Gazdovstvo Uhliská
55,00 EUR
1.375,00 CZK
Slovensko, Gazdovstvo Uhliská, Kúty 1459/20, 914 41 Nemšová
Gazdovstvo Uhliská
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Trenčín
Mesto / obec: Nemšová
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 401
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Reštaurácia Coffee break Audiovizuálna technika Wifi Ubytovanie Bezbariérový prístup
Rodinné Gazdovstvo Uhliská je jedinečná rodinná farma, ktorá sa nachádza v rázovitom prostredí nádhernej prírody Bielych Karpát, z ktorého dýcha atmosféra vidieckeho statku a vôňa domácich špecialít.

 

 

Ponúkame ubytovanie v penzióne, ktorý sa nachádza v areáli Gazdovstva a v Gazdovskom dome, ktorý je v radovej zástavbe, cca 200 m od areálu Gazdovstva.
 
Penzión ponúka komfortné ubytovanie či už pre rodiny s deťmi, ale i pre individuálnych klientov.
Nachádza sa v ňom 8 izieb Standard, čo sú dvojposteľové izby s možnosťou jednej prístelky, minibarom, fénom, kúpeľňou so sprchou, balkónom a TV so satelitným príjmom.
Je tu i 1 izba Standard/bezbariérová - dvojposteľová izba s možnosťou jednej prístelky, minibar, fén, kúpeľňa so sprchou a TV so satelitným príjmom.
Penzión Uhliská je nefajčiarske zariadenie. Vstup so zvieraťom do ubytovacieho zariadenia  a reštaurácie nie je povolený.
 
Gazdovský dom ponúka ubytovanie vo vidieckom štýle, kde v každej izbe má klient k dispozícii vlastný kuchynský kút (vybavený chladničkou, varnou kanvicou a dvojplatničkou), kúpeľňu s WC a sprchou, TV, wifi. 
Nachádzajú sa v ňom :
3x Štúdio o rozlohe 25 m2 - dve lôžka s možnosťou jednej príp. dvoch prístelok, kuchynský kút, kúpeľňa so sprchou a WC, TV – sat, wifi free.
3x Apartmán o rozlohe 40 m2, ktorý pozostáva z dvoch izieb – kuchyne s jedálňou a spálne, dve lôžka s možnosťou jednej príp. dvoch prístelok, kúpeľňa so sprchou a WC, TV – sat, wifi  free.
Gazdovský dom je nefajčiarske zariadenie. Objekt má vlastné parkovanie a malú záhradu.
Tento typ ubytovania je vhodný pre rodiny s deťmi a taktiež Vaši domáci maznáčikovia sú tu vítaní.
 
v areáli Gazdovstva je i detský kútik v reštaurácii, detské ihrisko, bezplatné parkovanie a dostupné WiFi - FREE pripojenie k internetu.
 


 

 

Areál Gazdovstva Uhliská ponúka k dispozícii vlastnú reštauráciu, vináreň a hostinec.
V príjemnej reštaurácii s terasou na Vás čaká tradičná slovenská kuchyňa, kde jedlá sú pripravované prevažne z našich vlastných surovín – hovädzieho, jahňacieho mäsa, mangalice, ako aj ovčích a kozích syrov. K dobrému jedlu patrí dobré víno a preto u nás môžete ochutnať starostlivo vyberané vína od slovenských vinárov.
Hostinec Gazdovstva je vytvorená vo vidieckom štýle, kde môžete ochutnať naše domáce koláče, tradičné gazdovské jedlá, dobrú kávu a čaj.
Radi Vám poradíme Vám s výberom jedál a v prípade záujmu zabezpečíme i sprievodný program (hudbu, vodenie na koni a koči, športové  a zábavné aktivity rôzneho druhu).
Veľkým lákadlom gazdovstva je aj možnosť zakúpiť si čerstvé mäsové a syrové výrobky, z toho čo sa na farme dochová a vypestuje.
 

 

 

 

Gazdovstvo Uhliská je ideálnym miestom na stretnutia pri akejkoľvek pracovnej, či rodinnej príležitosti – od firemných akcií, školení, prezentácií a workshopov, až po oslavy, svadby, či iné rodinné podujatia. K týmto aktivitám je možné využiť reštauráciu, vináreň i hostinec.
Pre tieto aktivity je samozrejmosťou zabezpečenia potrebnej techniky, stravovania a občerstvenia s ubytovaním účastníkov v našich priestoroch.
 

 

 

 

Objekt nedsponuje vlastným wellness centrom. 
 
 

 

 
Návštevníci a naši hostia si určite vyberú z veľkého množstva aktivít našej farmy, alebo jej blízkeho okolia.
Ponúkame :
- Lekcie jazdenia na koňoch pre malých i veľkých, podľa dohody s našou lektorkou. Jazdíme vo vonkajšej jazdiarni i krytej hale.
- Víkendové vodenie na koníkoch a to i v zimnom období
- Skanzem - pri vchode do areálu si môžete pozrieť staré stroje a nástroje, ktorými sa kedysi zberala a spracovávala úroda.
- Tradičné ľudové remeslá - počas roka organizujeme kurzy, ako rôzne techniky vyšívania, háčkovania, zdobenia veľkonočných vajec a pod. 
- Exkurzie pre školy a škôlky, kde vám ukážeme a porozprávame Vám o zvieratkách z Gazdovstva, výrobe syrov, dojení ovečiek a kôz.
- Hipoterapiu - liečbu koňom, ktorú realizuje na Gazdovstve Uhliská Občianske združenie Hipoško.
- Detský letný denný „Tábor v sedle“ - ideálny tábor pre deti, ktoré majú radi zvieratká, zvlášť koníky. 
 
Jazdenie na koni si je potrebné vopred telefonicky zarezervovať.
 
Okolie je tiež vhodné pre nadšencov pešej turistiky a cykloturistiky s množstvom trás od jednoduchých, nenáročných, až po tie náročnejšie.
Cca 20 min. chôdzou nad Gazdovstvom Uhliská sa nachádza vyhliadková veža s výhľadom na Biele Karpaty, okolitú prírodu a pri dobrej viditeľnosti aj Martinské hole.
Trenčín je od penziónu vzdialený 18 km a Trenčianske Teplice sú vzdialené cca 16 km.
 
 
 
 

 

   názov: Gazdovstvo Uhliská
   adresa: Kúty  1459/20, 914 41 Nemšová
   telefón: +421 32 6589 212
   mobil: +421 917 971 095
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.uhliska.sk
   gps: 48°58´29" x 18°04´26"
   fb: www.facebook.com/gazdovstvo.uhliska

 

No reviews for house
Please past text to modal