chata Motýlik
220,00 EUR
5.500,00 CZK
Slovensko, chata Motýlik, Vitanová-Oravice, 027 12
chata Motýlik
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Tvrdošín
Mesto / obec: Vitanová-Oravice
Typ objektu: Chata
ID objektu: 328
Ponuka objektu:
Ubytovanie Sauna Teambuilding Vírivka Wifi

Chata Motýlik je nadštandardne zariadená chata postavená na kanadský spôsob, ktorá sa nachádza v malebnom prostredí Oravíc na Orave.

 

 

Chata je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť od ruchu veľkomesta, pretože v nej nájdete dokonalé súkromie s lesom naokolo, v ktorom je chata situovaná.
V modernej a komfortnej chate s kapacitou 17 osôb sa ubytujete celoročne.
Na prízemí nájdete spoločenskú miestnosť s televízorom, priestranným dvojitým gaučom, ktorý v prípade potreby slúži ako prístelka a krbom, ktorý Vám pri pobyte navodí krásnu rodinnú atmosféru. 
Z obývačky sa dostanete na terasu s posedením aj do kompletne zariadenej kuchyne, kde si môžete navariť výborné jedlá. Prízemie sa skladá aj z 2-lôžkovej manželskej spálne z masívnej borovicovej postele a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou.
Na poschodí sú dve dvojlôžkové spálne, tvorené manželskými posteľami a s východom na balkón, z ktorého je jedinečný výhľad na okolitú prírodu. Ďalej tu ešte nájdete dve štorlôžkové spálne, pričom v každej je poschodová posteľ, dvomi samostatnými lôžkami a jednou prístelkou. Súčasťou poschodia je aj kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.
V celom objekte je zabezpečené bezplatné WiFi pripojenie na internet.
V uzavretom altánku môžete využiť možnosť posedenia a relaxácie, nakoľko súčasťou altánku je aj fínska sauna, ktorá ma blahodárne účinky pre zdravie. Schladiť, prípadne zohriať sa môžete v drevenej kadi s hydromasážou a led osvetlením. 
Altánok poslúži aj ako úschovňa na bicykle a lyže. Pre deti je tiež k dispozícii aj bohato vybavené ihrisko so šmýkačkou, trampolínou, hojdačkami a pieskoviskom.
Autá zaparkujete priamo pri chate, pričom v zime je nutné mať snehové reťaze.
 
 
 
 

 

 

 
Stravovanie je individuálne. V chate sa nachádza plne vybavená kuchyňa s jedálenským posedením.
Vo vzdialenosti cca 600m sa nachádza i reštaurácia.
 
 

 

 

Objekt nie je prispôsobený na konanie školení seminárov, či workshopov.
 
 

 

 

Súčasťou altánku je fínska sauna a vonku drevená kaďa s tryskami, kde sa skvele zahrejete priamo pod hviezdami aj v zime.
Ďalšie wellness služby a relax nájdete len v 1 km vzdialenom centre Meander Oravice, alebo aj na neďalekom termálnom kúpalisku v Oraviciach. 
 
 

 

Chata je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť od ruchu veľkomesta, pretože v nej nájdete dokonalé súkromie s lesom naokolo, v ktorom je chata situovaná. Turisti ocenia množstvo turistických trás naprieč Oravou, Roháčmi či Západnými Tatrami. Po celom dni si vychutnáte relax v neďalekom centre Meander Oravice alebo aj na neďalekom termálnom kúpalisku v Oraviciach. V zime si zalyžujete na známych lyžiarskych strediskách Meander Skipark alebo na lyžiarskom stredisku Ski Vitanová.
 
Okolie navyše ponúka turistom množstvo zaujímavých atrakcií ako napr. :
- Rozhľadňa Skorušina (3,5 km)
- Múzeum oravskej dediny - Zuberec (7,5 km)
- Brestovská jaskyňa (8 km)
- Roháčsky vodopád (10 km)
- Oravský hrad (40 km)
 
Pri výbere atrakcií, či aktivít v okolí vám radi poradíme !
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: chata Motýlik
   adresa: Vitanová - Oravice, 027 12
   telefón:  
   mobil: +421 915 244 824
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www:  
   gps:  
   fb: www.facebook.com/chatamotylik/

 

No reviews for house
Please past text to modal