Garni Hotel Slobi
24,00 EUR
600,00 CZK
Slovensko, Garni Hotel Slobi, Továrenská 5, 943 01 Štúrovo
Garni Hotel Slobi
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Štúrovo
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 434
Ponuka objektu:
Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding Coffee break
Garni Hotel Slobi sa nachádza v pokojnej okrajovej časti Štúrova, neďaleko od železničnej stanice a autobusovej zastávky a v ponuke ubytovania v tejto lokalite za zaradil medzi TOP najlepšie hodnotených hotelov.

 

 

Hotelová 6.poschodová budova s kapacitou 160 lôžok poskytuje celoročné ubytovanie pre robotníkov, ale i turistov v 4. cenových kategóriach. Na vyššie poschodia je prístup výťahom.
Ubytovanie je ponúkané v 2 - 5 lôžkových apartmánoch a štúdiách, ktoré sú vkusne a moderne zariadené a majú súkromnú kúpeľňu. 
Izby sú tiež vybavené rýchlovarnou kanvicou a hostia majú k dispozícii bezplatné Wi-Fi.
Hotel ponúka i možnosť prania v automatických práčkach v suteréne. Po predošlom dohovore sú domáce zvieratá povolené za poplatok.
Všetky priestory hotela sú nefajčiarske, pre fajčiarov je vyhradený priestor.
K rezervácii patrí bezplatné parkovanie pred budovou s kapacitou 20 áut.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Na každom poschodí sa nachádza vybavená spoločná kuchyňa s balkónom, so všetkým kuchynským vybavením - so sporákom, chladničkou, mikrovlnkou a rýchlovarnou kanvicou.
Hostia si na recepcii môžu zakúpiť z automatov kávu, čaj, croissant, bagety, nealkoholické nápoje, sladké a slané dobroty. Momentálne raňajky neposkytujeme, avšak v prípade skupiny vieme zabezpečiť na základe predobjednávky raňajky a večere v našej jedálni pre 50 osôb, v spolupráci s jednou miestnou reštauráciou.
Na recepcii sa nachádza leták, z ktorého je možné si objednať pizzu, gyros, cestoviny, dezerty, s rýchlou a bezplatnou donáškou.
 

 

 

 

Pre skupiny sú k dispozícii 2 spoločenské miestnosti na prízemí, ktoré je možné využívať na rôzne pracovné stretnutia, porady, či menšie školenia.
K občerstveniu účastníkov je možné využiť kychynky, ktoré sa nachádzajú na poschodí a účastníkom ponúknuť nápoje, alebo menšie občerstvenie.
 

 

 

 

Garni Hotel Slobi nedisponuje vlastným wellness centrom. 
 
 
 

 

 
Pre hostí hotela ponúkame možnosť vonkajšieho posedenia, grilovania, ohniska a všetkého, čo k tomu patrí.
Hotel Slobi je často využívaný ako vychodiskový bod pre výlety po Slovensku a Maďarsku.  Termalpark Vadaš leží cca 2 km od hotela. Naši hostia sa tam môžu prepraviť denne zdarma (tam a späť) priamo od hotela výletným vláčikom.  
Počas letnej sezóny býva bohatý kultúrny program v areáli kúpaliska aj na pešej zóne, kde sa ozýva hlasná hudba.
Okolie je obľúbené pre možnosti cyklistiky, turistiky, alei pre motorkárov. Tí majú možnosť uloženia bicyklov v budove, parkovanie automobilov a motoriek, ale aj autobusov na monitorovanom parkovisku priamo v areáli hotela zdarma.
 
Radi Vám poradíme s výberom miesta, alebo aktivítami v okolí.
 
 
 
 

 

   názov: Garni Hotel Slobi
   adresa: Továrenská 5, 943 01 Štúrovo
   telefón:  
   mobil: +421 907 025 055
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.slobi.sk
   gps: 47.7877400° x 18.7002700°
   fb: www.facebook.com/HotelSlobi

 

No reviews for house
Please past text to modal