
Vyzvite kolegov na súboj v Adventure Golfe a spoznajte tak ich trpezlivosť pri osemnástich jamkách! Zorganizujeme pre Vás firemný golfový turnaj, pri ktorom si zasúťažite a zároveň sa výborne zabavíte.
Na multifunkčnom ihrisku je tiež možné premietanie filmov, či pracovných prezentácii na plátno.
Večer ešte vždy zostáva priestor na neformálne rozhovory pri spoločných večeriach, v jedálni, alebo v obývačke pri krbe.
Môžete grilovať, alebo si variť kotlíkový guláš a posedieť na krytej vonkajšej terase, alebo v altánku v záhradke.
 
Vo voľnom je čase si môžete naplánovať výlety do okolia, mimo areálu Rodinka Resort. Či už turistické a cyklistické trasy na Kysuciach, atrakcie v Snowparadise Veľká Rača, Aquapark blízko za hranicami Poľska, či Národné pamiatky v neďalekých obciach.
Neváhajte využiť aj našu požičovňu športových potrieb. V zime snowboardy, lyžiarske výstroje, či zimné korčule (keď máme zaľadnenú plochu na ihrisku), a v ostatné mesiace napríklad bicykle.
 
Naši zamestnanci vám radi poradia a pomôžu pri výbere vhodnej aktivity, alebo odporučia atrakcie a možnosti v okolí.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Rodinka resort
   adresa: Laliky - Rieky 1826, 023 01  Oščadnica
   telefón:  
   mobil: +421 907 802 803
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.kamilka.sk
   gps: 49.44236° x 18.92252°
   fb: www.facebook.com/rodinkaresort

 

No reviews for house
Please past text to modal