Hotel Familia ***
47,00 EUR
1.175,00 CZK
Slovensko, Hotel Familia ***, Továrenská 7, 064 01 Stará Ľubovňa
Hotel Familia ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Stará Ľubovňa
Mesto / obec: Stará Ľubovňa
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 293
Ponuka objektu:
Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika Klimatizácia Ubytovanie Reštaurácia Wellness Vírivka
Hotel Familia je moderným hotelom s rodinnou a priateľskou atmosférou, ktorý ponúka svoje služby širokej verejnosti, so zameraním na aktívny, aj pasívny odpočinok.
 

 

 

Hotel Familia ponúka svojim hosťom 32 moderne zariadených dvojlôžkových izieb a 10 apartmánov s manželskou posteľou. V apatmánoch je okrem spálne aj zariadená obývacia izba s rozkladacou pohovkou. V dvoch apartmánoch sa nachádza aj klimatizácia. Dvojlôžkové izby majú manželské postele alebo oddelené lôžka. Všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením so sprchou a WC.
Klient má v každej izbe k dispozícii TV SAT s plochou obrazovkou, telefón, bezdrôtové WI-FI pripojenie, trezor a sušič vlasov. Vo všetkých apartmánoch je naviac za poplatok minibar, kávový set a možnosť prístelky. Z niektorých izieb sa naskytá výhľad na Ľubovniansky hrad.
Hotel povoľuje vstup a ubytovanie zvierat v hoteli.
Pred hotelom je Vám zdarma k dispozícii parkovisko.

 


 

 

Hotelová reštaurácia slúži ako viacúčelová spoločenská miestnosť s kapacitou 160 miest, s tanečným parketom a klimatizáciou. V reštaurácii sa podávajú pre hotelových hostí v čase od 7:00 do 10:00 hodiny pestré a bohaté raňajky, ktoré sú v cene ubytovania a neskôr obedy a večere s tradičnými jedlami slovenskej a európskej kuchyne.
Počas pracovných dní v čase od 10:30 do 14:00 je v reštaurácii návštevníkom a hosťom k dispozícii denné obedové menu. 
 
Lobby bar pri recepcii a hotelová kaviareň ponúkajú celý deň možnosť príjemného posedenia pri kávičke a záhradná terasa s krbom je ideálnym miestom na oddych pri pohári pivka alebo sektu. Vonku, vedľa záhradnej terasy, je Vám k dispozícii letné posedenie s grilom.
 

 

 

 

Kongresová miestnosť v hoteli Familia sa nachádza na 1. poschodí a je svojim výnimočným prostredím a štýlom predurčená na firemné rokovania, konferencie, kongresy, teambuilding aktivity, či rôzne prednášky. Miestnosť je oddelená a uzavretá od ostatných prevádzkových priestorov hotela. Hotel dokáže na požiadanie zabezpečiť v miestnosti komplexné technické vybavenie, občerstvenie ako aj tvar a usporiadanie stoličiek a stolov.
Maximálna kapacita miestnosti pri použití stolov pre všetkých prítomných, tzv. školské sedenie je 50 ľudí. Maximálna kapacita miestnosti pri takzvanom kino sedení je 80 ľudí. 
V miestnosti je klimatizácia.

 

 

 

Moderné hotelové WELLNESS a FITNESS centrum Vám ponúka viaceré možnosti na posilňovanie, regeneráciu a relax. 
Vo veľmi príjemne zariadených priestoroch sa nachádzajú: fínska sauna, parná sauna a infra sauna s oddychovou zónou a terasou, vírivá vaňa a dve masérske miestnosti s masérmi.
FITNESS zóna je vybavená klimatizáciou a najmodernejším náradím svetovej značky LIFE FITNESS a je pre hotelových hostí otvorená non-stop a zdarma.
 

 

Okrem možností, ktoré ponúka ubytovaným hosťom samotný hotel, je možné v neďalekom okolí nájsť obrovský priestor na rôznorodé aktivity v oblasti športu, zábavy, umenia a histórie. 
500 m – 6 minút peši od hotela sa nachádza areál s troma tenisovými antukovými kurtami a tenisovou halou, v ktorej sa dá celoročne hrávať tenis a bedminton.
500 m - 6 minút peši od hotela natrafíte na 3,7 km dlhú cyklotrasu, ktorú je možné využívať celoročne na rôzne pohybové aktivity a ktorá poskytuje návštevníkom hotela priame spojenie s atraktívnym Nestvill parkom v Hniezdnom. Táto cyklotrasa je súčasťou ďalších cyklotrás v okrese Stará Ľubovňa v celkovej dĺžke cca 200 km.
1 km - 15 minút od hotela pešou chôdzou prídete do Mestskej plavárne s plaveckým bazénom 25 m s hĺbkou vody od 120 cm do 300 cm. Pre malé deti je tu 7 m detský bazén s hĺbkou vody 80 cm.
2,6 km – 40 minút peši od hotela sa rozprestiera nádherný stredoveký Ľubovniansky hrad, ktorého celý areál je dnes po náročnej rekonštrukcii sprístupnený verejnosti. V neďalekom areáli hradu nájdete Stredoveký vojenský tábor a skanzen.
4,2 km – 60 minút peši, alebo 15 minút na bicykli od hotela po cyklotrase popri rieke Poprad prídete do areálu Nestville parku, ktorého súčasťou je expozícia tradičných ľudových remesiel a liehovarníctva na severnom Spiši. Tu sa vyrába prvá slovenská whisky s rovnomenným názvom Nestville Whisky. V Nestville Taberne spoznáte históriu a výrobu piva a ochutnáte nefiltrované a nepasterizované poctivé pivo varené z najkvalitnejších surovín. 
11,5 km – 15 minút autom od hotela zaparkujete na parkovisku zimného lyžiarskeho strediska SKICOMP Fakľovka Litmanová. V areáli nájdete 5 zjazdoviek rôznych sklonov. Pri prevýšení 280 m je k dispozícii 5 lyžiarskych vlekov. Lyžiarske svahy sú umelo zasnežované a osvetlené. Samozrejmosťou je požičovňa lyží a Skiservis. Pre začiatočníkov lyžiarov a snowboardistov je k dispozícii lyžiarska škola ALEX SKI. Milovníci bežeckého lyžovania si tu tiež prídu na svoje.
28 km – 30 minút autom od hotela, priamo v nádhernej prírodnej scenérii Pieninského národného parku sa nachádza Červený Kláštor známy splavom Dunajca na drevených pltiach. Splav do Lesnice, kde na Vás čaká goralská muzika a goralské kulinárske špeciality, je jednou z najväčších turistických atrakcií severného Slovenska.
 
 

 

   názov: Hotel Familia ***
   adresa: Továrenská 7, 064 01 Stará Ľubovňa
   telefón: +421 52 418 05 11
   mobil: +421 918 975 360, +421 905 220 573, +421 905 296 712
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelfamilia.sk
   gps: 49.30583° x 20.67833°
   fb: www.facebook.com/hotelfamilia.sk/

 

No reviews for house
Please past text to modal