Rezort Uhorčík ***
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, Rezort Uhorčík ***, Na Bukovine 1452, 013 06 Terchová
Rezort Uhorčík ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Žilina
Mesto / obec: Terchová
Typ objektu: Chata
ID objektu: 329
Ponuka objektu:
Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Masáže Konferencie

V Terchovskom chotári na úpätí Malej Fatry, len čo by kameňom dohodil od rodiska legendárneho zbojníka Juraja Jánošíka, nachádzajú sa tri zbojnícke drevenice Uhorčík, Ilčík a Rajnoha.

 

 

Ponúkame vám ubytovanie v Terchovej v troch dreveniciach. Chaty sú komfortne zariadené, každá izba má vlastné wc a sprchový kút. V každej chate je plne zariadená kuchyňa s jedálňou. Každá chata má vlastné: detské ihrisko, zastrešené krbovisko na grilovanie alebo varenie gulášu, parkovisko a veľkú záhradu. Chaty sú iba 5 minút od centra obce Terchová. Ubytovanie je možné v jednotlivých izbách alebo je možný prenájom celej chaty.
 
Zbojnícka Chata Uhorčík :
Chata ponúka ubytovanie v 6 izbách s celkovou kapacitou 17 lôžok + 5 prístelkov. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s wc. 
Veľká spoločenská miestnosť sa nachádza na prízemí.Na 1. poschodí sa nachádza plne vybavená kuchyňa (chladnička, elektrický sporák s rúrou, umývačka riadu, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, hriankovač, riady) s jedálňou a veľkoplošnou TV-SAT s pripojením na notebook.
 
Zbojnícka Chata Ilčík :
Chata ponúka ubytovanie v 5 izbách s celkovou kapacitou 15 lôžok + 5 prístelkov. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s wc. 
Zimná záhrada so stolným futbalom a kuchyňa s jedálňou sa nachádzajú na prvom poschodí. Na druhom poschodí sa nachádza menšia plne vybavená kuchynka (chladnička, elektrický sporák s rúrou, umývačka riadu, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, hriankovač, riady).
 
Zbojnícka Chata Rajnoha :
Chata ponúka ubytovanie v 6 izbách s celkovou kapacitou 17 lôžok + 4 prístelky. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s wc.
Veľká spoločenská miestnosť pre 34-45 osôb sa nachádza na prízemí. Spoločenská miestnosť je vybavená veľkoplošnou TV s uhlopriečkou 165 cm, HiFi vežou, nájdete tu tiež stolný futbal, biliard aj flipchart.
Na prízemí, 1. aj 2. poschodí sa nachádza kompletne vybavená kuchyňa s chladničkou, mikrovlnkou, varnou doskou, rýchlovarnou kanvicou, hriankovačom a riadom. V kuchyni na prízemí je aj elektrický sporák s rúrou a umývačka riadu.
 
Pri chatách je veľká záhrada s detským ihriskom a altánkom pre rekreáciu. Spolu so športovým ihriskom pre zábavu sú ideálnym zázemím pre váš pobyt, alebo skvelú dovolenku.
V areáli je neobmedzený wifi internet.
Parkovanie pri chate aj v stredisku Vrátna je pre našich hostí bezplatné.
 
 
 

 

 

Stravovanie formou raňajok, polpenzie alebo plnej penzie. Môžete sa tešiť na chutné domáce jedlá. Je aj možnosť prípravy špeciálnej stravy: vegetariánska, bezlepková, ...
So stravovaním priamo v našich objektoch tak bude váš pobyt ešte komfortnejší!
Stravovanie poskytujeme pre skupiny min. 12 osôb na objednávku vopred (minimálne 21 dní pred nástupom na pobyt).
 

 

 

Naše chaty sú ideálne na usporiadanie firemných akcií, alebo školení.
V chate Rajnoha sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s kapacitou do 45 osôb. Spoločenská miestnosť je vybavená veľkoplošnou TV s uhlopriečkou 165 cm, HiFi vežou, nájdete tu tiež stolný futbal, biliard aj flipchart.
Na firemné aktivity je možné využiť aj rekreačný priestor pri chate a zastrešený záhradný altánk s krbom.
 

 

 

Ponúkame súkromné wellness centrum pre našich hostí ubytovaných na chatách Uhorčík, Ilčík a Rajnoha v Terchovej. 
Veľký masážny bazén, sauna a infrasauna sú pripravené, aby vám pomohli zrelaxovať a vychutnať si váš pobyt u nás na chate.Relaxujte a oddychujte v romantickej odpočivárni podsvietenej náladovými sviečkami. Relax je doplnený príjemnou relaxačnou hudbou.
V ponuke máme i masážne programy: RELAX, HYDRO, THERAPPY, SMART, TURBO, VULCANO a EXTASY.
 

 

Doprajte si výnimočný zážitok z teambuldingu v našom rezorte a zabudnite nachvíľu na pracovný stres. Pripravíme pre vašu firmu teambuilding na mieru, ktorý utuží vaše vzájomné vzťahy, posilní tímového ducha vašej firmy a každého z vás zaručene nabije tou správnou pozitívnou energiou.
V prvom rade sa vám postaráme o bohatý program, ktorý je zárukou nevšedných zážitkov a aktívneho oddychu. Skvele sa zabavíte pri hľadaní Jánošíkovho pokladu, Zbojníckych športových hrách, alebo súťaži Partizánsky samopal. Radi vám tiež poskytneme management training, kurz záchranárov na horách, kurz prežitia alebo iné aktivity. V prípade záujmu vám pripravíme teambulding aj v anglickom jazyku. Počas kurzov Vás sprevádzajú profesionálny inštruktori z ozbrojených a život zachraňujúcich zložiek SR. Všetko prispôsobíme potrebám vašej firmy a vaším požiadavkám.
 
Ďalšie teambuildingové aktivity :
- Streľba na statickej strelnici,alebo kombat strelnici z rôznych zbraní: streľba z kuše, luku, hod sekerou, streľba z praku, airsoftové zbrane.
- Stredovek na vlastnej koži. Dynamické ukážky, streľba zo stredovekých zbraní a súťaže pre účastníkov pobytu. Vyskúšanie práce 
  stredovekého obuvníka, kováča, sviečkara, alebo tesára. 
- Veselé zbojnícke športové hry - klobúkový tanec, tancovanie odzemku, preťahovanie lanom, pílenie a rúbanie dreva.
- Základy urgentnej prvej pomoci v prípade nešťastia, havárie alebo teroristického útoku.
- Základné záchranárske techniky a postupy.
- Kurz prežitia v extrémnych podmienkach a schopnosť riešiť krízové situácie.
- Večerný program - príjemné spoločenské zavŕšenie aktívneho dňa (grilovanie v altánku-možnosť objednať pečené prasiatko, Terchovská
  ľudová hudba, spoločenské hry, nenáročné aktivity).
 
Terchová, Žilina a okolie ponúkajú veľa možností na výlety, aktívny relax a regeneráciu. Okolie ponúka zaujímavé možnosti na výlety a voľný čas v Terchovej a blízkom okolí regiónu Malej Fatry, Kysúc a Žiliny.
Sú tu výborné možnosti pre turistiku a cykloturistiku, športové vyžitie, či kúpanie. Nachádza sa tu i množstvo historických a regionálnych atrakcií.
V zimnom období je to zasa lyžovačka vo Vrátnej, kde je k dispozícii až 14 km zjazdoviek.
 
Naši zamestnanci vám radi poradia a pomôžu pri výbere vhodnej aktivity, alebo odporučia atrakcie a možnosti v okolí.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Rezort Uhorčík ***
   adresa: Na Bukovine 1452, 013 06  Terchová
   telefón:  
   mobil: +421 905 462 076, +421 905 861 385
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.chatauhorcik.sk
   gps: 49°16.919 x 19°03.180
   fb: www.facebook.com/ChataUhorciksk-354492191127/

 

No reviews for house
Please past text to modal