apartmány Maják
10,00 EUR
250,00 CZK
Slovensko, apartmány Maják, Patince - Kúpele 421, 946 39
apartmány Maják
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Komárno
Mesto / obec: Patince
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 415
Apartmány Maják, sa nachádzajú v priestoroch kúpeľov Patince, tesne pri vchode do areálu známych termálnych kúpeľov a tiež vzdialené od kúpaliska iba cca 70 metrov.

 

 

 

Každý apartmán pozostáva z dvoch samostatných izieb pre štyri až päť osôb. V apartmáne sa nachádza jedálenský kút a kompletne vybavená kuchynka. 
V spálni sa nachádza manželská posteľ a v obývačke je samostatné lôžko a gauč. Na príjem káblovej TV slúži nový Full HD LCD televízor. Súčasťou apartmánu je sprchový kút a WC. Na terase pred vchodom je vonkajšie sedenie. K dispozícii je osem identických apartmánov s celkovou kapacitou 32 lôžok.
Popri možnosti stravovania sa z vlastných zdrojov, prípravy jedál v kuchynkách priamo v apartmánoch, sú Vám v okolí do 100 m k dispozícii reštauračné zariadenia, v ktorých na požiadanie počas letnej sezóny zabezpečíme polpenziu. Celoročne funguje dovoz stravy priamo do apartmánov. Priamo areál kúpaliska poskytuje rad reštaurácií a bufetov s možnosťou rôzneho typu občerstvenia.
V rámci termálneho kúpaliska poskytujú širokú škálu aktívneho oddychu bazény (športový, rekreačný a bazén pre deti) s termálnou vodou 28°C, tobogany, volejbalové ihriská, tenisový kurt, minigolfové ihrisko, pieskoviská či požičovňa bicyklov. Len 150 m vzdialený Wellnes hotel poskytuje rôzne relaxačné služby ako je fitnes centrum, sauna, masáže so zľavou pre našich klientov. K dispozícii je aj jazero s možnosťou vypožičiavania člnov a vodných bicyklov.
V okolí je tiež množstvo nenáročných cyklistických trás.
Parkovacie miesto je dostupné na vyhradených miestach priamo pri ubytovaní a na každom apartmáne je dostupné wifi pripojenie zdarma. 
 
 
 

   názov: apartmány Maják
   adresa: Patince - Kúpele 421, 946 39 Patince
   telefón:  
   mobil: +421 915 089 842
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www: www.apartmanymajak.sk
   gps: 47.7446326° x 18.3086447°
   fb: www.facebook.com/Apartmány-MAJÁK-Patince-kúpele-1413790261965449/

 

No reviews for house
Please past text to modal